Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Black Friday 2020

Gigantisk fest
med lave priser!

Bliv medlem af kundeklubbenBlack Friday 2020

Vil du heller ikke gå glip af lave priser – så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Friday 2020 i Elgiganten. Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest!

Vi fejrer Black Friday i alle vores butikker

Vi fejrer Black Friday i alle vores butikker landet over med helt vanvittig gode tilbud! Og her står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig - fra første fløjt. I butikkerne finder du et stort udvalg af Black Friday tilbud, som kun er til salg fysisk. Du kan altså ikke reservere de gode Black Friday tilbud i butikkerne via hjemmesiden. Så det gælder om at være klar, hvis du vil sikre dig et af vores mange gode butikstilbud.

Nem tilbudsoversigt til butikkerne

For at gøre din Black Friday lidt nemmere har vi samlet alle vores Black Friday-tilbud efter kategorier, så du hurtigt kan danne dig et overblik over alle de gode tilbud i vores varehuse. Leder du fx efter en billig bærbar computer, så finder du den i ”Computer, tablet og foto”.

Se alle Black Friday 2019 tilbud i Elgiganten

Black friday Danmark - Blackfriday

Vi fejrer også dagen online

Vi fejrer også Black Friday online, og på elgiganten.dk kan du kl. 00:00 natten mellem torsdag og fredag d. 29/11 se alle de fantastiske Black Friday-tilbud. Shopping til Black Friday bliver ikke nemmere, end når du kan købe det hele fra sofaen, og få det leveret lige til døren.

Faktisk har vi fejret Black Friday i mange år. Det var kun online, du kunne finde de gode tilbud de første år. Efterhånden som Black Friday blev en landsdækkende tradition fejrede vi det også i vores mange varehuse. Traditionen stammer fra USA, og den ligger altid den første fredag efter Thanksgiving.

Se alle vores online-tilbud til Black Friday

30 dages returret

Køb og prøv i 30 dage” gælder selvfølgelig også til Black Friday

Vi vil gerne have, at du er glad. Så du kan trygt prøve din vare derhjemme. Det kan nemlig være svært at vælge blandt de mange produkter og gode tilbud. Er det ikke den rigtige for dig, kommer du bare ned i varehuset og returnerer den.

Med Køb og prøv i 30 dage skal du aldrig være nervøs, når du benytter dig af vores gode tilbud – heller ikke til Black Friday. Varen skal fremstå ny og i samme stand, som da du købte den – du skal selvfølgelig også gemme bonen. Så returnerer vi den gladeligt (se link for enkelte undtagelser).

Er du klar til Black Friday?

Black Friday i Danmark er allerede stort. Det bliver dog alligevel større og større hvert år. Det kan være en god ide at gøre klar til Black Friday i god tid. Med god planlægning kan du spare rigtig mange penge – også på fødselsdags- og julegaverne. Returretten løber ingen steder – bare husk at gemme bonen. Du kan altid finde dit nærmeste varehus her.

Der er ikke langt til jul, når Black Friday står for døren. Få derfor gerne ønskelisterne i god tid. Du får måske endda råd til en endnu større julegave i år pga. de store rabatter, hvis du er tidligt ude. Hvis der er fødselsdage tæt på Black Friday, er det jo også perfekt at købe ind til. Det kan også betale sig at holde øje med Cyber Monday i Elgiganten – det er mandagen efter Black Friday.

Spektakulære Black Friday-tilbud direkte i indbakken

Hvis du ikke har tid til at sidde klar kl. 23:59 om torsdagen, er der heldigvis råd for det. Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev, sender vi nemlig Black Friday-tilbuddene direkte til indbakken. Så kan du f.eks. danne dig det store overblik over morgenkaffen.

Vores populære tilbudsavis kommer selvfølgelig også til dig hver uge i indbakken, så du kan se vores gode tilbud hver uge. Vi udsender nemlig ikke den trykte avis hver uge længere. Du kan selvfølgelig altid finde tilbudsavisen her på hjemmesiden. Til Black Friday er det dog en særlig god ide at være klar fra start.

Over 35.000 varer på Elgiganten.dk

Det er selvfølgelig ikke alle varer, vi har tilbud på til Black Friday. Vi har dog rigtig mange spektakulære tilbud, så du kan lave et decideret kup. Når du alligevel er her på siden, kan du jo lige tjekke vores andre gode og billige produkter ud – de står nemlig altid til en skarp pris.

Du kan se alle de gode Black Friday-tilbud ved at klikke på linkene nedenfor. Vi afslører dem om torsdagen kl. 23:59. Så det er bare med at sidde klar, når det går løs. Hvis du ikke får fat i de gode tilbud online, kan du altid forsøge dig i dit lokale varehus.


Under Black Friday kan enkelte priser på hjemmesiden variere fra priserne i varehusene. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt. Tilbuddene gælder for vores klubmedlemmer torsdag d. 28. november kl. 10:00 og for ikke klubmedlemmer torsdag d. 28. november kl. 18:00 t.o.m. søndag d. 1. december, så længe lager haves eller indtil den dato, der er angivet. Bemærk: Ikke alle tilbud vil være tilgængelige i alle salgskanaler. Grundet den store ventetid på elgiganten.dk under Black Friday har vi valgt, at enkelte ekstra produkter kører videre mandag d. 02. december, alle de omhandlede produkter er markeret med "Afterparty" og er at finde i Black Friday miljøet