Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Bose QC35 - luk lyden ude

Bose QuietComfort 35 er et par enestående trådløse hovedtelefoner. Bose QC 35 leverer førsteklasse lydoplevelser takket været en noise-cancelling-teknologi, der udelukker lyden fra dine omgivelser. Bose QC 35 er perfekt til dig, der skal på ferie eller pendler og vil lukke verden ude, mens du hører på din yndlingsmusik eller lydbog.

Noise-cancelling

Bose leverer en noise-cancelling-teknologi i verdensklasse, der fjerner alle forstyrrende lyde fra omgivelserne, så du får en optimal lydoplevelse. De trådløse hovedtelefoner anvender en indbyggede mikrofon, der analyserer omgivelsernes lyde og giver et modsvarende afvisende signal. På denne måde kan du lytte til musik, lydbog, se film og meget andet helt uden forstyrrelser - perfekt når du vil fordybe dig på et ellers støjende sted, som toget eller flyet.

Bose QC35
Bose QC35

Trådløs

Bose QuietComfort 35 er et par trådløse hovedtelefoner med Bluetooth-forbindelse. Bluetooth giver dig mulighed for trådløs streaming med stor bevægelsesfrihed – uden al besværet med ledninger. Ved hjælp af NFC-teknologien kan du nemt parre din enhed med hovedtelefonerne.

Bose QuietComfort 35 har indbygget Lithium-ion-batteri, der giver op til 20 timers afspilning i trådløs tilstand - perfekt til at tage med på de lange ture.

Let og enkel

Bose QuietComfort 35 er designet i et materiale af høj kvalitet. Det robuste design giver en langvarig komfort, så du kan bruge dem hele dagen.


Smarte stemmemeddelelser og intuitive betjeningsfunktioner gør, at hovedtelefonerne er nemme at bruge og betjene. Noise-cancelling-teknologien gør at du får telefonsamtaler med krystalklar lyd.

Bose QC35
2 699
 
 
Årets bedste - Lyd & Billede 2016-2017
  • Aktiv noise-cancelling
  • Bluetooth med NFC
  • Op til 20 timers batteritid
Læs mere om Bose QuietComfort 35 around-ear hovedtelefoner - sort
2 699
 
 
Årets bedste - Lyd & Billede 2016-2018
  • Aktiv noise-cancelling
  • Bluetooth med NFC
  • Op til 20 timers batteritid
Læs mere om Bose QuietComfort 35 around-ear hovedtelefoner - sølv


Læs mere om vores mange produkter:

Læs mere om vores mange Star Wars produkter her:

Sidst opdateret 03-06-16 07:20:34