Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Backup – det handler om mere end din PC

Det handler om mere end din computer. Det handler om at hjælpe dig med at bevare dine uerstattelige ting og minder.
 Backup - det handler om mere end din computer

Dette skal du vide om backup

Sikkerhedskopierer du billeder og andre vigtige filer? Derfor er en backup vigtig – og sådan gør du det enkelt.

 Backup - det handler om mere end din computer

"Han gik fra panik til glæde"

Forfatteren skulle aflevere sit manuskript – og var ovenud lykkelig for Elgiganten Cloud, da børnebørnene tabte hans bærbare computer.

 =

Cloud-lagring for hele familien

Sørg altid for at have backup. Køb Cloud-lagring til hele familien og bevar alle uerstattelige og vigtige filer for eftertiden.

Backup - Det handler om mere end din computer

Løb aldrig tør for hukommelse igen

Med dette abonnementet får du ubegrænset backup og sikkerhedskopiering i Elgiganten Cloud.

Vi laver backup for dig

Hvad gør du, computeren brænder sammen eller mobilen bliver stjålet? Med en backup-løsning har du fortsat alle billeder og filer i god behold. Vi gør det enkelt for dig med Elgiganten Cloud –så kommer sikkerhedskopiering til at gå helt af sig selv!

Sådan sikrer du personlige data

Hvad er en backup egentlig?

En backup er slet og ret at tage en sikkerhedskopi. Alle filer, som du er bange for miste, bør du have en kopi af. Billeder og film er måske det, der er værst at miste, men det lønner sig også at sikre eksamensopgaver, vigtige arbejdsdokumenter, musik og alt andet, som betyder noget for dig.

Derfor er en backup så vigtig

Du har netop været alletiders familieferie, og som altid har du taget alle billederne med mobilen. Lige indtil din telefon pludselig bliver stjålet. Hvis du så ikke har en backup-løsning, er alle dine ferieminder borte for altid. Og hvis harddisken på din computer går i koks, er det godt at vide, at du kan få dine filer tilbage.

Lav en backup af dine ferieminder

Men hvordan gør man det egentlig?

Lagring i Skyen

De fleste vælger et abonnement på en Cloud-løsning, lagring i Skyen, når det drejer sig om elektronisk opbevaring af data. Det betyder, at alle billeder eller specielle mapper på din computer eller på mobilen automatisk bliver synkroniseret til Elgiganten Cloud. Tjenesten skal sættes op på din enhed først. Dette er relativt enkelt, men hvis du ikke kan få det til at fungere, hjælper vi dig gerne med dette hos Elgiganten.

Dataopbevaring i Skyen med Elgiganten Cloud

Din egen harddisk

Du kan købe en netværksharddisk (NAS) eller en ekstern harddisk. En netværksdisk tager kontinuerligt imod og lagrer data via dit hjemmenetværk, mens en ekstern harddisk skal tilsluttes via USB-indgangen i maskinen, før du kan overføre filer. Den første løsning er fin til kontinuerlig backup, mens den andre løsning passer bedst, hvis du for eksempel vil lægge en harddisk med vigtige filer et sikkert sted som et pengeskab eller en bankboks.

Se disse produkter lagring af data på netværksharddisk eller ekstern harddisk.

Dette er Elgiganten Cloud

Takket være Elgiganten Cloud får du hurtig og billig backup af alt, som er vigtigt for dig – i verdens mest sikre Cloud-løsning!

Lagring i Cloud

Med opbevaring af data i Skyen, synkroniserer du automatisk dine billeder til Cloud, og du behøver ikke længere at bekymre dig for at miste dine minder. Elgiganten Cloud fungerer sømløst mellem mobil, PC og tablet samt iPad, og du får tilgang til dine filer overalt via en app. Og det er ikke bare på grund af sikkerhed, at Cloud-opbevaring er smart: De fleste har nok prøvet at få irriterende mobilvarsler om, at hukommelsen snart er opbrugt? Med automatisk lagring i Skyen kan du trygt slette pladskrævende billeder og film fra telefonen.

Genialt til at dele!

Har du lyst til at dele festivalbillederne med dine venner eller konfirmationsbillederne med resten af familien? Dette er superenkelt med deling fra Elgiganten Cloud! Her kan du enkelt give tilgang til mapper eller enkeltbilder – uden at de får adgang til hverken andre billeder eller dine private filer. Læs Brugerbetingelserne for Elgiganten Cloud her.

Hvor sikkert er det?

Hvordan véd du, at dine data er helt sikre? – Hvad nu hvis serveren bliver hacket og billederne bliver spredt for alle vinde? Elgigantens samarbejdspartner er norske Jottacloud, som udmærker sig ved at have svært strenge sikkerhedskrav og regler om persondatabeskyttelse, så du kan føle dig helt tryg over, at der ikke er nogen, som kan snuse rundt i dine personlige filer. Og eftersom deres servere står i Norge, er overføringshastigheden også høj ved backup.

Hvilket abonnement har jeg brug for?

GRATIS: Hvis du har behov for en enkel løsning og ikke er en alt for ivrig fotograf, kan du teste vores gratisabonnement først. Så får du 5 GB lagringsplads til rådighed.


UBEGRÆNSET PLADS: Hvis du har behov for at udvide lagringskapaciteten, tilbyder vi ubegrænset lagringsplads til bare 59 kr. om måneden. Så behøver du aldrig mere at bekymre dig for fyldte telefoner eller harddiske!


FAMILIE: Er I flere i familien, som har behov for en lagringstjeneste, anbefaler vi et familieabonnement til bare 79 kr. om måneden. Med dette abonnement kan op til fem personer benytte sig af løsningen, og I får til sammen 5 TB (1 terabyte = 1000 GB) lagringsplads at boltre jer på. Og før du spørger: Nej, alle familiemedlemmernes billeder og filer forbliver private – ingen forældresnagen kan finde sted, før børnene eventuelt vælger at dele noget med jer, eller I deler noget af jeres med dem.

Lagring i Skyen med Elgiganten Cloud
Elgiganten er More Than Things