Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Black Friday

Elgiganten blænder igen i år op for Black Friday d. 25. november 2016! Black Friday årets store shoppingdag sker online natten mellem torsdag og fredag klokken 00:00.

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Shopping på Black Friday – både i butikker og online

Hos Elgiganten har vi ikke kun gode tilbud online. Vi har det selvfølgelig også i vores mange butikker, hvor du kan få råd og vejledning af vores dygtige personale. Vi har gjort det nemt for dig, uanset om du gerne vil benytte dig af vores mange gode tilbud online eller i butikkerne – alle tilbuddene er samlet på vores Black Friday hjemmeside.

Black friday i Elgiganten

Black Friday er hurtigt blevet årets største udsalgsdag – den vil kun blive endnu større i fremtiden. En af grundene til at Black Friday er blevet så stor, er, at den ikke kun finder sted i internettets mange onlinebutikker, men den finder også sted i de fysiske butikker – Elgiganten har mange gode Black Friday tilbud i vores fysiske butikker. Du kan altså sidde der hjemme og shoppe eller komme ned i Elgiganten butikkerne. Du kan også kombinere de to, hvis du gerne vil se, hvad du køber.

Shop de bedste Black Friday tilbud online

Det kan være svært at danne sig et overblik, når du gerne vil shoppe de bedste Black Friday tilbud på nettet. Derfor har vi lavet én Black Friday hjemmeside med gode tilbud, så du nemt og hurtigt kan se alle vores onlinetilbud til chokerende lave priser. Vi har fejret Black Friday i mange år, og denne erfaring og viden lader vi dig komme til gode. Vi har samlet nogle endnu bedre og større rabatter online, så du kan spare penge på lige netop det, du står og mangler i hverdagen – elektronik, hvidevarer etc.

Black Friday online – shop de bedste tilbud på nettet

Shop julegaver online til Black Friday

Julen er hjerternes fest, men mange halser efter julegaver i de sidste dage inden jul. Du kan shoppe dine julegaver til Black Friday, så du kan nyde julen i ro og mag sammen med din familie og venner.
Black Friday er ikke bare endnu en tilfældig udsalgsdag. Den har sine rødder i USA, hvor den har eksisteret i mange år. ”Sort Fredag”-fænomenet er først for nylig kommet til Danmark, og datoen passer rigtig godt, hvis du vil være tidligt ude med dine julegaveindkøb.

Black Friday Wiki – alt om ”Sort Fredag”-fænomenet

Black Friday fejres i Elgigantens butikker

På vores hjemmeside kan du se alle de mange rabatter og tilbud, vi har til dig i forbindelse med Black Friday. Det er dog ikke kun online, at vi fejrer dagen hos Elgiganten – vi fejrer også Black Friday i vores mange butikker, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig.
Vi har butikker i hele landet, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi. Her kan du se de mange gode tilbud samt få råd og vejledning af vores dygtige personale. Du kan starte turen på vores Black Friday hjemmeside, hvis du vil have et overordnet overblik.

Black Friday butikker – alle Elgiganten varehuse har gode tilbud


Shop elektronik på Black Friday

Elgiganten har et bredt og varieret sortiment af elektronik i vores butikker. Det kommer selvfølgelig dig til gode, da vi har store tilbud på elektronik hos Elgiganten til Black Friday – både online og i butikkerne.
Du kan købe blandt andet computere, mobiltelefoner og fjernsyn med store rabatter til Black Friday. Vi har samlet de bedste Black Friday tilbud til dig, og bliver du forhindret i at køre ud til Black Friday, har vi også mange gode tilbud online.


Gå ikke glip af Black Friday

Gå ikke glip af en af årets vildeste dag med lave priser. – sæt kryds i kalenderen fredag d. 25. november og oplev Elgigantens vanvittige "Black Friday". Vi glæder os til at se dig til et brag af lave priser! Countdown til Black Friday er begyndt 00  dage  00  timer   00  minutter   00  sekunder .


©2015-2016 Elgiganten A/S - Alle rettigheder forbeholdes. Under Black Friday vil nogle priser på hjemmesiden variere fra priserne i varehusene. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt. Tilbuddene gælder kun fredag d. 25. nov. og så længe lager haves. Bemærk: Nogle tilbud kan kun købes online og andre kun i vores varehuse.


Produktnavn

Kategori

Mærke

Info & kampagner

Varehus