Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Google WiFi - Et netværk som fungerer.

Google WiFi er en type Wi-Fi-løsning, der erstatter din router (og som fungerer med dit modem og din internetudbyder), så du får fuld dækning i hele dit hjem. Google WiFi er kompatibel med alle internetudbydere. Produkterne? Dem finder du hos Elgiganten!
4,4
(145)
2 299
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • Dual-band Wi-Fi-ac mesh system
  • Op til 1,2 Gbps, smart netværkshåndtering
  • Opdateret cloud-baseret sikkerhed
Læs mere om Google wi-fi mesh 3-pakke (hvid)
4,8
(25)
1 099
 
 
  • Dual-band wi-fi-ac mesh system
  • Op til 1,2 Gbps, smart netværkshåndtering
  • Opdateret cloud-baseret sikkerhed
Læs mere om Google wi-fi mesh 1-pakke (hvid)
Google WiFi

Stærk og pålidelig - overalt.

Google WiFi er en type wi-fi-løsning, der erstatter din router (og som fungerer med dit modem og din internetudbyder), så du får fuld dækning i hele dit hjem. Google WiFi er kompatibel med alle internetudbydere. Få alt det du elsker med Google i dit wi-fi-netværk.

Google WiFi

Dækning i alle rum.

Google WiFi-punkterne er indbyrdes forbundet og giver dækning i hele dit hjem. På denne måde får du alltid den bedste dækning – uanset hvor i huset du er.

Google WiFi  Google WiFi  Google WiFi
Google WiFi  Google WiFi
Google WiFi   Google WiFi
Google WiFi Google WiFi
Google WiFi

Hvor mange Wifi-punkter skal du bruge?

Intet hjem er for stort eller lille for Google. Google WiFi giver dækning i hele dit hjem uanset størrelsen.

En: Lille bolig - op til 85 m²

To: Mellemstor bolig - 85-170 m²

Tre: Stor bolig - større end 170 m²

Google WiFi

Smart Home og Enkel administration

Google WiFi er lige så intelligent som søgemaskinen, der forandrede verden. Google WiFi gør alt arbejdet bag kulisserne, så du kan få en hurtig forbindelse og fokusere på det der betyder noget. Den medfølgende app gør det nemt at konfigurere og administrere dit netværk.

Google WiFi

Hvad er Mesh?

Google WiFi er et såkaldt Mesh-system. Et trådløst Mesh-system består af flere små routere, der fungerer som såkaldte satellitter til dit WiFi-netværk. En af routerne fungerer som en port til dit modem og fordeler forbindelsen ligeligt igennem hele systemet. Alle de små routerne arbejder sammen. Dette giver dig et stabilt WiFi-signal for hele systemet.

Overførelseshastigheden er den samme i alle de små routere - også selvom det kun er porten, der har direkte kobling til modemmet. Alle enheder der er koblet til Mesh-systemet (smartphone, tablet, bærbar, TV etc.) skifter automatisk til den router, der har det stærkeste signal. På den måde mister du aldrig forbindelsen.

Med Mesh behøver du kun at oprette forbindelse til et WiFi og ikke mange forskellige, noget du må gøre med en WiFi-forstærker.