Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Åbent køb i 30 dage hos Elgiganten

Sådan fungerer returretten hos Elgiganten

Nogle gange er det vanskeligt at vælge rigtigt, og derfor har du 30 dages returret på køb hos Elgiganten. Dermed kan du frit prøve produkterne derhjemme få rig lejlighed til at se, om de passer til dig.
Elgiganten er More Than Things

Det tager gerne lidt tid at lære ny elektronik at kende, og det kan også være vanskelige at se for sig i butikken, om produktet også passer derhjemme. Derfor tilbyder Elgiganten 30 dages returret – på den måde får du tid til at prøve produktet og være sikker på, at det passer til dig. Elgiganten giver dig den kundefordel at kunne levere dit produkt tilbage og få pengene igen.

Dette skal du gøre:

Skal der være en speciel grund til, at jeg returnerer produktet?

Nei, du behøver ikke at sige noget om, hvorfor du ikke vil have produktet alligevel. Det kan hænde, vi spørger dig om årsagen, men det er i så fald udelukkende for at kunne hjælpe dig til at vælge et andet produkt, som måske passer dig bedre.

 Find al information returnering af dit produktet i Elgiganten

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Selvom du har åbnet æsken og er begyndt at bruge produktet, kan du levere det tilbage, hvis du ikke er tilfreds – her er de få undtagelser. Tag produktet med dig til et af vores varehuse, og så vil du med det samme få et nyt produkt eller få pengene tilbage! Det skal være enkelt at benytte sig af returordningen hos Elgiganten. Derfor kan du indlevere produktet hos et hvilket som helst varehus – uanset hvor du har købt det. Du kan også returnere varen via post, hvis det passer dig bedre. Hvis du skal tilbagelevere et produkt, som du har fået leveret hjem til dig, skal du tage kontakt til Kundecentret for nærmere aftale.

Er der krav til det, som skal leveres tilbage?

Ja, produktet skal være i samme stand, som da du købte det. Det betyder, at det skal være rent og uden tegn på slid. Det er også vigtig at alt tilbehør, som fulgte med, returneres sammen med produktet, samt at produktet leveres tilbage i originalemballagen.

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Skal jeg have kvitteringen med?

Hvis du vil have pengene tilbage, skal du have kvitteringen med. Hvis du har fået en gave med byttemærke, kan du også levere produktet tilbage, men da vil du i stedet få et tilgodebevis eller et gavekort, som kan bruges i alle Elgigantens varehuse.

Hvordan får jeg pengene igen?

Som regel vil vi overføre pengene til det kort, som varen blev betalt med. Du kan imidlertid også få pengene sat ind på en anden konto – eller få dem som kontanter, hvis kassebeholdningen er til det, og beløbet er under 2000 kroner.

Skal jeg have kvitteringen med?

Begrænsninger og undtagelser

Er det nogen begrænsninger på, hvor mange produkter jeg kan returnere?

Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger på, hvor ofte du kan benytte dig af returretten, men returretten kan bortfalde ved gentagende misbrug.

Hvilke produkter gælder det ikke for?

Returretten gælder for de allerfleste af Elgigantens produkter. Der findes imidlertid enkelte undtagelser

Hvis varen er købt af en partner på Elgiganten Marketplace vil Elgigantens returret ikke gælde, og du må således tage direkte kontakt med partneren for at aftale returnering.

Hvorfor er disse varer undtaget?

Mobiltelefoner er undtaget ordningen, fordi der har været en for stor andel, der har misbrugt ordningen. Returretten er en løsning, der skal gøre det trygt at handle hos os, men det er ikke meningen, at man skal bruge den til at få et nyt produkt med jævne mellemrum. De andre produkter er undtaget, fordi det ikke er muligt at sælge dem på ny som B-vare.
Læs mere om alle Elgigantens kundefordele her!

Køb og prøv

Køb og prøv

Det er okay at ombestemme sig, da det kan være svært at finde det helt rigtige produkt. Derfor tilbyder vi 30 dages returret, så du kan prøve produktet i op til 30 dage og finde ud af, om det er det rigtige produkt for dig. Det eneste vi forventer er, at produktet fremstår rengjort, i samme stand som ved køb, dvs. uden synlige ridser eller slitage – samt at det returneres i original emballage og at kvittering kan fremvises.

Returretten bortfalder ved misbrug.

30 dages returret gælder ikke hvis plomberingen er brudt for:

 • Mobiltelefoner
 • Spil og film
 • Apple Watch
 • Apple iPad
 • In-ear hovedtelefoner
 • Hygiejneprodukter: tandplejeprodukter, hud- og kropsplejeprodukter.

30 dages returret gælder ikke:

 • Produkter solgt med abonnement
 • Digitale downloads
 • Specielbestilte varer
 • Epoq-køkkener og køkkendele.

30 dages returret ved B2B-ordrer:

Vi ønsker også at vores B2B-kunder skal kunne teste produkterne, men da disse ordrer ofte består af store mængder, har vi enkelte undtagelser og krav til de almindelige betingelser ovenfor:

 • Gælder ikke ordrer på mere end 5 identiske produkter.
 • Gælder ikke specielbestilte produkter og færdiginstallerede og konfigurerede produkter.
Elgiganten er More Than Things