Opret erhvervskonto og få masser af fordele - klik her

Spring navigationen over

Opdag Oura – Den revolutionerende smart ring. Oura-ringen og Oura-appen giver i fællesskab medlemmerne nøjagtige og personlige daglige helbredsdata, indsigt og vejledning. Oura-ringen er glat, nøjagtig og behagelig at have på. Læs mere på denne side.

The Revolutionary Oura Smart Ring

Oura blev grundlagt i Oulu i Finland og er skaberen af den revolutionerende smartring – Oura-ringen. Oura-ringen og Oura-appen giver i fællesskab medlemmerne nøjagtige og personlige daglige helbredsdata, indsigt og vejledning. Oura-ringen er glat, nøjagtig og behagelig at have på, og den holder styr på søvn, aktivitet og restitution og meget mere med avanceret sensorteknologi og op til 7 dages batterilevetid.

Oura-medlemskabet bliver hele tiden forbedret med nye funktioner og produktopdateringer, som sætter dig i stand til at holde øje med dit helbred på en mere personlig måde end nogensinde før. Nye medlemmer får den første måneds Oura-medlemskab gratis, hvorefter prisen er 5,99 EUR/måned.

Find din størrelse, før du køber: Oura-ringe fås ikke i standardstørrelser, så det er vigtigt, at du finder den rigtige størrelse, så du kan få den bedst mulige oplevelse.

Oura Ring Gen3 – den revolutionerende smart ring

Find din størrelse, før du køber, med Oura-ringmålersættet – den ideelle måde at sikre den bedste oplevelse på.

Oura Ring Gen3 fås i to forskellige stilarter.

Horizon: et afrundet cirkeldesign.
Heritage: et klassisk plateau-design.

Oura-medlemskabet forbedres hele tiden med nye funktioner og produktopdateringer, så du kan holde styr på dit helbred på en mere personligt tilpasset måde end nogensinde før. Nye medlemmer får den første måned med Oura-medlemskab gratis, og derefter koster det 5,99 EUR/måned.

Køb en ekstra oplader som tilbehør, som du kan bruge, når du er på ferie eller forretningsrejse eller i andre situationer, når batteriet er ved at løbe tør.

   
   
   
   
   
   
   

Se hele produktudvalget nedenfor.

Sorter efter
49–96 af 96 produkter.