Philips Series 5000 hårtrimmer HC561215
399Philips Series 5000 hårtrimmer HC561215
Læg i kurv
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Philips Series 5000 hårtrimmer HC561215

Varenr.: 53152

399
Køb online
Forventet på lager online: 31-08-20  
Hent i varehus
Klik & Hent efter 1 time. På lager i 10 varehuse

Med Philips Series 5000 hårtrimmeren HC561215 kan du klippe dit hår derhjemme. Den benytter Trim-n-Flow teknologi med selvslibende klinger for en præcis klipning og har 28 indbyggede længdeindstillinger. Den er desuden nem at rengøre.

  • 75 min. brugertid
  • Trim-n-Flow Pro teknologi
  • Dobbeltsidede klinger
Fragt fra: DKK 0,00
Klik & Hent
0,-
Fragt fra
DKK 0,00
Se flere leveringsalternativer i løbet af købsprocessen
Læs mereKlik og læs mere
Rated 4 out of 5 by from Enkel och effektiv Hårklipparen är väldigt enkel att använda. Klipper önskad längd och det är enkelt att växla mellan olika längder. Det medföljer flera kammar som man kan sätta i och ur på ett enkelt sätt. Däremot när man klipper ner till 5 mm blir det ränder. Därför önskar man lite smalare kam till de kortaste längder. Dessutom behövs turbo funktionen som jag har på storebror till den här klipparen. Gemensamt för de flesta hårklippare är hårrester som fastnar mellan knivarna. Man kan använda medföljande borste för att borsta ut de flesta hårstrån men det fastnar alltid några kvar just mellan knivarna. Annars en bra produkt. Det gör sitt jobb [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-04-20
Rated 5 out of 5 by from Mycket nöjd! När jag packade upp den första gången tyckte jag att den kändes plastig, det brukar betyda dålig kvalite. Men direkt när jag klippte första draget kände jag WOW, den klipper utan att det fasnar hår mellan distanserna och den tuggar inte i håret. Att den kändes plastig är med facit i hand ingen nackdel när den klipper så bra, lätt att styra och inte tung att manövrera. Hastigheterna och distanserna är bra, batteriet har jag aldrig lyckats köra slut på. Den är hel klart överlägsen min andra Philips klippare. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-04-20
Rated 4 out of 5 by from Mycket bra produkt! Fick hem denna hårklippare för att testa och jag måste säga att jag blev förvånad över hur bra och enkel den är. Superenkelt att komma igång snabbt med den. Har haft en hel del hårklippare genom åren och denna är utan överdrift en av dom bättre jag haft. Mycket enkel och snabb hårklippare som gör jobbet riktigt bra. Den klipper snabbt och jag upplever att den klipper både jämt och fint. Till detta priset är den ett riktigt kap. Bra batteri, styrka och kraft. Jag rekommenderar denna, en riktigt bra hårklippare. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-04-29
Rated 5 out of 5 by from Recension Jag har nu använt denna produkt ett par månader och kan med mycket god värdering säga att den fungerar utmärkt. Den är väldigt smidig med många storlekar att välja på och mycket tystlåten vilket är riktigt bra för min del. Känns mycket bra i handen med sin passform och material vilket gör det enkelt att klippa hår. Kan inte mer än att rekommendera produkten då jag ännu inte har hittat någonting negativt, fungerar precis som en hårklippare förväntas sig göra helt enkelt. Mycket nöjd. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-04-29
Rated 5 out of 5 by from snabb med bra batteri Mycket enkel trimmer som ger ett snabbt och jämt resultat. Vassa blad och håret fastnar inte. Batteriet håller länge och man behöver inte ladda den ofta. Den enda nackdelen är att det skulle finnas kortare kammar. kanske en på 3 mm och en på 1mm, så man kunde få lite nygga övergångar i tex nacke. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-03-20
Rated 4 out of 5 by from Bästa hårtrimmern Philips HC5612 är både en snygg och enkel hårtrimmer. Den klipper väldigt nogrant och snyggt. Enkelt att välja vilken längd håret ska ha och batteritiden är verkligen ypperlig. Enkel att ladda! Det jag även tyckte om är att det går att spola av hårtrimmern under rinnande vatten! [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-05-05
Rated 4 out of 5 by from En bra hårklippare En vettig klippare som klipper bra, dock kan jag tycka att kammarna som följer med är lite väl plastiga, sitter lite halvdåligt och vibrerar och låter. Men klipper jämt och fint så är nöjd med maskinen. Bra att man kan spola av maskinen också. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-04-29
Rated 5 out of 5 by from Perfekt klippare för den som rakat håret ofta Väl fungerade produkt med goda möjligheter att ställa in längd från kort till långt. Smidigt att rengöra under rinnande vatten. Rekommenderar denna för den som vill ha en smidig klippning. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2020-05-07
  • y_2020, m_8, d_11, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_18
  • loc_da_DK, sid_53152, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-dk