Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Samsung Galaxy Z Fold2 5G på banner

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Her er mobiltelefonen til dig, der vil have lidt mere af det hele: Med sine dobbelte skærme udtrykker Galaxy Z Fold2 5G essensen af den foldbare mobilteknologi. Den er en blanding af smuk ingeniørkunst og højteknologisk innovation. Du får luksus i hver eneste detalje, og de dobbelte skærme giver dig en fleksibel oplevelse med helt nye muligheder for at være produktiv. Udforsk storebroren til Samsung Galaxy Z Flip og næste generation af Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Z Fold2
Fremtiden ændrer form

Galaxy Z Fold2 er en mobiltelefon, som tiltrækker sig opmærksomhed. Den fremragende foldbare teknik med ultratyndt glas giver en intuitiv fingerspidsfornemmelse. Telefonen er omsluttet af lækkert, mat metal i en flot kobberrød eller elegant sort farve. Selve formen er justeret med millimeterpræcision, så mobilen ligger godt i hånden, uanset om den er åben eller lukket.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Markant større og højopløst frontskærm

Den karakteristiske frontskærm har fået en imponerende størrelse. Den måler hele 6,2" for at give dig plads til alt det, som du har brug for og vil have enkel adgang til. Og så kan du når som helst åbne og bruge den store, indvendige skærm – indholdet skifter skærm med minimal forsinkelse takket være appkontinuitet.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Luk op for endnu større produktivitet

Med den fantastiske hovedskærm på 7,6" får du frihed og kan multitaske med flere vinduer åbne samtidig. For at opnå det optimale fokus kan du tilpasse vinduernes størrelse. Smarte indbyggede funktioner baner desuden vejen for samspil mellem apps og websites, eksempelvis praktisk drag-and-drop med en enkelt strygende bevægelse. Få fuldt fokus på hver eneste detalje på den højopløste 120 Hz-skærm.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Skarp i alle situationer – unik fleksibilitet

Oplev friheden i Flex Mode: Med sine to skærme og unikke beslag kan Galaxy Z Fold2 justeres til alt mellem 0 og 180°. Takket være "free stop hinge"-teknikken kan den desuden blive stående i nøjagtigt den vinkel, du ønsker, så den kan stå eller holdes i den valgte position. Konstant adgang til den perfekte vinkel, uanset om du skal tage et billede eller deltage i et videomøde.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Et kamera til enhver situation

Galaxy Z Fold2 er udstyret med fem skarpe kameraer, hvis placering gør det enkelt at tage fantastiske billeder uanset vinkel. Det tredobbelte kamera på bagsiden består af et 12 MP hovedkamera, et 12 MP ultravidvinkelkamera på 123° og et telekamera på 12 MP. Der er et selfiekamera i hver skærm, så du nemt kan føre videosamtaler og tage billeder, uanset om du har telefonen åben eller lukket.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Nye standarder for hastigheder med 5G

Nu slipper du for at vente – Galaxy Z Fold2 er klar til 5G-netværket, som sætter helt nye standarder for hastigheder, så du kan downloade store filer, spille og streame helt uden forsinkelser. Næste generations mobilnet giver adgang til helt nye oplevelser og sikrer hastigheder, som gør dig i stand til at være fleksibel i en opkoblet hverdag.

Få mere at vide: Hvad er 5G?

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Endnu flere kræfter – til arbejde og fritid

Galaxy Z Fold2 er både hurtig og udholdende. Så du selvfølgelig kan opretholde dit produktive tempo dagen lang. Det kraftfulde dobbelte batteri og den forbedrede processor (Snapdragon 865+) giver Galaxy Z Fold2 en imponerende hastighed, som holder længe. Den forbedrede brugergrænseflade gør det nemt at håndtere og skifte mellem forskellige opgaver. De mest almindelige programmer i Office-pakken, for eksempel Word og PowerPoint, findes nu i unikke Galaxy Z Fold2-versioner, som gør din mobiltelefon endnu nemmere at arbejde på.