Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her
Læs vores FAQ om Klik&Hent, åbningstider, muligheder for reklamation og meget andet her.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Bedst i test opvaskemaskine title=

Indbygningsovne og kogleplader - bedst i test

Vi har gjort det let for dig at finde den bedste indbygningsovn og kogeplade til dit køkken. Vi har nemlig samlet alle, som Forbrugerrådet Tænk har kåret til bedst i test samt anbefalinger fra svenske Råd & Rön. Begge laver uafhængige test, som kan være til stor hjælp for dig, når du skal vælge ny indbygningsovn eller kogeplade. Nedenfor kan du se alle testvindende produkter og vores gode tilbud.

Test af indbygningsovne og kogeplader

Når det kommer til tilbundsgående test og kåring af testvindere, er der især to organisationer, som hjælper dig med at handle trygt:

Forbrugerrådet Tænk

Hvert år udfører de talrige produkttests på alt fra hvidevarer til digitalkameraer. Tænk tester regelmæssigt indbygningsovne og kogeplader og udgiver en liste med testvindere.

Råd & Rön

Den svenske forbrugerorganisation tester hvert år mange produkter og giver samtidig anbefalinger til gode køb, som også tager højde for prisen. Fælles for de to organisationer er, at der er tale uafhængige organisationer, som varetager medlemmernes interesser – altså dine – ved bl.a. at teste og kåre bedst i test-produkter.

Hvilket funktioner testes?

I bedømmelsen af indbygningsovne og kogeplader tester de bl.a. områderne:

  • Energiforbrug
  • Stegning og bagning
  • Effektivitet
  • Holdbarhed
  • Rengøring
  • Temperaturfordeling
  • Det er med andre ord de fleste funktioner, som testes. Det gør det nemt for dig at finde den bedste indbygningsovn og kogeplade i forhold til bl.a. energiforbrug, holdbarhed og rengøring.

Kan jeg stole på Bedst i test-mærket?

Du kan trygt stole på Bedst i test-mærket. Forbrugerrådet Tænk er en medlemsorganisation med mere end 82.000 personlige medlemmer. De foretager hvert år flere tusinde uvildige test og kårer efterfølgende testvindere.

Råd & Rön er den svenske udgave af Tænk, og deres test udføres også af professionelle på akkrediterede laboratorier.

Kort sagt hjælper de dig med at spare tid og penge ved at teste et bredt udvalg af forskellige produkter. På den måde behøver du ikke være ekspert i ovne eller kogeplader for at se, hvor du får mest for pengene. Det kan du nemt se med deres liste over testvindere og bedst i test-mærket.

Se mere her: