Siemens iSensoric I-Dos vaskemaskine WMH6W649DN Siemens iSensoric I-Dos vaskemaskine WMH6W649DN
6 999Siemens iSensoric I-Dos vaskemaskine WMH6W649DN
Læg i kurv
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Siemens iSensoric I-Dos vaskemaskine WMH6W649DN

Varenr.: WMH6W649DN

6 999

*Få 650.- i cashback

*Få 650.- tilbage fra Siemens ved registrering af produktet.
For at benytte dette tilbud og få 650 kr. tilbage skal du have købt i kampagneperioden fra 28. september 2020 til 31. januar 2021. Sidste frist for registrering af købet er den 28. februar 2021. OBS! Registrering er først mulig fra 1/10 2020, men køb fra 28/9 2020 vil blive behandlet.

Outlet-pris fra 5 949Se her
Køb online
Forventet på lager online: 19-11-20  
Hent i varehus
Klik & Hent i varehus. På lager i 7 varehuse
Delbetaling. Se flere muligheder i kurven.Delbetaling kun 643 i 12 mnd.Læs mere
643 kr. Pr. mnd. / 12 mdr.
Samlet tilbagebetaling 7 716

Oplev førsteklasses kvalitet med iSensoric vaskemaskinen fra Siemens, der har Home Connect. iQdrive-motor og selvdoseringssystemet i-Dos. Betjen vaskemaskinen uanset hvor du er.

