Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Huawei MateBook X

Huawei MateBook X er en tynd og let bærbar computer med en FullView-skærm, der integrerer bærbarhed og den smarte oplevelse. Ved at kombinere elementerne fra et æstetisk design, ekstrem tyndt design, udsøgt håndværk og innovative oplevelser, giver HUAWEI MateBook X dig inspiration i alle aspekter af din hverdag.
 
Sammenlign
Ikke tilgængelig
Udgået 
Restsalg: Gælder så længe lager haves
  • Intel® Core™ i5-10210U processor
  • 13" 3K touchskærm, 3:2 forhold
  • 16 GB LPDDR3 RAM, 512 GB SSD
Læs mere om Huawei MateBook X 2020 bærbar computer (forest green)
5
(1)
11 999
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (50+)  
  • Intel® Core™ i5-10210U processor
  • 13" 3K touchskærm, 3:2 forhold
  • 16 GB LPDDR3 RAM, 512 GB SSD
Læs mere om Huawei MateBook X 2020 bærbar computer (silver frost)
 Huawei MateBook X på blå baggrund

Ultralet og tynd

Med alle dele af chassiset nøjagtigt udformet holder Huawei MateBook X vægten nede på bare 1 kg. Den bærbare computer har en tykkelse på kun 13,6 mm. Bær den som et magasin til en café eller læg den på det lille bakkebord under flyvningen. Nyd den ultimative frihed, som Huawei MateBook X giver dig.

 Huawei MateBook X med skærm-illustration

3K Infinite Huawei FullView Skærm

For første gang er metalrammen omkring skærmen væk. Sammen med det utrolige 90% skærm-til-krop-forhold, præsenteres du for en skærmflade ud over alle grænser. Den tynde LTPS-skærm giver større pixeltæthed, men lavere strømforbrug. 3K-skærmen med en 100% sRGB-farveskala muliggør skarpe, livlige detaljer. Desuden er formatforholdet 3:2 er perfekt til læsning eller skrivning.

 Mobiltelefon ligger på Huawei MateBook X

Huawei Share - grænseløs oplevelse mellem PC og telefon

Med Huawei Share NFC-tag indbygget i touchpaden kan du lægge din telefon på touchpaden for at omdanne computer og telefon til EN superenhed. Din telefonskærm vises automatisk på din Huawei MateBook X, så de kan arbejde sammen uden problemer.

 Huawei MateBook X

Huawei Free Touch - en mere intuitive oplevelse

Huawei Free Touch registrerer nøjagtigt dit tryk på hele touchpaden og giver dig vibrationsfeedback. Med større kontrolplads har du mere frihed med multifingerbevægelserne. Du vil også elske, hvor glat overfladen er, når du trykker, scroller eller trækker. Huawei MateBook X leverer en behagelig kontroloplevelse som aldrig før.

 Huawei MateBook X med lyd-illustrationer

Fordybende lydoplevelse

De kraftfulde quad-højttalere og split-frekvensopsætning giver dig bashøjttalere med dyb, resonant bas og diskanthøjttalere med klar diskant. Med to af højttalerne indbygget i tastaturet vil du høre 3D-lyd strømme gennem chassiset. Mens den avancerede lydalgoritme skaber en mere fordybende oplevelse, så du kan mærke de rige detaljer i musikken eller filmene.

 Huawei MateBook X

Blæserfrit design - stille og kølig

Takket være det avancerede varmeledningssystem kan din Huawei MateBook X fortsætte med at køre uden støj. Bare slap af, og lad din kreativitet flyde uforstyrret.