Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Bosch køleskab med åben dør

Brug mindre energi med Bosch hvidevarer

Bosch hvidevarer har lavere energiforbrug og holder maden frisk i længere tid. Bosch kører lige nu en kampagne, hvor du får op til 1000kr tilbage ved køb af en af deres miljøvenlige hvidevarer, som du finder her på siden.Et hvidt køkken med hvidevarer fra Bosch

Få op til 1000kr tilbage når du køber nye fritstående hvdievarer fra Bosch

Bosch har lige nu en kampagne, hvor du kan investere i en bæredygtig vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler eller kølefryseskab og få op til 1000kr tilbage.
Læs mere om miljøvenlige Bosch hvidevarer her på siden eller se de forskellige kampagneprodukter her. For at benytte dig af kampagnetilbuddet, skal du registrere dit køb inden 31.08.2020.

1) Køb et Bosch kampagne produkt.

2) Klik her for at logge ind/registrere dig

3) Klik på ”Registrer dit køb her”. Husk at have kvittering, bankoplysninger (Swift och IBAN) ved hånden, når du registrerer dit køb.

4) Du modtager din cashback inden for 14 dage. Læs kampagnevilkårene

Et åbent Bosch køleskab med Vita Fresh dør

Køleskab med VitaFresh – hold maden frisk længere

Hvis du ønsker at gøre en indsats for miljøet og samtidig skære ned på behovet for indkøb, kan et køleskab fra Bosch med VitaFresh hjælpe dig. Et køleskab med VitaFresh er nemlig udstyret med klimazoner med låg og optimal luftfugtighed. Et sådan Bosch køleskab holder foreksempel laks frisk i op til 7 dage og jordbær i op til 14 dage.

Se alle kampagnens Bosch køleskabe

En halvåben opvaskemaskine med ren opvask

PerfectDry med energivenlig teknologi

Er du på jagt efter en energivenlig opvaskemaskine? Bosch PerfectDry opvaskemaskiner med Zeolith-teknologi forbruger mindre energi takket være mineralet zeolith, som optager fugten og omdanner det til varme, som så bruges til tørring af opvasken. En opvaskemaskine med Zeolith®-tørring bruger op til 30% mindre energi.


Se alle kampagnens Bosch opvaskemaskiner

Læs mere om kampagnen

Vaskemaskine med håndklæde ved siden af

Bosch vaskemaskiner med automatisk dosering

De fleste af os bruger ofte for meget eller lidt vaskemiddel, hvilket resulterer i at tøjet enten ikke bliver rent eller at vaskemidlet sidder fast i tøjet og giver grimme hvide pletter eller forårsager allergiske problemer. Med den rette mængde vaskemiddel spildes der ikke vand eller vaskemiddel, og dit tøj bliver helt rent uden at have rester vaskemiddel sidde i sig.

Se alle kampagnens Bosch vaskemaskiner

En tørretumbler med fnugfilter på siden

Tørretumbler med selvrengørende kondensor

For at en tørretumbler fungerer optimalt og bruger så lidt energi som muligt, må kondensoren være ren. For at gøre den ren, skyller man den med vand med hænderne. Men med Bosch selvrensende kondensorer sker dette helt automatisk. På denne måde er tørretumbleren altid ren, hvilket resulterer i et lavere energiforbrug og tørringen bliver mere effektiv under hele produktets levetid.

Se alle kampagnens Bosch tørretumblere

Et gråt åbent kølefryseskab med hyper fresh og big box fra Bosch med kampagneteks til højreFind inspiration i nogle af vores andre artikler