Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

GoPro HERO9: Mere styrke. Bedre skarphed. Bedre stabilisering.

Den banebrydende HERO9 Black har en overlegen 23.6MP-sensor til 5K-video og 20MP-billeder. En helt ny skærm giver forhåndsvisning i realtid på forsiden, mens en stor touchskærmen bagpå med berøringszoom giver hurtig og intuitiv kontrol.
4
(4)
2 999
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • 5K/30 fps video, 20 MP billeder
  • HyperSmooth 3.0 stabilisering
  • Vandtæt til 10 m
Læs mere om GoPro Hero 9 Black action kamera
En person på snowboard ned af bakke med sne omkring sig

5K-opløsning

Optag fantastiske videoer med op til 5K-opløsning, perfekt for både at beholde alle detaljer, selv når der zoomes ind. HERO9 Black har en ny sensor på 23,6 MP, som er en ægte kraftpakke. HyperSmooth 3.0 giver den ultimative stabilitet, med GoPros mest avancerede videostabilisering nogensinde og imponerende udjævning af horisonter – op til 45% tiltning.

Sort/hvidt foto af en mand i en robåd i helt stille vand, omgivet af flyvende måger

SuperPhoto

Tag skarpe billede af professionel kvalitet med 20 MP-skarphed. Med SuperPhoto kan HERO9 Black automatisk vælge den bedste billedbehandling for dig. På den måde er det utrolig enkelt at tage flotte billeder. Kameraet genkender ansigter, blink og motiver.

Landskabsbillede med ørken og fjeld, tre silhuetter af mennesker ses i midten af billedet

Gå aldrig glip af et øjeblik igen

HindSight er designet, så du aldrig går glip af et øjeblik igen. Denne kraftige nye funktion begynder at optage video 30 sekunder før, du trykker på optagelsesknappen. HindSight tager optager 30 sekunder før udløserknappen aktiveres – og alt det derefter – indtil du stopper optagelsen. Med LiveBurst kan du få alt det med, som sker 1,5 sekunder før og efter billedet, og derefter vælge favoritten for at få det bedste billede eller den bedste delbare video.

En kvinde på surfbræt inde i en bølge

TimeWarp 3.0

Tag fortryllende intervalbilleder mens du kører langs vejen, går eller bevæger dig på en anden måde. TimeWarp 3.0 stopper tiden og bevarer øjeblikkene. Speed Ramp er en ny funktion, hvor du kan vælge faktisk hastighed (nu med lyd) eller halvere hastigheden, når du optager.

En person tager et selfie sammen med en lama med sydamerikanske fjeld i baggrunden

Webkamera klar til streaming

Stream i 1080p på sociale medier, få HyperSmooth-stabilisering når du sender via GoPro-appen og gem materiale på dit SD-kort, så du kan tjekke det du senere. Du kan også tilslutte HERO9 Black til computeren for at udsend i 1080p i fuld-HD. Brug GoPro-mounts for at montere webkameraet på bedst mulige måde.

En mand hænger på hovedet fra en line, sikret med tov, og tager et selfie md et GoPro på en selfiestang

Stemmestyring

Stry kameraet med din stemme med 14 talekommandoer så som «GoPro, take a photo." Selv når kameraet er slukket, kan du sige "GoPro, turn on". HERO9 Black forstår engelsk, kinesisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, spansk og svensk.

En cyklist på vej ned en fjeldsti, vi ser kun cykelstyret og hænderne som holder den

Klar til hurtigopladning

Supercharger-strømadapteren er et tilbehør, som oplader batteriet op til 35 % hurtigere. HERO9 Black har også 30% længere batterilevetid takket være et strømbatteri på 1720 mAh. Det lader dig tage flere billeder og optage mere film uden at måtte bytte batteriet ud, og det giver kameraet nok strøm, selv når det er koldt.

Collage med diverse GoPro-udstyr, så som sele og kamerafæstning

System med fleksible moduler

HERO9 Black moduler giver dig valgmuligheder. Vil du have et objektiv, som giver dig billeder med fastlåst horisontmodul og stabilisering? Skaf dig Max-objektivmodulet. Vil du fremhæve motivet? Så er belysningsmodulet for dig. Ønsker du mikrofoner og endnu mere tilslutning? Så skal du bare lægge mediemodulet til for at tilpasse.

Støtte til GoPro-fæstninger + tilbehør

Optag verden med 45 kompatible fæstninger, tilbehør og inkluderet moduler for at gøre dit HERO9 Black kamera til en transportabel kraftstation.

En person svømmer under vand med et GoPro på en selfiestang og har en stor, rød blæksprutte foran sig