Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Black Friday 2017

Gå ikke glip af en af årets vildeste dag med lave priser – sæt kryds i kalenderen til Black Friday 2017 d. 24. november, og oplev Elgigantens vanvittige Black Friday. Vi glæder os til at se dig til et brag af lave priser!

Countdown til Black Friday begynder

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Black Friday i Elgiganten

Vi starter Black Friday og afslører alle tilbuddene torsdag d. 23 november kl. 23:59 lige her på siden.
Kan du holde dig vågen, så er der også tilbudsstart online på elgiganten.dk torsdag d. 23 november kl. 23:59. Til alle de morgenfriske er der tilbudsstart i varehusene fredag d. 24 november kl. 07:00.

Til Black Friday er der mange penge at spare både online og i butikkerne, hvis du benytter dig af vores spektakulære tilbud. Vi har valgt at samle alle de gode tilbud ét sted, så du nemt kan finde dem. På den måde får du også hurtigt et overblik over alle vores Black Friday-tilbud. Så er du en af dem, der ønsker at slippe for at stå i kø og fryse, kan du i stedet sætte dig klar ved skærmen og handle online på elgiganten.dk. Tilbuddene på hjemmesiden er mindst lige så gode, som tilbuddene i vores fysiske butikker.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en af årets helt store shoppedage, hvor alverdens butikker bugner med tilbud. Lige fra første sekund serverer vi vilde slagtilbud, så der virkelig er mange penge at spare. Du er garanteret gode tilbud, uanset om du handler i vores mange varehuse eller online. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Vi har lagt i kakkelovnen til det helt store begge steder.

Faktisk er Black Friday en af årets største indkøbsdage på den anden side af Atlanten, hvor der bliver omsat for rigtig mange milliarder dollars på én enkelt dag. I løbet af 2010’erne har Black Friday for alvor vundet indpas uden for USA. Dagen er blevet et globalt fænomen, og mange lande har taget fænomenet til sig. Elgiganten var bl.a. med til at kickstarte den store festdag i Danmark.

Black friday Danmark - Blackfriday

Gode tilbud i butik og på hjemmesiden

Hos Elgiganten har vi en masse gode Black Friday online-tilbud. Vi har selvfølgelig også gode tilbud i vores mange butikker, hvor du kan få råd og vejledning af vores dygtige personale. Vi har gjort det nemt for dig, uanset hvordan du vil benytte dig af vores mange gode tilbud. Vi samler alle tilbuddene og al relevant information her på siden, så du altid kan finde de bedste tilbud.

Her finder du de bedste tilbud – butik, online og Collect@Store

Når du handler hos os, bestemmer du selv, om du vil have dine Black Friday-indkøb fragtet direkte hjem til dig, eller om du vil hente dem i butikken eller en pakkeboks. Når du først har benyttet dig af vores gode tilbud, får du nemlig mulighed for at vælge levering. Her kan du vælge den bedste løsning for dig – det er hurtigt, praktisk og enkelt.

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvor du finder de bedste Black Friday-tilbud på nettet. Derfor har vi lavet én Black Friday hjemmeside med gode tilbud, så du nemt og hurtigt kan se alle vores online-tilbud til chokerende lave priser. Vi har fejret Black Friday i mange år, og denne erfaring og viden lader vi dig komme til gode.

Slip for stress – køb julegaverne til Black Friday

Julen er hjerternes fest, men mange halser efter julegaver de sidste dage inden jul. Overvej derfor at købe alle julegaverne til Black Friday, så du kan nyde julen i ro og mag med familie og venner. ”Sort Fredag”-fænomenet er først for nylig rigtig kommet til Danmark. Datoen passer godt, hvis du vil være tidligt ude med dine julegaveindkøb.

Vi har samlet nogle endnu bedre og større online-rabatter, så du kan spare penge på lige netop det, du står og mangler i hverdagen og til gaver – vi har typisk store rabatter på elektronik, computere og hvidevarer. Vi har selvfølgelig også tilbud på vores andre kategorier på hjemmesiden og i varehusene.

