Opret erhvervskonto og få masser af fordele - klik her

Spring navigationen over

Karriere i Elgiganten

JELA_ELGI_MOS_210917-1230-Redigera_LOWRES header

karriere i Elgiganten

Et job i Elgiganten byder på mange spændende muligheder og en helt unik arbejdskultur, hvor der er plads til alle og til at have det sjovt.
Vi går ikke op i om du har en bestemt uddannelse eller årelang erfaring – for os er det afgørende, at du er motiveret og har potentialet til at blive vores næste Gigant.

Nedenfor kan du blandt andet læse om de forskellige stillinger som Elgiganten tilbyder, møde nogle af vores kollegaer og læse om de mange karrieremuligheder, Elgiganten har at byde på.

Hvad kan du blive på hovedkontoret?

Elgigantens hovedkontor administrerer en lang række funktioner inden for syv forskellige afdelinger: salg, branding og marketing, digital, økonomi, HR, drift og erhverv (B2B). Hovedkontoret har til opgave at sørge for at driften af vores 43 varehuse kører som den skal, så personalet i varehusene har de bedste forudsætninger, når de møder kunderne. Arbejdet på hovedkontoret er centralt i forhold til virksomhedens udvikling, vækst og succes. Det er hovedkontorets opgave at lægge det rette fundament, så varehusene har værktøjerne til at nå i mål med vores vision; at tilbyde alle den fantastiske teknologiske verden.

Vi har mere end 100 dygtige og engagerede medarbejdere siddende på vores hovedkontor, som er beliggende i København.

Læs hvad vores medarbejdere fortæller om Elgiganten - både som virksomhed og arbejdsplads, men også om vores kultur.

Mød flere af vores medarbejdere her.