Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Kvinde som får support over mobiltelefon

Fjernstyring: Enkel og hurtig support

Driller din computer, din mobiltelefon, din tablet eller dit TV? Med tjenesten Fjernstyring kan du ringe til en servicetekniker, som hjælper dig!
Mand som hjælper en kunde via Fjernstyring

Sådan fungerer Fjernstyring

Når du ringer til os, får du fat i en servicetekniker. Du får to valg, afhængigt af hvilken enhed du har brug for hjælp med. Er det din computer, tablet eller mobiltelefon, der driller? Så kan vi hjælpe dig med eller uden fjernstyring. Ved fjernstyring tilslutter vi os din enhed og løser problemet på afstand.

Eller er det dit TV, der driller? Via appen kan vores servicetekniker se hvad du ser med hjælp fra kameraet på din mobiltelefon. Ved at optage dit TV kan vi tegne direkte på skærmen og vise dig hvor kablet skal sluttes til. Enkelt, hurtigt og sikkert!

Mand som får hjælp via Fjernstyring

Højeste sikkerhed

Al kommunikation sker via mobiltelefonen og anvender samme avancerede kryptering som bankerne bruger. Tjenesten udføres kun af kompetent personale, der har fuld tavshedspligt. De kan kun udføre disse tjenester, når de er i vores lokaler. Alt overvåges og kontrolleres af Elgiganten.

Du kan tydeligt se, at nogen er tilsluttet din enhed. Når sessionen er slut, er det umuligt for nogen at tilslutte sig igen uden en ny kode, som skal indtastes på din enhed.

Kvinde i butik, som får hjælp med Fjernstyring

Fjernstyring har overblik over problemer, du ikke selv ser

Gennem Fjernstyring-systemet får serviceteknikeren mere information end en privatperson kan finde selv. Hvis det eksempelvis drejer sig om din mobiltelefon, ser de hvor meget batteritid, der er tilbage, hvilken temperatur der er samt hvor meget lagerplads og RAM, der anvendes. Teknikeren kan derfor hurtigt finde løsninger. Mange problemer er relateret til software og kan derfor ofte løses.

Serviceteknikeren har også andre værktøjer tilgængelige, som eksempelvis kan anvendes til at optimere dit batteri.

Mand som hjælper til med Fjernstyring

Fjernstyring kan købes separat

Fjernstyring indgår i alle supportaftaler og kan også købes separat. Med andre ord behøver din mobiltelefon eller computer ikke at være ny, og du behøver ikke have købt den hos Elgiganten.

Hvilke enheder kan anvendes med Fjernstyring?

Fjernstyring kan anvendes på alle smartphones, computere, tablets, Chromebooks og TV-apparater. Appen der skal installeres på din enhed kan også overføres til dig med et link, som vi sender til dig via SMS.

Se mere om Fjernstyring her!

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: