Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Epoq - køkkenglæde for alle

Epoq – et funktionelt køkken med et elegant design

Målet med Epoq er at give vores kunder det køkken, som de drømmer om. Vi gør dette ved at fokusere på funktionalitet og fleksibilitet, samtidig med at vi leverer kvalitetskøkkener i et stilfuldt design til en favorabel pris.
Epoq-køkkener sælges i Danmark, Norge, Sverige og Finland

Vores historie

Historien om Epoq begynder i 2004 i Göteborg, hvor Epoq bliver grundlagt af tidligere IKEA ansatte. Og i begyndelsen blev Epoq-køkkener kun solgt online. Over årene er Epoq vokset fra at være en lille nykommer til at være et etableret brand. I 2008 gik Elgiganten ind på et nyt marked – nemlig køkkenmarkedet. Det gjorde vi ved at opkøbe 50 % af aktierne i Epoq, og få år efter overtog vi hele virksomheden.

I 2011 havde Epoq 3 in-store specialister i Norge. Siden da er brandet vokset massivt. I dag har vi samlet over 300 køkkenspecialister i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Og deres mål er at hjælpe dig med at finde dit drømmekøkken eller det perfekte bryggers.

Med Epoq får du et køkken, der passer til dine behov

Vores filosofi

Vores filosofi er ganske enkelt at ingen skal have nøjagtigt det samme køkken. Vi er alle forskellige, og vi lever forskelligt. Også når det gælder køkkenet er vi forskellige. Nogle har en stor familie, nogle har en lille familie og helt andre bor selv. Visse personer bruger meget tid i køkkenet, og andre holder det på et minimum.

Og mens nogle har et stort køkken og andre nedprioriterer det - så de kan gøre mere ud af boligens øvrige områder - så kan alle få netop det køkken, som de ønsker.

Der er mange muligheder Epoq

Gode køkkenoplevelser

For nogle er køkkenet et magisk sted, mens det for andre er en nødvendighed for at spise. Uanset hvad du ønsker, dit køkken skal være, så kan Epoq levere det. Vi har moderne køkkener af høj kvalitet til en lav pris. Og vi går ikke på kompromis med funktionalitet, materialer eller løsninger, men tilbyder kun den bedste kvalitet og det bedste design.

Vi ønsker at sprede glæde og gode køkkenoplevelser ved hjælp af fronter i spændende farver og køkkenløsninger, der passer til netop dine behov. Vores store udvalg af skabe og låger sikrer, at der også er løsninger til dit bryggers og din garderobe. Hos os finder du moderne, traditionelle, farverige, sorte og hvide køkkener - og alt ind imellem. Med andre ord, et køkken til enhver smag. Mulighederne er mange, og dine drømme er langtfra umulige!

Pil med teksten: Gå til Epog forside
Et funktionelt og smukt køkken er hjertet i dit hjem

Se vores Epoq-køkken

Opdag vores køkkenunivers og begynd at realisere dine køkkendrømme. Her finder du blandt andet vores tegneværktøj, vores udvalg af køkkenprodukter. Vi byder også på køkkeninspiration, tips og tricks samt information om montering. Vi har en vision om at skabe køkkenglæde for dig.

Se vores inspirationsgalleri og artikler her

Se vores inspirationsgalleri

Klassisk eller moderne? Få køkkeninspiration og bryggersinspiration i vores to store gallerier.

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Bestil gratis tegnetime hos Elgiganten

Her booker du 1,5 times køkken- eller bryggersplanlægning med en af vores køkkenspecialister i din Elgiganten-butik. Tjenesten er gratis og uden forpligtelser.