Åbningsuge: Vi holder åbent og med udvidede åbningstider - se mere
Åbningsuge: Vi holder åbent og med udvidede åbningstider - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Billede af Chromecast Ultra og Chromecast 3

Chromecast Ultra – hurtigere, bedre og med 4K

Med Chromecast fra Google kan du streame film, TV-serier og musik. Chromecast Ultra giver dig glasklare, detaljerige billeder i 4K Ultra HD og HDR*, mens nyheden Chromecast 3 leverer hurtigere og mere stabil streaming end sine forgængere.

Få mere at vide: Chromecast setup: Sådan bruger du Chromecast*For at se indholdet i 4K eller HDR er det nødvendigt med et 4K eller HDR-TV og pålidelig internetadgang.

Hvad er Chromecast?

Chromecast er en lille medieafspiller fra Google, som giver dig mulighed for at streame indhold direkte fra smartphonen, tabletten, iPad eller PC’en til dit TV. Med Chromecast Ultra er det din mobilenhed som er afsenderen, og du har din egen TV-kanal i hænderne med tusindvis af muligheder inden for både film, TV og musik. Styr hele showet direkte fra mobilen og oplev en ny verden af indhold på TV’et. I videoen kan du lære mere om, hvordan medieafspilleren fungerer.

 Billede af Chromecast 3

Hvad er forskellen på Chromecast-varianterne?

Chromecast Ultra kan streame indhold i Ultra HD 4K-kvalitet. Det vil sige, at billederne, som vises på skærmen, er mere detaljerede, mere farverige, skarpere og klarere end med de andre Chromecast-varianter. For at indholdet på TV-skærmen kan ses i 4K-kvalitet, skal du have du et 4K UHD-TV, og indholdet, du caster, skal være produceret i 4K-kvalitet. Den nye 3. generations Chromecast er en opgradering af Chromecast 2. Den er lidt hurtigere end forgængeren, hvilket betyder, at den starter castingen nogle sekunder tidligere, og at billedet vises i Full HD-kvalitet lidt før.

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra

Chromecast Ultra giver dig en hurtigere brugeroplevelse med en mere smidig streamingoplevelse. Desuden kommer Chromecast Ultra med en indbygget Ethernet-adapter, der giver dig muligheden for at koble Chromecast direkte til routeren for at sikre maksimal hastighed på wi-fi-tilkoblinger. Med Chromecast Ultra kan du også bruge din iPhone eller anden smartphone som normalt, selv når den bruges som streamingkilde. Det betyder, at du kan besvare sms’er og telefonopkald – også midt under yndlingsfilmen.

4,1
(74)
630
 
Sammenlign
Vis produkt
 
  • Cast indhold til TV
  • 4K UHD, HDR
  • Tilsluttes via HDMI
Læs mere om Chromecast Ultra
3,1
(29)
320
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • Caster medier til dit TV
  • Dual-band wi-fi-ac
  • Forbindes gennem HDMI
Læs mere om Chromecast (3. gen.)

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: