Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Elgigantens Fotoservice - til billederne, der fortjener mere

Vil du have de bedste resultater til din fotofremkaldelse? Elgigantens Fotoservice garanterer professionelle resultater på dine billeder. Sørg for, at dine nære og kære ikke forsvinder blandt for mange billeder på din smartphone eller dit kamera. Med en CEWE fotobog, plakater og fotolærreder, kort og invitationer eller andre fotogaver kan du skabe minder, som varer ved. Der findes mange forskellige muligheder for, at bryllupsbilleder, feriebilleder og andre gode minder fra livet kan få nyt liv. CEWE Fotobog - Elgigantens Fotoservice

CEWE Fotobog

De bedste minder i ét omslag

Lad de bedste digitale billeder fra ferien, den store begivenhed eller hverdagen komme til deres ret i en CEWE Fotobog. Med et let anvendeligt, online-baseret program kan du tilpasse dit fotoalbum, som du ønsker det. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser som Mini, Small, Compact, Square, Large, XL og XXL. Bogens omslag er hårdt og lavet af enten stof eller imiteret læder. Antallet af sider i bogen du bestemmer dig selv, og der er flere forskellige layouter og typer papir. Du kan f.eks. vælge en fotobog med fotopapir eller højglans.

Væk dine største minder til live på en helt ny måde. CEWE Fotobogen giver dig endda mulighed for at tilføje videofilm til bogen. Filmene lægges til som QR-koder: Scan denne kode med din smartphone, tablet eller iPad for at se dem, når du har lyst.

Læs mere om og lav fotobøger her.
 Fotolærreder og plakater - Elgigantens Fotoservice

Fotolærreder og plakater

Få smukke vægbilleder ud af dine bedste minder

Dine vigtigste billeder fortjener et format, der giver selv de mindste detaljer liv. Elgigantens Fotoservice forvandler dine fotos til smukke udskrifter på mange forskellige materialer. De grundlæggende materialer, du kan vælge imellem, er fotolærred, hård skumplade, aluminiumplade, akrylglas eller en aluminiumplade bag akrylglas.

Du kan vælge at forstørre et enkelt billede eller fremkalde flere billeder som en collage på fotolærreder. Som noget endnu mere unikt kan du skabe et billede opdelt i flere forskellige dele og dermed skabe et imponerende flerdelt kunstværk. Utrolig alsidighed giver dig næsten endeløse muligheder for udsmykning af dit hjem.

Læs mere om og lav fotolærreder og plakater her.Kort og kalendere

Personlige kort

Lav en helt speciel og smuk invitation, et fødselsdagskort eller et takkekort ud fra dine billeder. Med Elgigantens Fotoservice kan du designe kortet, som du har lyst til, og afslutte det hele med den rigtige skrifttype og dekoration. Du finder mange forskellige muligheder, der egner sig til eksempelvis konfirmationer, bryllupper, fødselsdage eller barnedåb. Gør familie og venner glade for de smukke kort, der passer til enhver anledning.

Læs mere om og lav personlige kort og invitationer.

Fotokalendere

Med en fotokalender kan du få hele året til at afspejle dit liv. De mange valgmuligheder sikrer dig en perfekt kalender. Elgigantens Fotoservice tilbyder vægkalendere, designkalendere og skrivebordskalendere med den ønskede størrelse, papir- og modelvalg.

Læs mere om og lav fotokalendere.

Fotofremkaldelse

Fremkald billeder af høj kvalitet

Fremkald dine digitale fotos på fotopapir med Elgigantens Fotoservice. Lad ikke billeder af bryllupper, fødselsdagsfester eller andre vigtige begivenheder gå tabt på din smartphone eller kamera. Vælg fotopapir af standard eller premium kvalitet til din fotofremkaldelse og akrylglas til de vigtigste minder. Der er flere forskellige billedstørrelser og designs, både selvklæbende billeder og billedserier. En billedserie er en billig måde at oprette flere kopier af det samme billede.

Læs mere om og lav fotofremkaldelse.

Fotogaver

Giv glæde med flotte fotogaver

En personlig gave er en fantastisk måde at glæde en, du har kær. Gør din ægtefælle lykkelig med en sjov kalender fyldt med sjove minder eller giv en kaffekop med billeder af dine børn. Dekorér tekstiler som t-shirts eller pudebetræk. Du kan også lave dit eget cover til  en smartphone. Med Elgigantens Fotoservice finder du gaveideer, der passer til enhver anledning.

Læs mere om og lav fotogaver.

Læs mere om og lav mobilcovers.

100 % tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med det produkt, du bestilte? Vi er sikre på, at vores CEWE fotobøger, plakater, lærredstryk eller postkort opfylder kravene til selv den mest krævende kunde, og derfor tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på vores produkter. Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af dit produkt, bedes du kontakte os, og så vil du få et nyt produkt eller pengene tilbage.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: