Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Frameo WiFi fotoramme - modtag billeder og videoer fra venner og familie via smartphone

Med en Frameo fotoramme fra DENVER® kan du modtage billeder fra dem du holder af - uanset hvor i verden de befinder sig. Modtag fantastiske øjeblikke mens de sker, uanset om det er direkte fra stranden på sommerferien, barnet der tager sit første skridt, eller blot et stemningsbillede fra hverdagens små stunder. Når først venner og familie er koblet på rammen via deres smartphones, skal du ikke gøre andet end at nyde alle de dejlige øjeblikke, der kommer ind på billedrammen.
Par der tager Selfie

Del billeder og videoer - uanset hvor i verden du er

Frameo fotoramme fra DENVER® har indbygget WiFi, så du kan modtage billeder og videoer fra venner og familie fra hele verden. Brug den gratis Frameo app (iOS & Android) til at sende direkte fra mobilen. Med en Frameo billedramme kan du holde kontakten med dem, du elsker allermest - selv når I er langt fra hinanden.

Billeder på en tablet

Simpelt setup og nemt at bruge

Billedrammen er opbygget med et simpelt interface og betjenes via touch-skærm, så alle kan bruge den - selv folk som ikke er vant til computere eller sociale medier. Når først rammen er forbundet til WiFi, og familie og venner har koblet sig på, er der kun tilbage at nyde de billeder og videoer, der kommer ind. Nye billeder indgår automatisk i det slideshow, der vises på rammen.

Venner tifoejes i Frameo app

Tilføj venner og familie til rammen

Du bestemmer selv hvem, du vil modtage billeder fra. Lad venner og familie forbinde deres telefoner til din ramme med en unik kode. Du kan tilføje så mange personer, du ønsker, så hele familien kan dele deres øjeblikke med dig.

Billeder vises i Frameo app på mobiltelefon

Send med den gratis Frameo app

Download den gratis Frameo app (iOS & Android) og send ét eller flere billeder sammen med en billedtekst. Du kan tilmed sende en kort videohilsen (op til 15 sek.). Send billeder og videoer til rammen uanset hvor du er - din mobil og rammen skal blot være forbundet til internettet.

Dame ser billeder på tablet

Vises på rammen efter få sekunder

Billedet vises på billedrammen sammen med den valgte billedtekst i løbet af få sekunder. Med den intuitive touch-skærm kan du nemt swipe mellem alle dine modtagne billeder og afspille videoer.