Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Black friday

Fredag d. 29 november kl. 00:00

Countdown:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om de gode tilbud (klik her)

Topbanner

Black Friday

Vi siger tusind tak til alle jer, der besøgte os online eller i vores varehuse til Black Friday. Vil du ikke gå glip af årets vildeste dag med lave priser – kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Friday 2019 d. 29. november i Elgiganten. Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest!

Black Friday, hvad er det (Wikipedia)

Black Friday er en af årets helt store shoppedage, hvor alverdens butikker bugner med tilbud. Lige fra første sekund serverer vi vilde slagtilbud, så der virkelig er mange penge at spare. Du er garanteret gode tilbud, uanset om du handler i vores mange varehuse eller online. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Vi har lagt i kakkelovnen til det helt store begge steder.

Faktisk er fredagen en af årets største indkøbsdage på den anden side af Atlanten, hvor der bliver omsat for rigtig mange milliarder dollars på én enkelt dag. I løbet af 2010’erne har Black Friday for alvor vundet indpas uden for USA. Dagen er blevet et globalt fænomen, og mange lande har taget fænomenet til sig. Elgiganten var bl.a. med til at kickstarte den store festdag i Danmark.

Black friday Danmark - Blackfriday

Hvad betyder Black-Tag

Det er ikke kun til Black Friday, at du kan gøre en god handel i Elgiganten. I ugerne op til Black Friday holder vi forfest med Black Tag, hvor du kan spare mange penge på vores fantastiske tilbud. Det betyder, at produkter med Black Tag ikke bliver billigere til Black Friday. Du behøver altså ikke vente på årets største shopping dag for at få dit produkt i hus. Det kan du gøre allerede nu - og det bliver ikke billigere!

Black friday Danmark - Blackfriday

Gode tilbud i butik og på hjemmesiden

I Elgiganten har vi en masse gode Black Friday online-tilbud. Vi har selvfølgelig også gode tilbud i vores mange butikker, hvor du kan få råd og vejledning af vores dygtige personale. Vi har gjort det nemt for dig, uanset hvordan du vil benytte dig af vores mange gode tilbud. Vi samler alle tilbuddene og al relevant information her på siden, så du altid kan finde de bedste tilbud.

Hos os er der ikke forskel på rabatterne online og i varehusene. Du kan finde alle tilbuddene via kategorierne her på siden. De gør det nemt at få det store overblik over alle de gode tilbud til Black Friday. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og g få vores tilbud løbende. Vi glæder os til at se dig online og i dit lokale varehus.

Her finder du de bedste tilbud – butik og online

Når du handler hos os, bestemmer du selv, om du vil have dine Black Friday-indkøb fragtet direkte hjem til dig, eller om du vil hente dem i butikken eller en pakkeboks. Når du først har benyttet dig af vores gode tilbud, får du nemlig mulighed for at vælge levering. Her kan du vælge den bedste løsning for dig – det er hurtigt, praktisk og enkelt.

Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvor du finder de bedste Black Friday-tilbud på nettet. Derfor har vi lavet én Black Friday hjemmeside med gode tilbud, så du nemt og hurtigt kan se alle vores online-tilbud til chokerende lave priser. Vi har fejret Black Friday i mange år, og denne erfaring og viden lader vi dig komme til gode.

Slip for stress – køb julegaverne til Black Friday

Julen er hjerternes fest, men mange halser efter julegaver de sidste dage inden jul. Overvej derfor at købe alle julegaverne i ekstra god tid til lave priser, så du kan nyde julen i ro og mag med familie og venner. ”Sort Fredag”-fænomenet er først for nylig rigtig kommet til Danmark. Datoen passer godt, hvis du vil være tidligt ude med dine julegaveindkøb.

Vi har samlet nogle endnu bedre og større online-rabatter, så du kan spare penge på lige netop det, du står og mangler i hverdagen og til gaver – vi har typisk store rabatter på elektronik, computere og hvidevarer. Vi har selvfølgelig også tilbud på vores mange andre kategorier på hjemmesiden og i varehusene.

Du bestemmer selv, om du vil sidde i ro og mag derhjemme og gøre dine juleindkøb på dagen. Hvis du er i tvivl om, det er det ene eller andet produkt, der passer bedst til dig, er du altid velkommen i dit lokale varehus. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Hvornår er Black Friday?

Black Friday løber af stablen, hvert år, fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Den eksakte dato vil variere fra år til år, men den vil altid falde mellem d. 23. og 29. november. Herunder kan du se datoerne for Black Friday de kommende fem år, så du allerede nu kan sætte kryds i kalenderen.

