Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Klik køkken fra Elgiganten

Verdensnyhed inden for køkkener. Det siger bare Click! Glem alt om samlesæt med hundredvis af små dele, som skal placeres det rigtige sted. Med Epoqs klikmoduler samler du selv uden værktøj, skruer eller søm – på den halve tid. Vi er selvfølgelig ikke gået på kompromis med hverken holdbarhed, stabilitet eller finesse for at få det hele til at gå op. Vi sælger også almindelige moduler.Video: Elgiganten Click - Glem alt om samlesæt med hundredvis af små dele!

Nu bliver det nemmere at samle køkken.

Nu er der kommet en ny måde til at samle køkkenmoduler, uden brug af værktøj, skruer eller lim, hvilket gør monteringen meget nemmere og hurtigere. Med det nye Click-koncept skal man helt enkelt bare klikke de forskellige dele af modulet sammen ved montering. Låsefunktionen er indbygget i delene, så man bare skal trykke dem sammen. Du hører et "klik", når delen er fastgjort, derfor kaldes dette system "Click”.

En af fordelene er, at installationen går meget hurtigere. En anden fordel er, at køkkenmodulet bliver helt vinkelret. Du ved, at det er rigtigt, når du hører et klik. Tests viser, at Click-modulerne er mere stabile end almindelige moduler. Dette skyldes, at delene låses på hele kontaktfladen.

Foretrækker du at samle dit køkken selv, så er det nu blevet endnu nemmere med vores nye Click-system fra Epoq.

Video: Elgiganten Click - pressemeddelelse

Det siger bare CLICK! - Sådan gør du

Klik køkken fra Elgiganten - Step 1
Klik køkken fra Elgiganten - Step 3
Klik køkken fra Elgiganten - Step 4
Klik køkken fra Elgiganten - Step 5

 Vi hjælper dig med at finde integrerede produkter til dit køkken