Åbningsuge: Vi holder åbent og med udvidede åbningstider - se mere
Åbningsuge: Vi holder åbent og med udvidede åbningstider - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Apple TV med 4K

Apple TV med 4K

Hold dig opdateret her på siden om det nye Apple TV med 4K og hvornår du kan købe det hos Elgiganten.

Apple TV 4K

4K HDR. På en skærm i nærheden af dig.

4K HDR sætter en ny standard.

4K leverer et skarpere billede med fire gange flere pixels end standard-HD. High Dynamic Range (HDR) giver klarere og mere realistiske farver og flere detaljer. Alting er mere naturtro end nogensinde – fra den hotteste nye film til din yndlingsserie.

Et imponerende stort udvalg af 4K HDR-titler.

Se nyheder og sport direkte.

Apple TV 4K tilbyder det direkte indhold, du er mest interesseret i – nyheder og sport. Du kan finde dine favorit-sportsgrene i apps som NBA og se de allernyeste nyheder i apps som DR TV. Det er nemmere end nogen­sinde at se de direkte pro­gram­mer, du bedst kan lide.³

Apps. Sådan ser vi TV i dag.

Apps har sat dit fjernsyn fri, så du fuldstændig selv kan vælge, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Apps giver dig adgang til alt det, du vil se – fra store film, serier og direkte sport til vigtige nyheder og vejret. Der er også udsendelser for børn, koncerter, direkte NASA-feeds, podcasts og meget andet.

Stream dine yndlingsserier og -begivenheder.

Se dit yndlingsprogram med et swipe.

Apple TV Remote har en præcis Touch-overflade, så du nemt og hurtigt kan finde det, du leder efter, med tommelfingeren. Du kan også justere lydstyrken på dit TV eller din A/V-modtager. Og takket være Bluetooth behøver du ikke at pege fjern­betjeningen mod dit TV. Apple TV forstår dine kommandoer, uanset hvor du er i rummet.

Super ydelse.
Super grafik.

A10X Fusion-chippen leverer en powerfuld platform, som giver dig muligheden for at køre mere avancerede og mere interaktive spil og apps. Og du finder dem alle i App Store til Apple TV. Du kan få endnu mere ud af din oplevelse ved at tilføje tilbehør som spilcontrollere og hoved­telefoner.

Sky
Sky er et romantisk socialt eventyr præsenteret af thatgamecompany, skaberne af det BAFTA-prisvindende spil Journey. Tag dine nærmeste i hånden, og gå på opdagelse i denne mystiske forlystelsespark.

Dine fotos, videoer og musik. Oplev det hele på dit TV.

Hyg dig med billeder og videoer fra dit iCloud-fotobibliotek eller dine delte album på den store skærm.⁴ Forbind Apple Music med din hjemmebiograf. Og giv dine venner og familie mulighed for at dele deres billeder og videoer via AirPlay.

Photos & Videos

Billeder og videoer

Minder laver automatisk samlinger med dine bedste billeder og videoer, og du kan se dem på Apple TV i 4K. Hvis du laver sløjfer eller returneringer med Live Photos på din iPhone, kan du også dele dem på storskærmen.

Apple Music

Apple Music

Apple Music giver adgang til over 40 millioner sange på dit Apple TV.⁵ Så du kan bruge det til at sætte gang i festen eller bare lytte, udforske og opdage fantastisk musik sammen med familie og venner.

Del fotos, præsentationer, websites og meget mere.

Med AirPlay kan du eller dine gæster nemt og trådløst dele indholdet fra en iPhone, iPad eller Mac på en imponerende storskærm.

Styr dit intelligente hjem via Apple TV.

Luk garageporten. Styr varmen eller udluftningen i dit hjem. Dobbelttjek låsene. Hjem-appen giver dig mulighed for at bruge din iOS-enhed til at fjernstyre HomeKit-tilbehør via Apple TV.

Find det Apple TV, der passer til dig.

März 2018.