Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Black Friday er slut

- Tak for i år!

Bliv medlem af kundeklubben ➜

Vi ses til Black Friday 2021

Vi siger tusind tak til alle jer, der besøgte os online eller i vores varehuse til Black Friday. Vil du ikke gå glip af årets vildeste dag med lave priser – kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Friday 2021 i Elgiganten. Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest!

Black friday Danmark - Blackfriday

Vi fylder butik og hjemmeside med Black Friday-tilbud

Hvis det er de ekstra gode tilbud og store rabatter, der lokker, går du ikke forgæves i Elgiganten. Det gælder, uanset om du besøger os digitalt eller fysisk. Vi kickstarter dagen med gode tilbud her på hjemmesiden.

Hvis du vil være sikker på at sikre dig de helt rigtige tilbud, øje med denne side, hvor vi løfter sløret for de mange gode tilbud til dig. Vi tør allerede godt love, at det ikke bare er en håndfuld produkter, der kommer tilbud på. Vi har sørget for Black Friday-tilbud på tværs af vores mange tusinde produkter, så der helt sikkert også er noget for dig.

Husk, at du med vores Black-Tag er garanteret, at varen ikke sættes ned til Black Friday. Så hvis du vil være ekstra snedig, kan du købe ind, før det hele stikker af uden at være nervøs for, at den bliver sat yderligere ned.

Sådan finder du de bedste tilbud og rabatter

Vi har sørget for mange tilbud og gode rabatter. Alle vores Black Friday-tilbud bliver synlige på elgiganten.dk.

Du skal dog ikke fortvivle, hvis du ikke lige fik det tilbud, du var på udkig efter på hjemmesiden. Så er det ned i din lokale Elgiganten, hvor vi også afholder Black Friday. Husk at holde øje med åbningstiderne.

Tilmeld dig vores kundeklub, og hold dig opdateret om alle de vilde tilbud til Black Friday. Her får du også særlige klubtilbud og ekstra fordele hele året rundt – og det er selvfølgelig helt gratis.

Vi fejrer Black Friday i alle vores lokale butikker

Vi fejrer kampagnen med gode tilbud i hele landet. Vi har nemlig også sørget for, at din lokale Elgiganten er spækket med gode tilbud på alt fra computere og smartphones til fjernsyn og hvidevarer. De mest populære tilbud sidste år til Black Friday var Macbook Air, iPhone og Samsung Smart TV.

Vores dygtige medarbejdere glæder sig til at byde dig velkommen, og du kan som altid få råd og vejledning, inden du køber. De kan også guide dig i den rigtige retning, hvis du er i tvivl om, du skal vælge det ene eller andet tilbud.

Black Friday – i år også til erhvervskunder

Vi giver i år alle erhvervskunder et væld af Black Friday tilbud - online som i butik! På vores B2B-webshop får du også adgang til vores PRO-Black Friday kampagne, som byder på Windows 10 Pro bærbare-computere, Professionelle Signage-skærme, kaffemaskiner til arbejdspladsen og meget mere. Opret din erhvervskonto allerede i dag – så du er helt klar til at årets største shopping dag!

Black Friday FAQ

Black Friday er årets største shoppedag, hvor hjemmesider og butikker er fyldt med gode tilbud og rabatter. Dagen kombineres typisk med Cyber Monday, og du kan derfor finde gode tilbud helt frem til mandagen efter Black Friday. Fænomenet er faktisk mere end 30 år gammelt. Dagen er blevet et globalt fænomen, da rigtig mange lande har taget fænomenet til sig. Flere steder er der endda tale om en sort uge, hvor du kan få gode rabatter hele ugen. Elgiganten var med til at kickstarte den store festdag i Danmark.

I 2018 købte danskerne for 1.94 mia. kr. i løbet af hele Black Friday-perioden. Det forventes, at Black Friday vil sætte rekordvækst online i 2020, og dermed runde over 750 millioner kroner i omsætning. I 2020 er onlinehandlen alene steget med 7% på grund af Corona. Det betyder samtidig, at de fleste danskere handler i danske netbutikker.