  • 9 kg og 1600 omdrejninger
  • I-Dos automatisk doseringssystem
  • Wi-Fi Home Connect
*Registrer hos Siemens og få 650 i cashback gælder fra 28/09 2020- 31/1 2021
Fragt fra: DKK 0,00
Klik & Hent
0,-
Fragt fra
DKK 0,00
Se flere leveringsalternativer i løbet af købsprocessen
Produktet blev tilføjet til vognen
Siemens iSensoric I-Dos vaskemaskine WMH6W649DN Siemens iSensoric I-Dos vaskemaskine WMH6W649DN
Spar 9,99* Stikprop til jordforbindelse
Husk stikprop til jordforbindelse Stikprop til jordforbindelse
  • Vi anbefaler brug af omformer til jord ved køb af hvidevarer
  • Nemt og sikkert
  • Kan bruges til alle apparater som ønskes jord sikret.
89,96
*Pris købt individuelt: 99,95
Nej tak
Læg i kurv
Fortsæt med at handle
Læs mereKlik og læs mere
Rated 5 out of 5 by from Grym tvättmaskin Riktigt bra tvättmaskin, värd sina pengar. iDos fungerar utmärkt, tycker tvätten blir renare än min 7 år gamla Electrolux, och extremt mycket snabbare och tystare. Dom flesta program är klara på lite över en timme. En vid "onödig funktion" (enligt min fru) har på kort tid blivit uppskattat, och det är wifi uppkoppling och app där man kan göra lite av varje samt se status på tvätten och även fjärrstarta tvättprogram. Enda "negativa" jag har att säga, är att vid handtaget till lådan för tvättmedel är det öppet in, så när vatten fylls på så låter de onödigt mycket.
Date published: 2017-11-23
Rated 5 out of 5 by from Endnu en lækker vaskemaskine fra siemens Efter 12 års brug kunne vores gamle siemens vaskemaskine ikke mere. Derfor blev den udskiftet med denne model. Maskinen leverer det Siemens lover. Det der har overrasket mest er det lave støjniveau og hvor meget vand centrfugeringen får ud af tøjet. WIFI virkede som en overflødigt, men er faktisk brugbart i forhold til at ændre start tidspunkter, hvis man ikke kommer hjem til et planlagt tidspunkt. Vasketiden er op til 1,5 timer længere end den tidligere vaskemaskine. Det virker lidt underligt i forhold til der er en nyere model. Men det er godt for miljøet, så det må vi leve med [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-03-12
Rated 5 out of 5 by from Gedigen kvalité Efter att ha bråkat med en betydligt dyrare maskin av icke europeisk märke så gick vi tillbaka till samma märke som vi hade tidigare. Lätt att installera,lätt att använda. Vill man grotta ner sig i avancerade inställningar så finns det mycket att ändra på om man känner för det, eller så kör man basic och då fungerar det alldeles utmärkt. Appen för fjärrstyrning är riktig bra utvecklad, här har man inte sparat på något om man jämför mot andra märken där det fortfarande ser ut som när datorer uppfanns. Det ända att anmärka på är att inmatningen av tvätt kunde varit aninges större. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-10-25
Rated 5 out of 5 by from Dønn stabil på gulv Vaskemaskinen har mindre med vibrasjoner mot gulv - i forhold til andre vaskemaskiner jeg har hatt. Det er et eget elektrisk vannlås system - på vannslangen til denne vaskemaskinen for å forhindre lekkasje på vaskemaskin delen av vann røret. I-Dos systemet gjør, at man kan bruke flytende vaskemiddel (bare fyll på, maskinen sier i fra når tomt). Eventuelt så kan man benytte seg av pulver vaske middel. Wifi støtten gir mulighet for fjernstart og å se hvor lang tid programmet har igjen. Maskinen anbefales.
Date published: 2017-11-07
Rated 4 out of 5 by from Monta hyvää ominaisuutta Nyt on 7-henkisen perheen pyykkejä pesty uudella koneella muutaman viikon ajan ja kyllä kelpaa. Rumpu on tosi iso, i-dos pesuaineen annostelu aivan valtavan näppärää. Oikeasti: pyykit sisään ja kone käyntiin, ei tarvitse muistaa lisätä pesuainetta. Koneen käyttöönotto oli myös selkeää, ohjelmat on helppo valita ja niissä on mukavasti valinnanvaraa esim. ajankäytön suhteen. Kone on myös mukavan hiljainen. Home Connect on ihan kätevä myös ja onhan se ihan hauska, että puhelin kilahtaa kun pesukone on valmis. Tyytyväinen olen ainakin ensi vaikutelmaan. Toivottavasti hyvä yhteiselo jatkuu vuosiksi eteenpäin. [Tämä arvostelu kerättiin osana kampanjaa.]
Date published: 2019-03-31
Rated 4 out of 5 by from Hiljaisuus! Kone on ollut käytössä alle viikon, mutta pessut jo useamman koneellisen. Kone on todella hiljainen! Onneksi pesun lopussa on merkkiääni, niin tietää milloin pyykki on pesty! Olen tyytyväinen pesutulokseen. Pyykki tuoksuu pesun jälkeen puhtaalta, vaikka käytän hajusteettomattomia pesuaineita. Hyvä juttu on myös, että pesuohjelmia on paljon, joista valita sopivin kullekin pyykille. Rummun puhdistus ohjelma on myös plussaa. Onneksi pesuaineen voi myös annostella manuaalisesti omaan lokeroon (ei vain i-Dos toiminnolla). Wifi yhteys on mielestäni turha, mutta onneksi sitäkään ei ole pakko käyttää. [Tämä arvostelu kerättiin osana kampanjaa.]
Date published: 2019-10-04
Rated 5 out of 5 by from Virkelig god vaskemaskine Vores gamle vaskemaskine gik i stykker og vi valgte iQ700 fra Siemens da vi købte ny. Vi lagde vægt på at den kunne tage 9 kg, at den havde 1600 omdrejninger og at den skulle være støjsvag. Vi er blevet virkelig glade for den nye maskine, selv måneden centrifugerer er den stort set lydløs. I-Dos systemet var ikke et parameter vi valgte ud fra, men det er virkelig smart! Det tager stort set ingen tid at sætte vasketøj over, og har man travlt kan man med SpeedPerfect kan jeg vaske en maskine 40 grader på 1 time - det er næsten en halvering i forhold til min tidligere maskine. [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-02-23
Rated 5 out of 5 by from Laatukone vähintäänkin riittävillä ominaisuuksilla Vanha pesukone sai väistyä uuden tieltä ja hyviä kokemuksia Siemensistä omaavana oli selkeää, että uusi kone tulisi olemaan myös Siemens. Silmiin osui sitten tämä malli, joka erityisesti täyttökapasiteettinsa puolesta näytti passelilta vaihtoehdolta meidän perheen tarkoituksiin. Lisäherkkuina koneesta löytyi myös automaattinen pesuaineen annostelumahdollisuus (i-Dos) sekä myös etäkäytön ja - käynnistykset mahdollistava Wifi-yhteys. Muutaman käyttökerran perusteella kone on vanhaan laitteeseen verrattuna todella hiljainen ja pesutuloskin vaikuttaa olevan priimaa. Lämpimät suosittelut uutta konetta harkitsevalle! [Tämä arvostelu kerättiin osana kampanjaa.]
Date published: 2019-04-02
  • y_2020, m_10, d_19, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_891
  • loc_da_DK, sid_WMH6W649DN, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-dk