Opret erhvervskonto og få masser af fordele - klik her

Spring navigationen over

Databeskyttelsespolitik for erhvervskunder (Privacy Policy)

Elkjøp som dataansvarlig:

Når du er kunde i Elgiganten, har vi i visse tilfælde brug for at behandle dine personoplysninger. Fordi vi ved, at de varer, du køber hos os, er vigtige for din hverdag, vil vi gerne give dig den bedst mulige information om tilbud og kampagner, inden du køber vores varer, samt have mulighed for opfølgning, når handlen er gennemført. Hvis du er privatkunde, reguleres vores behandling af personoplysninger i overensstemmelse med vores databeskyttelsespolitik for privatkunder.

Elgigantens butikker ejes og drives af Elgiganten A/S (CVR-nr. 17237977). Elgiganten A/S er ejet af Elkjøp Nordic AS (CVR-nr. 911 382 296), som bistår Elgiganten med daglig drift og udvikling. Elkjøp Nordic har det overordnede strategiske ansvar for Elgigantens drift som koncern, herunder vores aktiviteter i de øvrige nordiske lande. Elkjøp Nordic AS driver også Elgigantens hjemmeside i samarbejde med Elgiganten.

For behandlingen af ​​personoplysninger, som beskrevet i denne privatlivspolitik, har Elkjøp Nordic fælles behandlingsansvar sammen med Elgiganten. Elgiganten har et selvstændigt behandlingsansvar for ​​videoovervågning i Elgigantens butikker som beskrevet i punkt 7 nedenfor. For salg via vores hjemmeside er Elgiganten og Elkjøp Nordic fælles dataansvarlige.

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller de vurderinger, vi har foretaget, kan du kontakte os i vores kundecenter eller på infosec@giganten.dk.