Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Få et skinnende rent smil med Philips Sonicare

Med en Philips Sonicare elektrisk tandbørste bliver det nemt at forbedre din mundhygiejne. Den patenterede soniske teknologi bruger dynamiske børstebevægelser, der giver en mere effektiv fjernelse af plak. Find en model, der passer dine behov.

Hvorfor skal du vælge Sonicare fra Philips?

Tandbørster til hele familien

Når du vælger Philips, kan du være tryg ved, at hele familien bliver glad. Vi har modeller i alle prisklasser tilpasset både voksne og børn. Philips Sonicare for Kids er en smart, elektrisk tandbørste som lærer børnene gode børsterutiner i en tidlig alder. Den spiller sjove melodier, når den er i brug. Noget der gør tandbørstning til en leg. Med Philips Sonicare Airfloss kan du rengøre grundigt mellem dine tænder på bare 30 sekunder. Airfloss erstatter den traditionelle tandtråd og fjerner op til 99% mere plak mellem tænderne end en almindelig tandbørste.

Sonicare til hele familien
Philips Sonicare Diamond Clean

Hvidere tænder med Philips DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean er topmodellen i Sonicare serien. DiamondClean-tandbørsten fjerner op til 7 gange mere plak end en almindelig, manuel tandbørste og giver bedre mundhygiejne på bare to uger. Tandbørsten rengør effektiv mellem tænderne og langs tandkødet. Den dynamiske børstebevægelse giver flydende bevægelse mellem tænderne. Det smarte ladeglas gør det muligt at oplade din elektriske tandbørste med stil. Lad tandbørsten ligge i glasset, mens den lader. Har du behov for at lade tandbørsten, mens du rejser, er USB-opladningen meget praktisk. Put tandbørsten i etuiet og sæt USB-indgangen i etuiet.

1 299
 
 
  • Philips tandbørste value pack
  • Fjerner op til 7x mere plak
  • Tandpasta og duftlys medfølger
Læs mere om Philips Sonicare DiamondClean tandbørste HX9362/67C
1 299
 
 
  • Philips tandbørste value pack
  • Fjerner op til 7x mere plak
  • Tandpasta og duftlys medfølger
Læs mere om Philips Sonicare DiamondClean tandbørste HX9333/07C