  • Black Friday 2019 afholdes fredag d. 29. november
  • Black Friday 2020 afholdes fredag d. 27. november
  • Black Friday 2021 afholdes fredag d. 26. november

Hvis du vil være helt sikker på at få de store online-rabatter

Vi vil altid gerne have de bedste Black Friday-tilbud. Derfor opdaterer vi løbende hjemmesiden med rabatter – vi tilføjer også helt nye produkter løbende. Du skal dog være hurtigt ude, hvis du gerne vil have de rigtig store rabatter på udvalgte produkter. Vores tilbud er nemlig så gode, at der er rigtig mange om buddet, når de offentliggøres. Læs mere om Black Friday tilbuddene online

Alle Black Friday online-tilbud er samlet i forskellige kategorier, så du nemt kan finde dem, der er mest relevante for dig. Så kan du eksempelvis nemt hoppe til de gode tilbud på TV og PS4 i stedet for at bladre alle tilbuddene igennem – hvilket du selvfølgelig stadig er mere end velkommen til.

Nem tilbudsoversigt til butikkerne

For at gøre din Black Friday lidt nemmere har vi inddelt alle vores Black Friday-tilbud efter kategorier, så du nemt kan danne dig et overblik over de gode tilbud i varehusene. Hvis du leder efter et godt computer-tilbud på eksempelvis en lækker laptop, kan du finde det i computer-kategorien. Klik på billederne nedenfor, og se alle relevante tilbud, når nedtællingen til den store dag er slut. Læs mere om Black Friday tilbuddene i butikkerne

Hvorfor hedder det Black Friday?

Der er flere forskellige bud på, hvorfor dagen er blevet kendt som Black Friday. Der er de mere kuriøse forslag, som handler om slavehandel. Der er også de langt mere jordnære forklaringer. Mange mener nemlig, at begrebet opstod, fordi det var her, tallene gik fra røde til sorte i butikkernes regnskab.

Den mest sandsynlige forklaring, som de fleste hælder til, er dog, at termen oprindeligt blev brugt af det lokale politi til at beskrive det enorme trafikkaos, der opstod dagen efter Thanksgiving. Det er nemlig her, julehandlen traditionelt bliver skudt i gang i USA.

Der er dog ingen officiel forklaring på, hvordan dagen har fået sit navn. Derfor kan det også være en helt tredje grund, der er baggrunden. Du behøver dog ikke kende baggrunden for dagen for at vide, at du finder de bedste tilbud og største rabatter i Elgiganten.

Black Friday i Danmark

Selvom Black Friday som fænomen faktisk har mere end 30 år på bagen, er det først inden for de sidste par år, at danskerne har taget begrebet til sig. Tilbudskonceptet slår år efter år omsætningsrekorder herhjemme.

I 2015 var dankortomsætningen på næsten 2 milliarder kroner. Det var 29 procent højere end i 2014, og det gjorde dagen til den største handelsdag nogensinde i Danmark. Det er dog intet, der tyder på, at Black Friday i Danmark har toppet endnu. Især ikke med de gode tilbud vi har planlagt i år.

Mandagen efter Black Friday er også blevet en stor shoppedag. Den kaldes for Cyber Monday, og som navnet antyder, er tilbuddene denne dag mest online.

Black Friday vs. Cyber Monday

Cyber Monday er mest en online shoppingdag med tilbud, der spænder bredere end Black Friday, hvor der er meget fokus på elektronik. Cyber Monday falder altid mandagen efter fredagen, og varer kun 24 timer. Læs mere om Cyber Monday 2019 i Elgiganten.

Fredagen er stadig storebroren af de to. Cyber Monday vokser dog eksplosivt, og den bliver mere og mere populær. Så det er altså ikke en helt almindelig mandag, der finder sted mandagen efter. Den største forskel på Black Friday vs. Cyber Monday er, at Cyber Monday udelukkende er online-tilbud. Der sker dog en større og større sammenblanding af de to, så det bliver én stor tilbudsfest i stedet for to separate dage. Så har du endnu større mulighed for at finde de helt rigtige tilbud.

Singles Day er større end Black Friday

Verdens største shoppingdag er faktisk ikke Black Friday, men Singles Day, der stammer fra Kina. I Elgiganten fejrer vi dagen med en bred vifte af tilbud – både til singler og par. Singles Day er altid d. 11/11, og kommer altså før Black Friday. Se alle tilbuddene på Singles Day 2019 i Elgiganten.

Vi har holdt den før, og vi gør det igen. Til Singles Day har du mulighed for at finde det helt rigtige match. Vi har nemlig tilbud på en bred vifte af produkter. Så kig forbi, og gør et kup. Du kan holde dig orienteret om dagen via linket, eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du selvfølgelig også de fede tilbud og rabatter til de andre store tilbudsdage sendt direkte i indbakken.

Vi fejrer Black Friday med gode tilbud år efter år

Vi har fejret Black Friday i mange år. Det var kun online, du kunne finde de gode tilbud de første år. Efterhånden som Black Friday blev en landsdækkende tradition, fejrede vi det også i vores mange varehuse. Traditionen stammer fra USA, og den ligger altid den første fredag efter Thanksgiving.

Dagen er én stor fest af gode tilbud og store rabatter på alt lige fra hvidevarer til gaming-udstyr. Nedtællingen til den store dag er allerede startet, og du kan klikke på de forskellige kategorier her på siden om torsdagen kl. 23:59. Så kan du nemt lægge en god slagplan for fredagen.

Vi glæder os til at fejre dagen med dig både online og i vores mange varehuse landet over.