Alle vores varehuse har åbent for afhentning af bestillinger --> Læs mere
Alle vores varehuse har åbent for afhentning af bestillinger --> Læs mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Live shopping i Elgiganten

LIVE SHOPPING
Find det rigtige produkt med videoshopping

Vi ønsker at gøre det så nemt og enkelt for dig at handle på elgiganten.dk - uanset hvor du befinder dig. Med Live Shopping har du mulighed for at få personlig vejledning i en videochat med en af vores medarbejdere. De kan besvare dine spørgsmål og vise dig de produkter, du er interesseret i.

Se efter Live Shopping-ikonet

Når du er inde på et produkt, vil du kunne se Live Shopping-ikonet. Du kommer nemt i kontakt med en sælger ved at trykke på ikonet. Sælgeren vil være via videoen vise, guide og fortælle dig om produkterne. Du køber selv produkterne ved at komme dem i indkøbsvognen. Vi er tilgængelige for dig gennem hele butikkens åbningstid.

Det får du brug for...

Det eneste, du skal bruge til Live Shopping, er internetforbindelse og en enhed med mikrofon. Du vil kunne se os i butikken, men vi kan ikke se dig.

Live Shopping er ment for dig, der ønsker at købe et nyt produkt, og som har brug for hjælp. Har du spørgsmål vedrørende et tidligere køb, så beder vi dig om at kontakte kundeservice her.

Live Shopping i Elgiganten

Samme gode rådgivning

Du vil få den samme gode rådgivning i videosamtalen, som du får, når du selv handler i et af vores varehuse. Vi hjælper med fremvisning af produktet og giver dig gode råd om hvilket produkt, der passer dig og dit budget. Vi viser gerne forskellige produkter frem og fortæller om vores forskellige tjenester under videosamtalen.

Vi hjælper dig også med levering. Du kan som altid vælge mellem at få leveret til postkontor/butik eller hjemmelevering til opgang eller kantsten. Du kan også vælge at benytte Klik & Hent, hvor varen du køber, er klar til afhentning i dit lokale varehus efter en time. Uanset hvad du vælger, kan du nemt og sikkert betale via MobilePay på din mobiltelefon.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Nej, du er helt anonym - og du skal ikke dele dine data. Dataene vises hverken eller lagres.

Tjenesten giver dig eksperthjælp mens du handler online. Du får en oplevelse af at være tilstede i butikken. Du kan se på produkterne, gå rundt i butikken og vælge de produkterne du vil zoome ind på.

Hvis du har spørgsmål direkte til et køb, ønsker status på en bestilling eller har problemer med et produkt beder vi om at kontakte kundeservice her.

Se alle vores services