Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Siemens hvidevarer til venstre i billedet og en mand ved en væg til højre

Miljøvenlige hvidevarer fra Siemens

Siemens miljøvenlige hvidevarer reducerer forbruget af energi og vand, samtidig med at innovative funktioner hjælper dig med at gøre hverdagen enklere. På denne side kan du læse mere om hvordan innovative funktioner og teknologien i Siemens hvidevarer kan bidrage til bæredygtighed.


Siemens vaskemaskine og tørretumbler med opvaskemaskine og kølefryseskab i baggrunden

Få op til 1000kr tilbage når du køber nye fritstående hvidevarer fra Siemens

Siemens har nu en kampagne, hvor du kan investere i en bæredygtig vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler eller kølefryseskab og få op til 1000kr tilbage.
Læs mere om Siemens miljøvenlige hvidevarer her på siden eller se de forskellige kampagneprodukter her. For at tage del i kampagnetilbuddet, skal du registrere dig i My Siemens inden d. 31. august.

1) Køb et Siemens kampagneprodukt.

2) Klik her for at logge ind/registrere dig i My Siemens

3) Klik på ”Registrer dit køb her”. Hav din kvittering samt dine bankoplysninger (Swift och IBAN) tilgængelige, når du registrerer dit køb.

4) Din cashback kommer inden 14 dage.

Siemens vaskemaskine

Spar på vand og energi med i-Dos.

Siemens vaskemaskiner med i-Dos har sensorer, som registrerer både graden af snavs på tøjet, hvor meget tøj du lægger i samt hvilke tekstiler der er i tøjet. Vaskemaskinen har også automatisk dosering, hvilket betyder at den helt rigtige mængde flydende vaskemiddel doseres automatisk. Det eneste du skal gøre, at du skal fylde den op med vaskemiddel efter hver 20. gang. Med Siemens effektive vaskemaskiner får du altid de bedste resultater.

Se alle Siemens vaskemaskiner i kampagnen

Læs mere om kampagnen
Siemens tørretumbler

Effektiv tørretumbling - intellgentCleaning

For at undgå at der kommer snavs og fnug ind i tørretumblerens tørrekanaler, skal en tørretumblers fnugfilter rengøres efter enhver tørring. Siemens tørretumblere med IntelligentCleaning har en teknologi, som gør, at du kun behøver at rengøre fnugfilteret efter hver 20. tørring. Disse miljøvenlige tørretumblere har også varmepumpeteknologi, hvilket betyder, at de bruger store dele af den varme udblæsningsluft og effektiviserer dermed energiforbruget betydeligt. En miljøvenlig måde, der sparer på varmen. Disse tørretumblere har et betydeligt mere effektivt forbrug.


Se alle Siemens tørretumblere i kampagnen

Læs mere om kampagnen

Siemens opvaskemaskine

Opvaskemaskiner med Zeolith-teknologi – renere og tørrere.

Siemens opvaskemaskiner med Zeolith®-teknologien absorberer fugt og omdanner det til tør varme. Med disse opvaskemaskiner får du en helt ren opvask uden at forbruge ekstra energi. Hemmeligheden bag den innovative og patenterede Zeolith®-tørring, er et naturligt mineral inde i opvaskemaskinen, som absorberer fugtighed og omdanner det til varmeenergi, hvilket giver en skånsom og effektiv tørring af opvasken.


Se alle Siemens opvaskemaskiner i kampagnen

Læs mere om kampagnen.

Siemens opvaskemaskine

Undgå madspild med hyperFresh

Bliver grøntsagerne hurtigt dårlige i køleskabet? Vi smider alt for meget mad ud, og en grund til problemet kan ofte være dårlige temperaturforhold i køleskabet. Siemens køleskabe med hyperFresh balancerer optimalt køl og fugtighed. Det betyder, at du kan opbevare æg, mælk og grøntsager korrekt i køleskabet, og det vil holde sig friskere i længere tid. Når du opbevarer mad i en hyperFresh Premium-kasse, holder det sig friskere i op til 3 gange så lang tid, og det er takket være at maden opbevares på en korrekt og smart måde.Se alle Siemens køle-og fryseskabe i kampagnen

Læs mere om kampagnen.

Et grå åbent kølefryseskab med hyperFresh og big box fra Siemens med kampagnetekst til højreFind inspiration i nogle af vores andre artikler: