Opret erhvervskonto og få masser af fordele - klik her

Spring navigationen over

Trådløst eller kablet overvågningskamera?

Et overvågningskamera er en vigtig del af dit sikkerhedssystem hjemme. Men skal du vælge et trådløst eller kablet overvågningskamera? I denne artikel forklarer vi fordelene og ulemperne ved de to løsninger.

Hånd justerer overvågningskamera på husvæg udendørs

Trådløst overvågningskamera

Et trådløst overvågningskamera har du mulighed for at installere lige hvor du vil, indendørs og udendørs. Det passer til dig, der gerne vil have en nem installeringsproces uden synlige ledninger og med fleksibilitet til at flytte det efter behov. Batteridrevne kameraer påvirkes heller ikke af strømafbrydelser, så længe de er tilsluttet et mobilnetværk eller kan optage video internt.

Trådløse overvågningskameraer:

Alle overvågningskameraer
     
     
     
     
     
     
     

Kablet overvågningskamera

Et kablet overvågningskamera er perfekt til dig, der gerne vil have et kamera med fast placering og ikke vil bekymre dig om at løbe tør for strøm. Her får du stabilitet og et klart billede hver gang, bortset fra under strømafbrydelser. Hvis du vil have et overvågningskamera i dit sommerhus, hvor der kan gå flere måneder mellem dine besøg, så vil et kablet kamera formentlig være den bedste løsning, da du ikke risikerer et fladt batteri.

De kablede overvågningskameraer har lignende eller samme funktioner som de trådløse kameraer. Du kan nemt overvåge din ejendom via din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig, så længe kameraet er koblet til strøm og har internetforbindelse via kabel, WiFi eller mobildata.

Hvad bør du overveje, før du køber et kablet overvågningskamera?

Er du ude efter et kablet overvågningskamera, bør du først og fremmest overveje, om der er en stikkontakt i nærheden af, hvor du vil placere det. De kablede kameraer kan være mere udfordrende at installere, da de kræver adgang til en strømkilde, og så kan du få brug for professionel hjælp til at installere dem, hvilket kan løbe op rent prismæssigt.

Overvågningskameraer med kabel:
Alle overvågningskameraer
     
     
     
     
     
     
     
Overvågningskameraer med strømadapter:
Alle overvågningskameraer