Opret erhvervskonto og få masser af fordele - klik her

Spring navigationen over

HP Instant Ink - løb aldrig tør for blæk

HP Instant Ink

Med HP's Instant Ink-abonnementer bliver det meget lettere at printe. Lad din printer bestille blæk automatisk, så du aldrig løber tør for blæk igen. Vælg en kompatibel printer med et abonnement, og få blæk leveret direkte til døren.

Har du allerede en kompatibel printer, og ønsker du at komme i gang med Instant InkHP Instant Ink Q&A

1. Automatisk levering: Deltagelse i programmet kræver, at printerne kan oprette direkte forbindelse til internettet. Internetadgang skal købes separat.
2. Genbrug: Programmet fås ikke i alle lande. HP's Planet Partners-program til returnering og genbrug af HP blækpatroner findes i øjeblikket i mere end 60 lande og områder i Asien, Afrika, Europa samt Nord- og Sydamerika.
3. Du kan ændre eller opsige når som helst: Du kan til enheder tid ændre eller opsige dit abonnement online. Hvis du vælger at opsige dit Instant Ink-abonnement, kan du gå tilbage til at bruge originale standard- eller XL-blækpatroner fra HP. Opgradering af abonnementet sker med øjeblikkelig virkning, og eventuelle gebyrer opkræves med tilbagevirkende kraft eller i den næste faktureringsperiode afhængigt af brugerens valg. Nedgradering og opsigelse af abonnementet træder i kraft efter den sidste dag i den indeværende faktureringsperiode.
4. Påstand om besparelse (blæk): Baseret på den månedlige abonnementsomkostning for HP Instant Ink 700-siders planen uden køb af yderligere sæt sider sammenlignet med omkostninger pr. side (CPP) for udskrivning af ISO/IEC 24711-sider på de fleste HP, A4 farveblækstråleprintere og MFP'er. Sammenlignelige printere prissættes til eller under den dyreste HP Instant-Ink-berettigede printer i hvert land ved brug af lokal valuta. Salgspriser er ikke taget i betragtning i denne undersøgelse. Gennemsnitlig CPP pr. land bruges til at bestemme procentvis besparelse i forhold til CPP for HP Instant Ink. HP Ink Advantage-printere, printere solgt gennem kontrakt og andre printere, der kun bruger XL-patroner, er udelukket på grund af en ikke-standard hardware- og forsyningssmodel. Keypoint Intelligence-studie bestilt af HP. Printere valgt efter markedsandel i IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker. www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.
5. HP Smart-app: Kræver download af HP Smart-appen. Visse funktioner/softwareprogrammer er kun tilgængelige på engelsk, og der kan være forskel på desktop- og mobilapps. Abonnement kan være påkrævet. Abonnementet er muligvis ikke tilgængeligt i alle lande. Der kræves en internetadgang, som skal købes separat. Der kræves en HP-konto for at opnå fuld funktionalitet. Se en liste over understøttede operativsystemer i app-butikker. Faxfunktionerne er kun til afsendelse af fax. HP Smart Advance er ikke tilgængelig i alle lande.
6. Mindre emballage: Sammenlignet med patroner, der købes uden for abonnementet og distributionen af samme HP-blækpatroner til butikker. Baseret på en LCA-undersøgelse (livscyklusanalyse) fra 2020 foretaget af Four Elements Consulting på bestilling af HP.
7. Anmeldelser med fem stjerner: Keypoint Intelligence-undersøgelse fra april 2021 bestilt af HP, baseret på en spørgeundersøgelse ud fra offentligt tilgængelige oplysninger pr. 30/4/2021. Anmeldelserne gælder for både forbrugerabonnementer og erhvervsabonnementer på Instant Ink-servicen. Se flere oplysninger på www.keypointintelligence.com/HPInstantInkReviews.