Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten

Optag og stream dit gameplay

At optage og streame dit gameplay er det nye sorte i gaming-verden. Livestreaming på Twitch og in-game streaming af spil som CS:GO og Leauge of Legends trækker millioner af publikum til. Og nu kan du også være med! Med Elgigantens produkter for screen- og lydoptagelse samt streaming. Så tryk på record og stream live i knivskarp HD-kvalitet mens du spiller.
Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten” title=

Elgato Game Capture HD60 Pro fanger alle

Perfekt streaming. Perfekt kvalitet. Elgato Game Capture HD60 Pro er topmodellen til PC fra Elgato og er perfekt til dig, der vil forevige de bedste scener fra de bedste PC-spil. Gå ikke glip af videoer hvor du brillerer med en overraskende Zerling-rush i Starcraft 2 eller et tunet headshot på Inferno i CS:GO.

HD60 Pro giver dig muligheden for at optage dit gameplay i knivskarp 10810p-opløsning med 60 fps. Instant Gameview giver dig en problemfri, ren oplevelse og en indbygget Live Streaming-funktion, der sikre, at du får en lynhurtig adgang til Twitch og YouTube. Du kan også livekommentere og optage flere forskellige tracks på samme tid. Elgato-produkterne er enhelte og et udmærket valg for live-streaming af PC-gaming-

 Guide - Optag og stream gameplay med Elgiganten

Mikrofon med krystalklar lyd

Med en mikrofon fra Razer, Blue eller Turtle Beach kan du kommentere dit spil live (eller bare optage dine udråb) i en utrolig kvalitet. Mikrofoner er i en klasse for sig når du vil streame live på forskellige kanaler som Twitch eller YouTube.

Razers gaming-mikrofoner til streamin er nogle af de mikrofoner, der opfanger alle detaljerne. Med seriens HD studio-grade lydoptagelse og en hel række af muligheder for indstillinger, leverer serien mikrofoner, der er skræddersyet til gaming og som frembringer en fantastisk, klar lyd. Men det er ikke bare Razer, der levere en klasse lyd. Elgiganten har et bred udvalg af mikrofoner, der tager gaming til et helt nyt niveau.

Stream-mikrofon fra Turtle Beach

 Elgato Game Capture HD - en drøm for konsolelskerne” title=

Stream gameplay direkte fra din konsol

Med Elgato Game Capture HD kan du nemt via HDMI optage gameplay direkte fra din konsol og streame det direkte i en strålende kvalitet. Tilslut udstyret til din Xbox eller PlayStation for at dele dine oplevelser med venner, fans eller bare for at kunne genleve dem senere. Elgato Game Capture HD er udrustet med avancerede H.264-kodning, der sørger for at den mindste detalje bliver opfanget i 1080-opløsning.

Softwaren der kommer med Game Capture HD, er desuden så intelligent, at du kan optage med tilbagevirkende kraft, hvilket er utrolig anvendelig, hvis du har glemt at starte optagelsen fra begyndelsen. Du kan også redigere optagelserne i valgfrie programmer og f.eks. lægge musik til.

Optag i god kvalitet med Logitech C922 webkamera

Logitech C922 Pro Stream - kvalitet der er svær at slå

Med Logitech C922 Pro Stream webkameraet kan du tage din webcast til et helt nyt niveau. Kameraet optager i 1080p-opløsning og lader dig desuden integrerer live-billeder i dit feed, når du connecter med dit publikum. Alt sammen i en kvalitet der er svær at slå. C922 er en opgradering af C920 og er specielt fremstillet til streaming og optag.

Kameraet kommer med en tripod, der gør det muligt med forskellige positioner af kameraet, mens du filmer dine reaktioner. C922 der fra starten er utrolig smart, kan få endnu flere finesser ved, at anvende den intelligente broadcasting-app, Xplit.

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner