Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

HP Sprocket - mobil foto-printer til hverdag og fest

Put a Sprocket in your pocket

Glem de støvede og overfyldte fotoalbums på mobilen, du aldrig får kigget igennem. Få mere sjov ud af dine billeder med en HP Sprocket. Put Sprocket i lommen og print fotos direkte fra din smartphone, mens du er til fest, på ferie eller hvis du bare keder dig i bussen. Nemt og hurtigt. Del dem med dine venner eller klistr dem på væggen derhjemme.

Den mobile foto-printer fra HP

Fotoprint er lige blevet sjovere og endnu nemmere end før. HP Sprocket er en mini-printer, som lader dig printe 5 x 7,6 cm fotos fra din telefon via Bluetooth. Den er på størrelse med en smartphone, så den passer lige ned i lommen.

HP Sprocket er så lille og kompakt, at du kan have den med dig overalt. Printningen går så hurtigt og nemt, at du kan gøre det alle steder. Lav sjov med det og vær kreativ med din Sprocket. Kun fantasien sætter grænser!

Vælg dine bedste billeder fra din telefons fotogalleri eller fra dine sociale medier som Facebook, Instagram eller Flickr. Det tager kun få sekunder, og så har du et fysisk minde for livet.

I den gratis Sprocket-app kan du sætte et ekstra personligt præg på dine fotos og tilføje rammer, stickers og filtre. Du kan også skrive eller tegne på billedet, før du printer det.

Og vupti på ca. et halvt minut har du et fysisk billede og minde for livet.

Sprocket printer

Live it. Love it. Print it.

På ferien: Print feriebillederne og klistr dem op på væggen som en collage, når du kommer hjem.

Som bordkort: Lav unikke bordkort til festen med billeder af vennerne – alle de nye, gode minder til festen, kan du også nemt printe

Til fødselsdage: Gør din gave til noget helt unikt. Tag et billede af dig og din veninde, pynt billedet via Sprocket-appen og skriv ”Tillykke”, og klistr det på hendes gave. ”Tillykke” og klistr det på hendes gave.

Til mormor: Print et billede af hele familien juleaften, og giv det til din mormor, mens I stadig sidder rundt om træet. Det vil hun elske.

Til hverdag eller fest: Gør hverdagen sjovere og del dine smukke, søde eller fjollede billeder med dine venner, hvad enten det er i frikvarteret eller efter håndboldkampen. Du kan også tage Sprocket med til konfirmationen, byturen eller festivalen, så du kan forevige de gode øjeblikke med det samme, og dele dem med dine venner lige i øjeblikket.

Sprocket printer

Print uden blækpatroner på Sprocket-papiret

Det specielle ZINK-papir betyder, at du helt slipper for blækpatroner med Sprocket. Den lille printer kommer med en pakke af det specielle papir, så du er klar med det samme til at forevige de gode stunder.

Papiret har en klæbende bagside. Det betyder, at du kan forvandle dem til klistermærker, du kan placere på gaver, mobiler eller værelset derhjemme. Så har du altid dine elskede minder lige ved hånden.