Hvornår er Black Friday?

Da Black Friday hvert år er fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november, vil Black Friday altid løbe af stablen den fjerde fredag i november. Den eksakte dato vil variere fra år til år, men den vil altid falde mellem d. 23. og 29. november. Herunder kan du se datoerne for Black Friday de kommende fem år, så du allerede nu kan sætte kryds i kalenderen.

 • Black Friday 2017 afholdes fredag d. 24. november
 • Black Friday 2018 afholdes fredag d. 23. november
 • Black Friday 2019 afholdes fredag d. 29. november
 • Black Friday 2020 afholdes fredag d. 27. november
 • Black Friday 2021 afholdes fredag d. 26. november

Hvis du vil være helt sikker på at få de store online-rabatter

Vi vil altid gerne have de bedste Black Friday-tilbud. Derfor opdaterer vi løbende hjemmesiden med rabatter – vi tilføjer også helt nye produkter løbende. Du skal dog være hurtigt ude, hvis du gerne vil have de rigtig store rabatter på udvalgte produkter. Vores tilbud er nemlig så gode, at der er rigtig mange om buddet, når de offentliggøres.

Alle Black Friday online-tilbud er samlet i forskellige kategorier, så du nemt kan finde dem, der er mest relevante for dig. Så kan du eksempelvis nemt hoppe til de gode tilbud på TV og PS4 i stedet for at bladre alle tilbuddene igennem – hvilket du selvfølgelig stadig er mere end velkommen til.

Nem tilbudsoversigt til butikkerne

For at gøre din Black Friday lidt nemmere har vi inddelt alle vores Black Friday-tilbud efter kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik over de gode tilbud i varehusene. Hvis du leder efter et godt computer-tilbud på eksempelvis en lækker laptop, kan du finde det i computer-kategorien. Klik påbillederne nedenfor, og se alle relevante tilbud, når nedtællingen til den store dag er slut.


Hvorfor hedder det Black Friday?

Der er flere forskellige bud på, hvorfor dagen er blevet kendt som Black Friday. Der er de mere kuriøse forslag, som handler om slavehandel. Der er også de langt mere jordnære forklaringer. Mange mener nemlig, at begrebet opstod, fordi det var her, tallene gik fra røde til sorte i butikkernes regnskab.

Den mest sandsynlige forklaring, som de fleste hælder til, er dog, at termen oprindeligt blev brugt af det lokale politi til at beskrive det enorme trafikkaos, der opstod dagen efter Thanksgiving. Det er nemlig her, julehandlen traditionelt bliver skudt i gang i USA.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday som fænomen faktisk har mere end 30 år på bagen, er det først inden for de sidste par år, at danskerne har taget begrebet til sig. Tilbudskonceptet slår år efter år omsætningsrekorder herhjemme.

I 2015 var dankortomsætningen på næsten 2 milliarder kroner. Det var 29 procent højere end i 2014, og det gjorde dagen til den største handelsdag nogensinde i Danmark. Det er dog intet, der tyder på, at Black Friday i Danmark har toppet endnu. Især ikke med de gode tilbud vi har planlagt i år.

Mandagen efter Black Friday er også blevet en stor shoppedag. Den kaldes for Cyber Monday, og som navnet antyder, er tilbuddene denne dag mest online.

Vi fejrer Black Friday med gode tilbud år efter år

Vi har fejret Black Friday i mange år. Det var kun online, du kunne finde de gode tilbud de første år. Efterhånden som Black Friday blev en landsdækkende tradition fejrede vi det også i vores mange varehuse. Traditionen stammer fra USA, og den ligger altid den første fredag efter Thanksgiving.

Countdown til Black Friday begynder

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder


©2016-2017 Elgiganten A/S - Alle rettigheder forbeholdes. Under Black Friday kan enkelte priser på hjemmesiden variere fra priserne i varehusene. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt. Tilbuddene gælder fredag d. 24. nov. og så længe lager haves. Bemærk: Ikke alle tilbud vil være tilgængelige både online og i vores varehuse.