SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Sunde fristelser med en airfryer

Sunde fristelser med en airfryer

Sund mad er populært som aldrig før, og aldrig har sund mad smagt bedre. Men sund mad er mere end bare grøn salat. Med en airfryer fra Philips kan de typiske weekendfavoritter få en sund makeover og blive sunde hverdagsfavoritter.
 Friturestegt mad = Usundt?<

Friturestegt mad = Usundt?

Friturestegt mad som pommes fritter og nuggets har aldrig haft ry for at være specielt sundt. Den knasende følelse, den gyldne farve og den skønne smag er for mange ensbetydende med usundt. Men sådan behøver det ikke være. Med en airfryer kan du få den samme smag og konsistens, bare helt uden eller med minimale mængder olie. På den måde kan du spise herlig, friturestegt mad uden at skulle tænke så meget på kalorierne.
Du vil også blive imponeret over, hvor ekstremt alsidig en airfryer er. Du kan bruge den til både fugl, fisk, kød eller grønt - ja, selv desserter kan tilberedes i en airfryer.

 Utrolig nemt <

Utrolig nemt

Med en airfryer kan du glemme alt om brændte fingre, røgfyldt køkken og dårlig lugt af stegeos. Den lille og smarte maskine gør nemlig alt arbejdet for dig, selv rengøringen er nem. I stedet for at maden frituresteges i olie bruger en airfryer varmluft. Den varme luft cirkuleres hurtig rundt om maden og giver den crispy oveflade som man normalt forbinder med friturestegt mad. Så nemt, så godt, og ikke mindst meget sundere.

Airfryer fra Philips

Med deres serie af airfryers har Philips en model til alle familier og køkkener. Med tre forskellige størrelser dækkes alle behov og ønsker.

 HD964190<

Philips Avance Collection Airfryer HD964190

Storebroren blandt Philips’ airfryers er blandt andet udstyret med en hold varm-funktion, forhåndsindstillet stegefunktion og QuickClean. Med hele 4 forhåndsindstillede programmer kan du altid finde den nemmeste måde at lave perfekt mad på.

 Airfryer HD9220<

Philips Viva Collection Airfryer HD9220

Denne airfryer fra Philips er selve originalen og er solgt i massevis over hele verden. Den har automatisk slukning, en patenteret Rapid Air-funktion og en tidskontrolfunktion. Med skridsikre fødder og temperaturkontrol er den en sikker vinder i alle hjem.

 Airfryer HD9621<

Philips Viva Collection Airfryer HD9621/90

Hele 20% mindre end originalen, og en lille letvægter på knap 5,3 kg - denne airfryeren passer perfekt på både små og store køkkenborde. Airfryeren er udstyret med TurboStar-teknologi og QuickClean.

Lad dig inspirere af en masse dejlige madretter

Med Airfryer-appen fra Philips får du adgang til en række spændende retter med lavt fedtindhold, som alle kan laves i en airfryer. Prøv alt fra fish and chips til krydrede rejer og blåbærtærte og rundstykker. Appen findes til både iOS og Android.

Velsmagende laks

Crispy pommes frites

Saftige kødboller

Sidst opdateret 28-04-17 09:24:36