Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN
9 999Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN
Læg i kurv
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN

Varenr.: 206068

9 999

*Få 650.- i cashback

   
For at benytte dette tilbud og få 650 kr. tilbage skal du have købt i kampagneperioden fra 15.05.2021 til 31.08.2021. Sidste frist for registrering af købet er den 30.09.2021.

Læg i indkøbsvogn
På lager online (100+)  
Hent i varehus
Produktet er på lager i 3 varehuse. Klik her og se hvor.
Delbetaling. Se flere muligheder i kurven.Delbetaling kun 893 i 12 mnd.Læs mere
893 kr. Pr. mnd. / 12 mdr.
Samlet tilbagebetaling 10 716

Med Bosch Series 8 vaskemaskinen WAXH2KOLSN med EcoSilence drev og avancerede programmer kan du pleje dit tøj og gøre det grundigt rent. Du kan også føje tøj til en allerede startet cyklus og holde øje med hele processen med Home Connect appen.

  • Kapacitet: 10 kg
  • 1.600 omdrejninger/minut
  • 4D Wash System, Home Connect
?product.zipcode_shipping.delivery.no_options_nearby: No options nearby?
Detaljer Luk
By
Matchende vaskemaskine og tørretumbler
206068
4,7
(113)
Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN
9 999
Spar 120,72* Bosch Series 8 tørretumbler WTX8HKL9SN *Godt køb 2020 Bosch Series 8 tørretumbler WTX8HKL9SN *Godt køb 2020
51897
4,7
(363)
Bosch Series 8 tørretumbler WTX8HKL9SN *Godt køb 2020
5 915,28
Samlet pris
15 914,28
*Pris købt individuelt: 16 035
Læg i kurv
Hent i varehus
206068
4,7
(113)
Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN
9 999
Spar 9,99* Stikprop til jordforbindelse
A189117
5
(1)
Stikprop til jordforbindelse
89,96
Samlet pris
10 088,96
*Pris købt individuelt: 10 098,95
Læg i kurv
Hent i varehus
206068
4,7
(113)
Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN
9 999
Samlet pris
10 498
Læg i kurv
206068
4,7
(113)
Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN
9 999
Samlet pris
10 998
Læg i kurv
Produktet blev tilføjet til vognen
Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN Bosch vaskemaskine WAXH2KOLSN
Spar 19,99* Gummifødder vaskemaskine & tørretumbler
Husk gummifødder, der sørger for at din maskine står mere stabilt på gulvet Gummifødder vaskemaskine & tørretumbler
  • Til vaskemaskiner og tørretumblere
  • Reducerer bevægelse
  • Reducerer vibration og støj
179,96
*Pris købt individuelt: 199,95
Nej tak
Læg i kurv
Fortsæt med at handle
Læs mereKlik og læs mere
Rated 5 out of 5 by from Mycket bra tvättmaskin. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Mycket bra tvättkapacitet, tyst och bra resultat. Manualen är bra och lätt att följa. Både programväljare och display är tydliga förstå. iDos är mycket uppskattat, doserar automatiskt tvättmedel så man inte behöver tänka så mycket på mängden tvättmedel man ska tillsätta. Den andra dosbehållaren går att välja på sköljmedel eller tvättmedel Mycket mindre restfuktighet i tvätten än de tidigare maskinerna jag provat vilket medför kortare torktider. SpeedPerfect kortar ner dom annars lite långa tvättprogrammen(Går ej att använda på alla program dock) Homeconnect fixar en notis när tvättprogrammet är klart.
Date published: 2021-01-29
Rated 5 out of 5 by from Gör tvätten roligare [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] En mycket snygg tvättmaskin som har det mesta man kan önska sig. Det jag gillar bäst med denna maskin är iDos-systemet som doserar tvättmedel och sköljmedel automatiskt. Man ställer in hur mycket den ska dosera av varje enligt instruktionerna på ditt flytande tvättmedel/sköljmedel. Den tvättar relativt tyst. Snabbprogrammen är praktiska när man har lite bråttom. Belysning inne i trumman. WiFi-anslutning där man får en notis när tvätten är klar och därmed så kan man stänga av pip-signalen från maskinen så man slipper störa sig på den när tvätten är klar. En sak som inte verkar fungera med Home Connect-appen är att den visar 0 i tid kvar när man tvättar, det får ni gärna rätta till Bosch. Kort sagt, en mycket trevlig maskin.
Date published: 2020-12-11