Black Friday er altid fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Derfor varierer datoen fra år til år. Den vil dog altid finde sted mellem d. 23. og d. 29. november. For at gøre det nemt for dig at planlægge, har vi allerede fundet datoerne for de næste par år til dig:

 • 2020 afholdes fredag d. 27. november
 • 2021 afholdes fredag d. 26. november
 • 2022 afholdes fredag d. 25. november
 • 2023 afholdes fredag d. 24. november
 • 2024 afholdes fredag d. 29. november

Vi står selvfølgelig klar med ekstra gode tilbud og rabatter de næste mange år, så du kan spare penge. Tidspunktet på året gør samtidig, at dagen er perfekt til at klare julegaveindkøbet nemt, hurtigt og billigt. Så kan du i stedet forkæle dig selv lidt ekstra i de mørke og kolde måneder.

Det er efterhånden de færreste danskere, der ikke kender til den store dag i november. Vi har samlet et par fun facts fra Dansk Erhverv, så du kan se, hvor stor dagen egentlig er blevet.

 • 9 ud af 10 danskere (92%) kender til dagen
 • Hver femte (21%) planlægger at købe ind på dagen
 • 28% af alle danskere foretog et køb på Black Friday i 2016
 • Danskerne handlede for ca. 2 mia. kroner i 2018
 • 2.219 kr. var gennemsnitsbeløbet i 2016
 • 71% planlægger at bruge Black Friday til at købe julegaver

Det er især unge og børnefamilier, som har taget fænomenet til sig. Det er nemlig 41% under 30 år, som forventer at benytte sig af de mange gode tilbud på Black Friday.

Der findes faktisk ikke én forklaring på, hvordan dagen efter Thanksgiving fik sit navn. Der er flere forskellige forklaringer på navnet, og der er ikke enighed om, hvilken der er den mest rigtige. Vi har samlet de mest populære, så kan du selv bestemme, hvilken du tror på.

Det er alt fra slavehandel til trafikkaos, der siges at ligge til grund for navnet. Slavehandel-teorien kommer af, at det var dagen efter Thanksgiving, slaveejerne tog på markedet og solgte slaver. Mange mener dog også, at begrebet opstod, da dagen markerede vendepunktet, hvor butikkerne gik fra røde til sorte tal i butikkerne.

Det mest populære bud er dog baseret på noget helt almindeligt som trafikkaos. Black Friday blev allerede i 1961 brugt i Philadelphia til at beskrive den voldsomme trafik af biler og fodgængere, der opstod dagen efter Thanksgiving. Fredagen var nemlig en fridag for mange mennesker.

Nu er det nemt at købe den rigtige computer

Det kan virke uoverskueligt, når du skal vælge ny computer – medmindre du selvfølgelig er fast besluttet på, at det skal være en MackBook Air eller en Acer Aspire. Under Black Friday vil vi have en masse forskellige tilbud på bærbare computere, så du kan få endnu mere værdi for pengene, end du allerede får med vores gode faste priser resten af året.

Vi har også inddelt de forskellige bærbare i fire forskellige kategorier. Så kan du nemt kan se de computere, der passer til det, du skal bruge den til.

 • BASIC er til dig, som primært bruger computeren til at surfe på nettet og læse e-mails
 • HOME er til dig, som gerne vil streame film og se TV
 • PRODUCE er til dig, som laver tungere professionelt arbejde og billed- og filmredigering
 • CREATE er til dig, som laver tung billedredigering samt producerer film og musik

Det er med hjælp fra den uafhængige aktør, UL Benchmarks, vi har lavet de forskellige kategorier – kaldet PCMark. Du kan læse meget mere om de forskellige kategorier via linket.

Smart TV er danskernes favoritter

Nogle af de allermest populære varer til Black Friday er vores Smart TV. Det er især fjernsynene fra Samsung, Philips og LG, folk stod i kø for i 2019. Vi kommer igen i år til at have gode tilbud på tværs af vores TV & Billede-kategori.

