Opret erhvervskonto og få masser af fordele - klik her

Spring navigationen over
Illustration af cyklussen til et produkt

Hvorfor har vi miljøparametre?

Mange forbrugere synes måske nok, at det er svært at vælge mere bæredygtigt. I Elgiganten vil vi gerne gøre det nemmere for dig at få et overblik over, hvordan vores produkter er blevet produceret, og hvilken miljø- og klimapåvirkning de har. Det vil gøre det lettere for dig at træffe mere bæredygtige valg, når du ønsker at gøre brug af den fantastiske teknologi, som er tilgængelig. Vi ønsker at hjælpe dig med at vælge mere energieffektive, holdbare produkter. Samtidig vil vi  hjælpe dig med at forlænge levetiden af dine produkter ved hjælp af reservedele og reparationer.

Som en del af vores rejse for at nå ambitionerne for vores Grønne Aftale har vi identificeret fire forskellige miljøparametre. Parametrene er udviklet med indsigt fra og tæt dialog med vores leverandører.
Der findes på nuværende tidspunkt ingen standardiseret metode til at kommunikere miljøparametre, men vi er villige til at tage et af de første skridt. Vi vil fortsat udfordre vores leverandører til at reducere deres klimaaftryk og forlænge levetiden på de produkter, de fremstiller.

For når mange kunder køber lidt grønnere, gør vi alle en stor forskel.

Miljømærker fra tredjeparter