Rated 5 out of 5 by from En fantastiskt bra maskin [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Den är tyst och fungerar fint, tvätten blir ren och bra. iDos var en mycket angenäm upplevelse som jag upskattar mycket. Jag har kopplat ihop dem med min hemautomatisering (HomeAssistant) och det fungerar bra. Jag är mycket nöjd med köpet, mina förbehåll ligger främst att appen har lite mera att önska. De saker som jag hittils har reagerat på är: 1. lite kort slang för anslutninga av vatten 2. Appen måste sitta på samma wifi nätverk som maskinen för att fungera (dvs. jag kan inte koppla in maskinen på mitt galvaniskt separerade iot nätverk, eller komma åt den ifrån Internet) 3. Appen känns "stökig" och ganska omodern och mossig.
Date published: 2021-01-08
Rated 5 out of 5 by from Smidig tvättmaskin med automatik [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] En snabb och smidig tvättmaskin med tydlig display och en känsla av kvalitet i touchknapparna. Klarar stor mängd och väger tvätten. Doserar därefter automatiskt tvättmedel, vilket gör att man inte behöver tänka så mycket när man laddar och kan känna att den inte adderar för mycket tvättmedel. Det gör man ju ofta själv. Via wifi talar den dessutom om när den är klar och jag har integrerat den med mitt smarta hem-system, så jag kan se tid kvar och automatisera lampor utifrån tvättcykeln. Det enda minus jag kan hitta är att autodoseringen av tvättmedel inte gäller alla tvättprogram, vilket gissningsvis betyder att de gånger jag missade att lampan för iDOS inte lyste så användes inget tvättmedel (jag skulle fyllt på manuella facket).
Date published: 2021-01-24
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tvättmaskin - har allt man kan önska! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Vi har haft denna maskin sedan december. Vi är mycket nöjd med maskinen och dess program. Trumkapaciteten gör att vardagen med mycket tvätt i en barnfamilj mycket lätt. Att kunna tvätta stora mängder tvätt som dessutom tackvare den höga varvtalet i centrifugeringen gör att kläderna kommer ut mkt torrare än tidigare påskyndar torrtiden. Maskinen är mycket tyst. I-Dose funktionen är superb och vi upplever att vi har minskat vår användning av tvätt- och sköljmedel avsevärt- utan att göra avkall på kvaliteten av tvättningen.
Date published: 2021-01-26
Rated 5 out of 5 by from Bra köp! Våra högt ställda förväntningar tycker jag har infriats. Bland många plus vill jag speciellt nämna + Oväntat tyst, även vid centrifugering + Bra med avisering via app vid programavslut, tvättmedelspåfyllning etc, istället för en massa pipande + Automatiska tvättmedelsdoseringen verkar funka bra Ett minus - En massa onödigt klickande för att ställa in tvättemperaturen. 40 grader förvalt, säkert av "eko-skäl", sen måste man klicka neråt och runt för att komma till 60. Det borde, t.ex., finnas möjlighet att spara sina favoritval (vilket jag inte hittat iallafall)
Date published: 2021-04-06
Rated 4 out of 5 by from Tyst och effektiv [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] Vi har använt maskinen en vecka nu och det mesta är vi nöjda med. Tyst i dift, kläderna blir rena, I Dos är toppen. Det finns en sak som är iriterande, varje gång du ställer in ett program t ex bomull är temperaturen inställd på 40 grader vill du tvätta i 60 grader måste du trycka 7 gånger på tempknappen för att komma runt hela skalan till 60 (den går ner i grader vid varje tryck).
Date published: 2021-01-24
Rated 4 out of 5 by from Stor och praktisk [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.] en stor maskin som är smidig och lätt att styra med hjälp av app, älskar att den går att förprogramera och visar tiden det tar för tvätten (både i appen och på tvättmaskinens display). bomullstvätt tar långt tid men älskar att det finns snabbprogram och många andra program. och bland det bästa att den har iDos, så smidigt att den själv doserar tvättmedel och det tvättmedel du själv väljer, känns väldigt miljövänligt! plus också för ljus inne i trumman när man öppnar den.
Date published: 2021-01-31
  • y_2021, m_5, d_16, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.15
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_113
  • loc_da_DK, sid_206068, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-dk