Det gælder selvfølgelig også vores fladskærms-TV (inkl. Smart TV), projektorer og medieafspillere. Du må dog væbne dig med tålmodighed til selve dagen for at se, hvad vi specifikt har i godteposen af lækre tilbud til dig.

Skal du give en mobiltelefon i gave?

Mobiltelefoner er også en af topscorerne, når det kommer til Black Friday og Cyber Monday. Faktisk fortsætter populariteten helt frem til jul, hvor der også ligger mange telefoner under træet. Det er især Apples iPhone, Huawei-telefoner og Samsungs Galaxy-mobilerne, der er i høj kurs.

Hvis du er i tvivl om, hvilken af de populære telefoner, der er lige dig, har vi gjort det nemt for dig. Vi sammenligner tre high-end-mobiler fra Huawei, Apple og Samsung, så du kan få det store overblik over alt fra udseende til hardware. Vi har selvfølgelig også forskelligt mobiltilbehør til alle modeller.

Hvis du elsker film og spil, er det måske i stedet en tablet, du skal have. Heldigvis har vi et stort udvalg af tablets til lave priser – ikke kun til Black Friday. Her kan du bl.a. finde en billig Huawei Mediapad eller iPad. En tablet er perfekt til børnene på de lange køreture.

Få den ypperste gaming deal hver måned

Gaming er perfekt til de mørke dage, hvor du virkelig kan fordybe dig i WoW, CS:GO, LoL, eller hvad du nu spiller. Derfor har vi selvfølgelig tænkt på, at du skal have nogle gode tilbud til Black Friday på gaming computere – både stationære PC’ere og gaming laptops.

Sidste år var det især vores stationære gaming computere fra Lenovo, der hittede. Når det kommer til de bærbare af slagsen, var det Dell Inspiron-modellerne, der blev revet ned af hylderne – både de fysiske og virtuelle. Du behøver dog ikke vente til Black Friday på en lækker gaming deal. Vi har altid månedens gaming deal på alt fra computere til headset og tilbehør.

Hvidevarer - vaskemaskine

Det er ikke kun fede gadgets og mobiltelefoner, der er på tilbud på Black Friday i Elgiganten. Der er også mange gode rabatter på vores store udvalg af hvidevarer. Det kan måske være, du vil forkæle dig selv med en opvaskemaskine, så du ikke skal bekymre dig om det under julemiddagen.

Vi har også køle-/fryseskabe og komfurer samt mange andre gode billige hvidevarer. Husk, at vi gerne tager det hårde slæb for dig, uanset om du bestiller i forbindelse med Black Friday, før eller efter. Vi sørger for leveringen, så du bare skal læne dig tilbage og nyde dit nye produkt. Du har gode muligheder for at få leveret dine hvidevarer, og din ryg vil elske dig for det.

Skyd knivskarpe billeder med vores kameraer

Selvom de nyeste mobiltelefoner har et imponerende kamera, er der intet som et lækkert spejlreflekskamera. Hvis du gerne vil høre mere om en specifik model eller mærke, hjælper vores medarbejdere gerne med at svare på dem alle, når du kigger forbi butikken.

Et godt kamera skal føles rigtigt. Det kan være, at du har brug for nogle særlige indstillinger, eller du har linser eller andet kameratilbehør, dit nye kamera skal bruges sammen med. Vi hjælper gerne med klargøring af kameraet, så det hele står knivskarpt, når du træder du af døren.

Vi står altid klar med gode råd og vejledning

Vi glæder os til at fejre Black Friday med dig på elgiganten.dk samt i alle vores butikker. Du er velkommen i butikkerne med spørgsmål til modeller, hardware, software og tilbehør. Så sørger vi for at give dig en masse gode råd og vejledning, så du ender med det rigtige til dine behov.

Nogle produkter kan være en fordel at opleve fysisk, inden du køber. Det kan eksempelvis være størrelsen på mobilen. Det kan være svært ud fra nogle tal at vurdere, om den er lidt for lille, lige tilpas eller for stor. Men når du står med den i hånden og eksempelvis giver den en prøvetur, forsvinder tvivlen ofte som dug for solen.