Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Find en god smartphone til en god pris

Find en god smartphone til en god pris

Vi kender dem alle. De er faktisk ikke til at gå glip af. Telefonselskabernes store flagskibe der bliver lanceret hvert år. Men de store flagskibe koster som regel også en del mere end det mange af os måske har lyst eller råd til at bruge på en telefon. Der findes dog en hel del telefoner, der koster knap så meget men som stadig lever op til de krav vi har til en telefon i hverdagen. Vi kalder dem i Elgiganten for ”mid range” telefoner.
Få en god smartphone til en god pris med en mid range telefon

Hvad er en ”mid range”-telefon?

Helt præcis så er en ”mid range”-telefon en telefon, der koster et par tusinde kroner. Det betyder at telefonerne både kan være helt nye modeller, men måske også en ældre flagskibsmodel.

De fleste smartphoneproducenter lancerer ofte deres flagskib eller topmodeller, sammen med en billigere og mindre model. Men prisen og størrelsen betyder ikke nødvendigvis at det er en dårligere telefon. Bare at den kan noget andet.

Oplev de mange fordele ved en mid range telefon

Men hvad er fordelene så?

Udover den billigere pris, så er der mange fordele ved en ”mid range”-telefon. F.eks. så har den ofte en lidt mindre skærm, hvilket gør den nemmere at håndtere. Dette giver især en bedre komfort for børn og unge, eller dig der bare syntes telefonerne er blevet alt for store.

En anden fordel er at du har en bedre mulighed for at opnå ekstra hukommelsesplads til fotos, apps og spil, da de ofte tilbyder ekstra hukommelse i form af microSD eller miniSD. Og hvis de ikke har plads til denne ekstra hukommelse, så er der muligheden for at købe en Cloud-tjeneste.

En mid range telefon er perfekt til børn og unge

Vil det være et godt valg til børn?

Helt bestemt. Børn og unge vil ofte gerne have de dyreste og nyeste telefoner, men spørgsmålet er om de virkelig har behov for en dyr model og om de kan passe godt nok på dem. Især børn passer måske ikke altid lige så godt på deres telefoner, som vi ville ønske og derfor vil det være ekstra ærgerligt at have givet mange penge for telefonen.

Behovet har også rigtig meget at sige og de behov især børn har for en smartphone, handler måske mere om der er plads på telefonen til at installere Pokémon Go end hvad telefonen rent faktisk har kostet.

Lad dig ikke skræmme af beskrivelsen mid range

Er der andet jeg skal vide?

Hvis du godt kan lide at tage mange billeder, så skal du ikke lade dig skræmme væk af en ”mid range”-telefon. Selvom nogle af telefonernes kamera har mindre MP end de dyrere topmodeller, så har mange af dem faktisk et rigtig godt kamera. Enkelte har endda bedre kamera.

En sidste ting der kan være smart at tænke på at når du betaler lidt mindre for en telefon, så gør det ikke så ondt på pengepungen at skifte den ud igen. Du kan derfor opdatere og få en ny mobiltelefon oftere med god samvittighed.

Billede af en gruppe mennesker der holder smartphones

Leder du efter en god mid-range telefon?

Er du på jagt efter en god, funktionel telefon i mellemklassen til en pris du har råd til? Elgiganten har et bredt udvalg af mid-range telefoner fra velkendte producenter, som Apple, Huawei og Samsung. På vores sammenligningsside kan du læse mere om udvalgte modeller og deres forskelle og ligheder.

Se alle vores ”mid range” telefoner her:

Ingen produkter fundet

 
 • 6" HD+ sAMOLED Infinity skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP tredobbelt bagkamera
  
 
Restsalg
 
 • 6,0" HD+ med Infinity Display
 • Android 8.1 Oreo
 • 13+5MP bag- / 8MP frontkamera
Demomodeller kan forekomme
  
 
Restsalg
 
 • 6,0" HD+ smed Infinity Display
 • Android 8.1 Oreo
 • 13+5MP bag- / 8MP frontkamera
Demomodeller kan forekomme
  
 
 
 • 6" HD+ sAMOLED Infinity skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP tredobbelt bagkamera
  
 
Loading

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 15-06-18 10:41:48