Bosch induktionskogeplade PXE651FC1E
4 999Bosch induktionskogeplade PXE651FC1E
Læg i kurv
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Bosch induktionskogeplade PXE651FC1E

Varenr.: PXE651FC1E

4 999

Op til 5000.- i cashback på Bosch

*Op til 5000.- i cashback på Bosch indbygningsprodukter.

Gælder for Bosch integrerbare hvidevarer til køkkenet, hvis dit køb overstiger 15.000 kr., kan du få op til 5.000 kr. i cashback. Købet af produkterne skal foretages mellem 14. september 2020 og 15. marts 2021, og hele købet skal fremgå af samme kvittering. Du kan registrere dit gennemførte køb til og med den 31. marts 2021
.
   
Købspris 15.000 – 24.999 kr. giver 2000.- i cashback.
Købspris 25.000 – 34.999 kr. giver 3000.- i cashback.
Købspris 35.000 – 44.999 kr. giver 4000.- i cashback.
Købspris 45.000 – 54.999 kr. giver 5000.- i cashback.
 
 
Op til 5000.- i cashback på Bosch


Køb online
Bestillingsvare. Forventet leveringstid: 27 dage 
Delbetaling. Se flere muligheder i kurven.Delbetaling kun 863 i 6 mnd.Læs mere
863 kr. Pr. mnd. / 6 mdr.
Samlet tilbagebetaling 5 173

Hold middagsselskaber eller tilbered små snacks til dig selv med hjælp fra Bosch induktionskogepladen PXE651FC1E, der er udstyret med FlexInduction-teknologi, PerfectFry sensor og DirectSelect skærm, så madlavningen gøres lettere.

  • 60 cm bred
  • FlexInduction zone
  • PerfectFry, QuickStart
Fragteksempel: DKK 499,00
Fragteksempel
DKK 499,00
(* til brofaste adresser i DK)
 
Se flere leveringsalternativer i løbet af købsprocessen
Produktet blev tilføjet til vognen
Bosch induktionskogeplade PXE651FC1E
Spar 8,99* Electrolux Vitro Care rensemiddel til kogeplade 9029799609
Husk kogepladerens Electrolux Vitro Care rensemiddel til kogeplade 9029799609
  • Til keramik, induktion, glas
  • Maks. 100 anvendelser, nedbrydelig
  • Volumen: 300 ml, citrusduft
80,96
*Pris købt individuelt: 89,95
Nej tak
Læg i kurv
Fortsæt med at handle
Vigtig info

Skal monteres af fagmand
For lovlig installation af dette produkt skal montering foretages af Elgiganten eller af anden fagmand. Produktet leveres ikke med ledning/stik der kan anvendes til danske lovlige installationer. Ledning/stik skal derfor tilkøbes hos montøren. Husk at vi tilbyder montering som tilkøbes i købsprocessen.

Læs mereKlik og læs mere
Rated 4 out of 5 by from Effektiv og simpelt at bruge induktionskomfur! Jeg har modtaget og fået installeret et PXE651FC1E induktionskomfur i mit køkken, efter at vi overtog en ny lejligehed med et gammelt VOSS elvarmekomfur. Der er selvfølgelig en verden til forskel på almindelig elvarme og et induktionskomfur, men fra vores tidligere bolig, havde vi faktisk et nyere VOSS induktionskomfur. I en direkte sammenligning, var det gamle VOSS måske en tand mere effektivt, men det er meget tæt. Til gengæld har de begge en flexfunktion, som virker langt bedre og mere reaktivt på Bosch's PXE651FC1E. Dertil er Bosch's menu og intuitiviteten bare langt bedre. Knapperne responderer som de skal, hvor jeg ofte stod og fumlede med at få VOSS komfuret til at makke ret med touch knapperne. Som rosinen i pølseenden, matcher komfuret vores Bosch HNG6764S6 HomeConnect. En fantastisk ovn, som udskiftede en nyere VOSS ovn, der bare vare af helt ringe kvalitet. Køber aldrig VOSS ovn igen. [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-10-27
Rated 5 out of 5 by from Gnistan att laga mat tändes på nytt Jag har haft en nedåtgående inspiration för matlagning i snart två år sedan vi flyttade in i vår lägenhet. Bestämde mig för att göra om köket för att återväcka den passion för matlagning som jag visste fanns där inne. Gjorde noggrann research inför köp av häll och fann denna, och WOW. Det är äntligen roligt att laga mat igen och steksensorn är verkligen "det där lilla extra". Otroligt prisvärd och andas kvalitet. Mitt intresse blev väckt på nytt! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-07-17
Rated 5 out of 5 by from Flot design, fungere som det skal Rigtig lækker kogeplade, som fungere præcis som det skal og er nem at betjene. Er vild med de sorte kanter som passer perfekt ind i vores køkken. [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-10-28
Rated 4 out of 5 by from Nöjd Äntligen en induktionshäll Håller i stort sätt vad de lova, går att använda kok/stekkärl upp till 23cm botten diameter. Är väldigt nöjd [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-12-25
Rated 4 out of 5 by from Bra häll Vi är mycket nöjda med hällen. Den är snabb och lätt att använda. Särskilt nöjd med flexzonen. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-10-31
Rated 5 out of 5 by from Stilfuld og funktionel induktionskogeplade God værdi for pengene, nem at installere og anvende - 100% tilfreds [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-12-31
Rated 5 out of 5 by from Min nya induktionshäll Jag är mycket nöjd med min nya induktionshäll. Fungerar toppenfint! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-11-22
Rated 5 out of 5 by from Häll Snygg, funktionell. Kan varmt trekomendera denna produkt [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-03-21
  • y_2020, m_12, d_1, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_14
  • loc_da_DK, sid_PXE651FC1E, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-dk