Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Click – hurtigere og værktøjsløs montering af køkkenskabe

Montér køkkenskabe på blot få sekunder uden at bruge værktøj, beslag eller skruer. Bare klik de forskellige dele sammen. Med Threespine® click-teknologi kan du nemt og enkelt selv montere dit køkken og få et perfekt resultat.

Click-rammerne kan vælges til alle vores køkkenserier fra Epoq – uanset om du foretrækker farverige Trend, moderne Edge eller klassiske Shaker. At skulle montere sit drømmekøkken selv, kan ikke blive lettere!
Threespine-teknologi gør det muligt at kombinere forskellige materialer på nye måder Threespine-teknologi gør det muligt at kombinere forskellige materialer på nye måder Threespine-teknologi gør det muligt at kombinere forskellige materialer på nye måder
Click-moduler er godt for miljøet, da det ikke kræver skruer eller beslag Click-moduler er godt for miljøet, da det ikke kræver skruer eller beslag

Nem og hurtig montering

At opnå perfekte vinkler og høj stabilitet er vigtigt, da det påvirker køkkenets udseende og møblets funktionalitet. Heldigvis giver Threespine® perfekte resultater hver gang.

Monter nemt og hurtigt dit Epoq køkken med click-moduler. Du skubber blot modulerne sammen, så har du perfekt samlede skabe hver gang.

Modsat traditionelle monteringsmetoder, fordeles belastningen med Click-moduler hen hele kontaktfladen. Derfor tåler Threespine næsten alle de tests, du udsætter den for. Dit Epoq køkken eller bryggers vil være af fremragende kvalitet og have en lang levetid.

Design

Når der ikke bruges beslag, skabes et rent og stilfuldt design af dine møbler. Threespine kan bruges med alle typer materialer, der kan behandles til en profil. Dette betyder, at det nu er muligt nemt at kombinere materialer på en måde, der ikke var mulig før.

Miljøvenlig

Threespine-teknologin er miljøvenlig, da der ikke behøves skruer, beslag eller lim. Det forenkler logistikken, da det reducerer antallet af dele samt emballagen kommer i flade pakker, hvilket resulterer i en mere effektiv transport.

Nem afmontering

Threespine gør det muligt at afmontere møbler uden at skade dem. Brug den lille afmonteringsnål, som medfølger til dit køkken, til at låse modulerne fra hinanden.

Sådan fungerer det:

Hovedfuktionen af Threespine® er dets fleksible plastik indlæg. Det er udstyret med fjedre, som gør det muligt for indlægget at blive skubbet ind i korrekt position. Når det rammer den rigtige position, vil det blive skubbet ind i en fure i modulet, hvilket sikrer en stærk sammenkobling. Når du hører klikket ved du, at monteringen er udført korrekt.

Epoq Click køkkenmontern

Tidsbesparende

Tests viser, at Click-møbler sammenlignet med traditionel montering kan samles 8-10 gange hurtigere af amatører og 5-6 gange hurtigere af professionelle montører. Når modulerne er samlet, skal de skrues på væggen som normalt. I videoen nedenunder kan du se en sammenligning af montering af Click-skabe og traditionelle køkkenskabe. Hvis du overvejer at montere dit køkken selv, vil Click-skabe spare dig en masse kræfter og tid.

Threespine logo

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: