Spring navigationen over
Computing - HP instant ink banner DK

HP Instant Ink - leveringstjeneste af blæk

HP Instant Ink er en ny type abonnement på blækpatroner, hvor din printer automatisk bestiller den rigtige mængde blæk direkte til din dør. Takket være dette har du altid nok blæk, men aldrig for meget! Det bliver ikke nemmere!

Interesseret? Registrer dig her!

Registrer dig for at abonnere

Hvad er Instant Ink?

Hvordan fungerer Instant Ink?

Vælg et printabonnement. Print lidt. Print meget. Uanset dine behov, så er der et abonnement, der passer til dig. Dit abonnement inkluderer blæk eller toner, nem levering og brug af gratis genbrugsprogram.

Blækabonnementer

Tonerabonnementer

Kompatible HP printere:

Læs mere
   
   
   
   
   
   
   

1.    Løb aldrig tør: Baseret på abonnementsbrug, internetforbindelse til kvalificeret HP-printer, gyldig betalingsmetode, e-mailadresse og leveringstjeneste i dit geografiske område.

2.    Besparelsesvurdering (toner): Baseret på den månedlige pris for et Instant Ink-abonnement med sort-hvid toner og 1500 sider uden køb af sæt med ekstra sider sammenlignet med prisen pr. side for at printe ISO/IEC 19752-sider med de fleste af klassens almindelige sort-hvid HP A4-laserjetprintere og MFP'er. Læs mere her: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.

3.    Besparelsesvurdering (blæk): Baseret på den månedlige pris for et Instant Ink-abonnement med 700 sider uden køb af sæt med ekstra sider sammenlignet med prisen pr. side for at printe sider i henhold til ISO/IEC 24711 på de fleste HP A4-inkjetfarveprintere og MFP'er. Læs mere her: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.

4.    Genbrug: Programmet findes ikke i alle lande. Returnering og genbrug af originale HP-patroner er p.t. muligt i mere end 60 lande, områder og regioner i Asien, Afrika, Europa samt Nord- og Sydamerika gennem HP Planet Partners-programmet. Få flere oplysninger på hp.com/recycle.
5.    Automatisk levering: Printere skal have direkte forbindelse til internettet for at kunne deltage i programmet. Internetadgang skal købes separat.

6.    Du kan ændre eller annullere dit abonnement når som helst: Du kan ændre eller annullere dit abonnement online når som helst. Hvis du beslutter dig for at annullere dit HP Instant Ink-abonnement, kan du fortsætte med at bruge originale standard- eller XL-patroner fra HP. Opgraderinger af abonnementer træder i kraft øjeblikkeligt, og gebyrer opkræves med tilbagevirkende kraft eller i næste faktureringsperiode, afhængigt af hvad brugeren vælger. Nedgraderinger eller annulleringer af abonnementer træder i kraft efter den sidste dag i den aktuelle faktureringsperiode. Få alle oplysninger på hpinstantink.com/terms.

7.    Overførte sider i abonnement: Ubenyttede sider fra en given måned kan overføres og sættes ind på en overførselskonto, hvorefter de føjes til dit månedlige antal sider. Saldoen af ubenyttede sider er begrænset til maksimalt to gange sideantallet i dit månedlige tjenesteabonnement, hvis du har et tonerabonnement, og tre gange sideantallet i dit månedlige tjenesteabonnement, hvis du har et blækabonnement (eksempel med toner: Du kan have op til 100 ubenyttede sider, hvis du har et abonnement på 50 sider. Eksempel med blæk: Du kan have op til 150 ubenyttede sider, hvis du er tilmeldt et abonnement på 50 sider).

8.    Mere om genbrug : 100 % af originale HP-tonerpatroner indeholder mellem 1-75 % genanvendt indhold fra private forbrugere eller virksomheder. Inkluderer ikke tonerflasker eller andre produkter, der ikke er angivet. Se en liste på hp.com/go/TonerRecycledContent. Mere end 85 % af de originale HP-blækpatroner indeholder mellem 4-75 % genanvendt plastik. Inkluderer ikke blækflasker og andre produkter, der ikke er angivet. Se en liste på hp.com/go/InkRecycledContent.