Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Cyber Monday i Elgiganten Cyber Monday i Elgiganten Cyber Monday i Elgiganten

Cyber Monday 2020

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 30. november 2020, hvor vi endnu engang har masser af vilde tilbud online. Vi glæder os til at dig!
Cyber Monday

Cyber Monday

Mandagen efter Black Friday kaldes for Cyber Monday. Det er dagen, hvor du kan finde en masse gode tilbud på tværs af alle vores kategorier. Cyber Monday finder sted d. 30 november 2020. Shoppedagen er en online tilbudsdag, men til gengæld varer den 24 timer. Så det er med at sidde klar derhjemme, så du også kan benytte dig af de yderst gode tilbud, du finder her på elgiganten.dk.

Ingen ventetid - kun gode Cyber Monday tilbud

Der er tale om en af årets helt store tilbudsdage, når vi slår de fiktive døre op til Cyber Monday. Der vil være gode deals og spændende tilbud på tværs af hele sortimentet. Cyber Monday finder sted online, så det er med at sidde klar derhjemme, så du også kan få del i de gode tilbud her på elgiganten.dk. Så kan du sidde klar i ro og mag, mens du sparer mange penge.

Altid samme dag og perfekt til julegaver

Det er nemt at huske, hvornår de gode tilbud er. Det er nemlig altid mandagen efter Black Friday, du kan slå dig løs og spare masser af penge – det hele foregår online her på hjemmesiden. Placeringen sidst på året gør dagen til det perfekte tidspunkt at købe julegaverne på også. Vi har særlige tilbud på tværs af alle vores kategorier, så du kan få klaret dine juleindkøb tidligt. Så kan du i stedet slappe af og hygge hele december med familie og venner. Herunder kan du se datoerne for Cyber Monday de kommende fem år, så du allerede nu kan sætte kryds i kalenderen.

  • Cyber Monday 2020 afholdes mandag d. 30. november
  • Cyber Monday 2021 afholdes mandag d. 29. november
  • Cyber Monday 2022 afholdes mandag d. 28. november
  • Cyber Monday 2013 afholdes mandag d. 27. november

En ikke helt almindelig mandag

Denne mandag er alt andet end en almindelig mandag. Det er nemlig her, det vrimler med gode online tilbud i Elgiganten. Dagen bliver ofte kædet sammen med Black Friday, men den er ikke direkte en del af Black Friday-sæsonen, som den kaldes. Cyber Monday er nemlig ret nyt. Navnet stammer fra 2005, hvor det blev brugt til at beskrive mandagen efter Black Friday, hvor folk fortsatte med at shoppe online på arbejdet.

Siden 2010 har den været den største online handelsdag i USA, og de mest populære varer er spil, videoer, DVD’er og forbrugerelektronik. Du kan se de helt særlige Cyber Monday-tilbud på bl.a. computere, fjernsyn og mobiltelefoner via linkene nedenfor. Det er dog med at være hurtig, hvis du skal have de vilde tilbud. Der kommer nemlig til at være rift om dem takket være vores ekstra gode priser.

Hvis du ikke nåede at få alt på din liste til Black Friday, får du endnu en chance til Cyber Monday. Her er vores tilbud mindst lige så gode, så du får flere chancer for at spare mange penge. Vi glæder os til at vise dig de vilde tilbud. Meld dig ind i kundeklubben, hvis du vil have de gode tilbud direkte i indbakken.

Cyber Monday vs. Black Friday

Black Friday er stadig en af årets største shoppedage i USA, men Cyber Monday vokser eksplosivt. I 2016 var der i mere end 10 stater flere søgninger på Cyber Monday end Black Friday. Det er også en tendens, vi ser i Danmark, hvor den specielle mandag bliver mere og mere populær.Cyber Monday er en online shoppedag, hvor der er tilbud i både butikker og online på Black Friday. Black Friday har et meget stort fokus på elektronik, mens Cyber Monday spænder mere bredt. Cyber Monday er også over en meget kortere periode, da det bogstavelig talt kun er 24 timer.

Det er dog ikke noget problem, at det kun er én højintens dag. Du har jo allerede listen klar fra Black Friday, hvor der måske lige var en ting eller to, du ikke fik fat i. Så kan du både spare tid og penge med ét enkelt tilbud – det er da ikke så ringe endda. Vi glæder os til at se dig online eller i varehusene.

Singles Day – Verdens største shoppingdag

I Elgiganten fejrer vi også Singles Day med masser af gode tilbud. Verdens største online shopping dag er kommet for at blive, og alle er inviteret til en brag af en fest med lave priser! Singles Day afholdes altid d. 11/11 - altså før Black Friday og Cyber Monday. Se mere på Singles Day i Elgiganten.

Du behøver selvfølgelig ikke være single for at benytte dig af de gode tilbud til Singles Day; eller Cyber Monday for den sags skyld. Der er rig mulighed for at finde det helt rigtige match før de mere kendte dage som Black Friday og Cyber Monday. Både butik og hjemmeside bliver fyldt med gode deals.