Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Elgigantens Fotoservice – for billeder, der fortjener mere

Vil du have de bedste print af dine billeder? Elgigantens Fotoservice garanterer et professionelt resultat. Sørg for, at familie og venner ikke forsvinder i fotogalleriet på mobilen eller i en mappe på computeren. Der findes mange forskellige måder at give bryllups- og feriebilleder og andre minder nyt liv. Du kan samle billeder i en CEWE Fotobog, eller printe dine bedste skud som postkort, plakat, canvas eller andet. På den måde kan du forevige minder og berige familie og venner med unikke gaver. CEWE Fotobog– Elgigantens Fotoservice

CEWE Fotobog

De bedste minder samlet i ét omslag

Lad din bedste digitale billeder fra ferien, den store begivenhed eller hverdagen komme til sin ret i en CEWE Fotobog. Med et let anvendeligt, online-baseret program kan du tilpasse dit fotoalbum, som du ønsker det. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser som Mini, Small, Compact, Square, Large, XL og XXL. Bogens omslag er hårdt og lavet af enten stof eller imiteret læder. Antallet af sider i bogen bestemmer du, og der er flere forskellige former for layout og papirtyper. Du kan for eksempel vælge en fotobog med fotopapir eller højglans.

Væk dine minder til live på en helt ny måde. CEWE Fotobog giver dig endda mulighed for at tilføje videofilm til bogen. Videofilmene vedlægges som QR-koder. Scan denne kode med din smartphone, tablet eller iPad for at se dem, når du har lyst.

Læs mere om CEWE Fotobog
Få smukke vægbilleder af dine bedste minde

Fotolærreder og plakater

Få smukke vægbilleder af dine bedste minder

Dine vigtigste billeder fortjener et format, der giver selv de mindste detaljer liv. Elgigantens Fotoservice forvandler dine fotos til smukke udskrifter på mange forskellige materialer. De grundlæggende materialer, du kan vælge imellem, er fotolærred, hård skumplade, aluminiumplade, akrylglas eller en aluminiumplade bag akrylglas.

Du kan vælge at forstørre et enkelt billede eller fremkalde flere billeder som en collage på fotolærreder. Som noget mere unikt kan du skabe et billede opdelt i flere forskellige dele og dermed skabe et flerdelt kunstværk. Utrolig alsidighed giver dig næsten endeløse muligheder for udsmykning af dit hjem.

Læs mere om og lav fotolærreder og plakaterKort og kalendere

Personlige Kort

Lav en helt speciel og smuk invitation, et fødselsdagskort eller et takkekort ud fra dine billeder. Med Elgigantens Fotoservice kan du designe kortet, som du har lyst til, og afslutte det hele med den rigtige skrifttype og dekoration. Du finder mange forskellige muligheder, der egner sig til eksempelvis konfirmationer, bryllupper, fødselsdage eller barnedåb. Gør familie og venner glade for de smukke kort, der passer til enhver anledning.

Læs mere og lav fotolærreder og plakater her

Fotokalendere

Med en fotokalender kan du vise året med dine billeder. De mange valgmuligheder sikrer dig en flot kalender. Elgigantens Fotoservice tilbyder vægkalendere, designkalendere og skrivebordskalendere med den ønskede størrelse, papir- og modelvalg.

Læs mere om og lav fotokalendere

Fremkald billeder af høj kvalitet

Fremkald dine digitale fotos på fotopapir med Elgigantens Fotoservice. Lad ikke billeder af bryllupper, fødselsdagsfester eller andre vigtige begivenheder gå tabt på din smartphone eller kamera. Vælg fotopapir af standard eller premium kvalitet til din fotofremkaldelse og akrylglas til de vigtigste minder. Der er flere forskellige billedstørrelser og designs, både selvklæbende billeder og billedserier. En billedserie er en billig måde at oprette flere kopier af det samme billede.

Læs mere om og lav fotofremkaldelse

Fotogaver

Giv glæde med flotte fotogaver

En personlig gave er en god måde at glæde en, du har kær. Gør din ægtefælle lykkelig med en sjov kalender fyldt med minder eller giv en kaffekop med billeder af dine børn. Dekorér tekstiler som t-shirts eller pudebetræk. Du kan også lave dit eget cover til en smartphone. Med Elgigantens Fotoservice finder du gaveideer, der passer til enhver anledning.

Læs mere og lav fotogaver

Mobildeksler

Design dit eget mobilcover med Elgigantens Fotoservice

Med Elgigantens Fotoservice kan du bruge dine billeder til at designe et personligt mobilcover. Du kan vælge mellem et stort udvalg af covers som hard cover, silikone, sideflip etui, cover med rem og meget mere. Når du har valgt materiale, kan du vælge billedet, du ønsker at bruge til coveret. Det er alt, hvad du skal gøre for at få et cover, som vil vække glæde hver gang, du ser på det.

Et mobilcover fra Elgigantens Fotoservice kan også være god gaveidé til en, du holder af. Brug billedet af dit barn, din bedste ven eller kæreste - det er en enkel gave med et enormt potentiale!

Lav dit eget mobilcover her

100 % tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med det produkt, du bestilte? Vi er sikre på, at vores CEWE fotobøger, plakater, lærredstryk eller postkort opfylder kravene til selv den mest krævende kunde, og derfor tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på vores produkter. Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af dit produkt, bedes du kontakte os, og så vil du få et nyt produkt eller pengene tilbage.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: