Spring navigationen over

Mød en af vores køkkenspecialister

Book møde
To kvinder i et Epoq-køkken og et 35-års garanti-logo

Kvalitet, garanti og miljøhensyn

Køkkenet er hjemmets hjerte. Et sted, hvor vi bruger masser af tid, og derfor er det vigtigt for os at sikre en kvalitet, der lever op til dine forventninger. Epoq-køkkener er beregnet til brug. Skuffer og låger skal kunne tåle gentagne åbninger og lukninger hver dag gennem årene. Bordplader, afløb og blandingsbatterier skal også forblive pæne og funktionelle over tid. Det stiller store krav til valg af materialer og design. Vi kvalitetssikrer alle vores produkter for at sikre og opretholde en høj kvalitet. Med vores garantier er der ingen grund til at bekymre sig. Disse garantibetingelser gælder for køb foretaget fra og med 01.11.2020.

Hoftesvingeren

Slå dig løs. Dæmpet lukning er standard på alle vores skuffer. De er produceret og testet med lang levetid for øje. Elgiganten giver 35 års garanti på alle vores skuffer.

Få mere at vide om vores skuffer.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.

Teenagerraseri

Ta det bare rolig. Vores hængsler har dæmpet lukning som standard og er produceret med lang levetid for øje. Elgiganten giver 35 års garanti på alle hængsler.

Få mere at vide om vores hængsler.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.

Bodybuilderen

Intet problem. Vores standard-skuffer tåler mindst 40kg. Skuffen i vores tungeste vægtklasse tåler kan bære intet mindre end 60 kg.

Elgiganten giver 35 års garanti på alle vores skuffer.

Få mere at vide om vores skuffer.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.

Lang levetid

Vi kan ikke stoppe tiden. Derfor skal det i det mindste være betryggende for dig at vide, at vores køkken og bryggers er produceret med lang levetid for øje.

Elgiganten giver 35 års garanti på køkken og bryggers.

Se egne garantivilkår for blandingsbatterier og elektriske artikler.

*Prisen på dette køkken inkluderer ikke hvidevarer.