Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Bordplade i avonite

Drømmeøen: Køkkenø fra Epoq

Da familien Bauge/Citron bestemte sig for at bygge til huset, sørgede de samtidigt for at få monteret deres drømmekøkken. I dag samles hele familien omkring en fem meter lang køkkenø.
Familien Bauge/Citron

Da Linn Citron ventede sønnen Ludwig indså familien, at de havde brug for et større hus. Calle Bauge havde allerede ofret sit kontor, så børnene Lovisa og William kunne få deres eget værelse, og nu var der ikke mere plads at give af. Vægge blev revet ned, og konstruktionen af hele huset blev ændret, så køkkenet blev huset hjerte. Og nu kan hele familien samles om den fem meter lange køkkenø. ”Vi tænkte, at skal vi gøre det, så skal vi gøre det ordentligt. Vi har altid sagt, at vi vil have godt med plads, så børnene kan lege i køkkenet. Linn elsker at lave mad og at bage, så vi havde brug for godt med bordplads. Før vi gik i gang kiggede vi meget i kataloger og undersøgte internettet for at få inspiration. Og arkitekten Henrik Berg hjalp os med at føre vores ideer ud i livet,” fortæller Calle Bauge.

Vinkøleskab

Familien ønskede god højde til loftet og overflader, køkken, opholdsstue og spisestue i et samt skydedøre ud imod haven. Og de fik netop dette! Da henrik Berg havde tegnet tilbygningen, fik Calle og Linn hjælp af Lennèk Bygg, mens Thoms Hultqvist fra Elgiganten i Växjö hjalp dem med at planlægge deres drømmekøkken. Matte, hvide skabslåger og flere luksusløsninger som en ekstra stor kogeplade med frie zoner, indbygget vinkøleskab, ismaskine og kaffemaskine. Kølefryseskabet er bygget ind i væggen for ikke at være i vejen. Og slutteligt bliver der installeret LED belysning under køkkenøen. Under forløbet fik familien også tips fra Thomas omkring smarte funktioner som indslebet dræning i bordpladen og et skraldespandsskab, der automatisk åbner, når man trykker mod den, så man ikke skal åbne det med beskidte fingre.

 Køleskab, fryser, ovn, mikrobølgeovn og kaffemaskine er fra Siemens

Ved den enorme køkkenø kan Linn bage sammen med børnene, og der er god plads til at spise morgenmad og være sociale under madlavningen. ”Det eneste ønske vi ikke fik opfyldt, var at have et indbygget ”spisekammer” ved siden af ovnen. Men der var kun begrænset plads på grund af varmluftspumpen. Men vi er utrolige glade! Det er virkelig en fornøjelse at komme hjem, når det er et helt andet hus,” fortæller Calle. Havde familien kunnet, så havde de gerne boet et andet sted under byggeriet – med to børn og en nyfødt. Men det gik faktisk bedre end forventet, og byggeriet forløb problemfrit. Han fortsætter: ”Hvis jeg skulle give et råd til andre, der ønsker at bygge om i køkkenet, så vil jeg sige, at det er det hele værd at bruge lidt ekstra, når man alligevel er i gang. Et køkken skal man have i 10 til 20 år. Så brug hellere lidt ekstra og få det præcist, som du vil have det. For det er ikke godt, ikke at kunne trives med sit køkken. Vær heller ikke for beskeden med pladsen, men sørg for at få plads til det, du vil bruge køkkenet til. Det er hjertet i huset!”

Få mere køkkeninspiration fra endnu en kundehistorie og et nyt køkken med en stor køkkenø.

Pil med teksten: Gå til Epog forside

Læs mere om vores mange produkter: