Vi åbner dagligt kl 9.00 i varehusene og passer på hinanden - se mere
Vi åbner dagligt kl 9.00 i varehusene og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Nespresso logo med text, Nespresso kaffemaskine, fire kopper med forskellige typer kaffe og en mælkekande samt forskellige kaffekapsler

Ny Vertuo Next

Den næste store kop med ny Vertuo Next er her! Moderne teknologi møder kvalitetskaffe. Ny generations Nespresso kaffemaskiner brygger alt fra en hel kande kaffe til at dele, til en stor kop eller en lille espresso til at nyde alene.
 Nespresso kaffemaskine, fire kopper med med forskellige kaffetyper og kapsler og en mælkekande

*Få et Carafe kaffekandesæt i gave (værdi 335 kr.), når du køber en Nespresso Vertuo Next!

Få et Carafe kaffekandesæt i gave (værdi 335 kr.) ved køb og registrering af Nespresso Vertuo Next-kaffemaskiner i Danmark. Carafe kaffekandesættet består af en kaffekande i dobbeltvægget glas med låg og røreske i mat sort silikone. Tilbuddet er tilgængeligt for alle Vertuo Next-kaffemaskiner købt i perioden 08.02.2021 – 21.03.2021 og som er registreret senest den 04.04.2021. Carafe kaffekandesættet indeholder en kaffekande med låg og en ske i mat sort silikone.

Registrér din maskine på www.nespresso.com/dk/da/tilbud og følg instruktionerne. Du skal bruge maskinens serienummer, som du finder på toppen af maskinboksen eller under selve maskinen. For at kvitteringen kan godkendes, skal den indeholde købssted, købsdato, pris og maskinmodel.

Kaffekande i glas og to kopper

En stor kande kaffe til deling

Med Vertuo Next kan du nu dele dine Nespresso kaffemomenter med andre. Den nye Carafe-kaffe giver dig mulighed for nemt at brygge en hel kande til at dele med dem, som du holder af.

Kaffekande i glas fyldt med kaffe, kopper med kaffe og forskellige kapsler

6 kopstørrelser og mere end 30 forskellige kaffevarianter

Vælg blandt et bredt udvalg af bæredygtigt produceret kaffe med mere end 30 kaffevarianter i 6 forskellige størrelser. Nespresso kaffekapsler er fremstillet af aluminium og er 100% genanvendelige, og bevarer kaffens delikate smag og aromaer. Nyd alt fra en stor kande kaffe til deling til en enkel espresso.

Nespresso kaffemaskine

Innovativ og bæredygtig

Vertuo Next er maskinen i Vertuo-sortimentet med det laveste klimaaftryk hidtil, det er fremstillet af 54% genanvendt plast og med en 100% genanvendelig emballage. Maskinen tilbyder hurtig og enkel brygning med blot et enkelt tryk på en knap ved hjælp af den innovative CentrifusionTM-teknologi. Enkel tilslutning til Bluetooth giver også en ny og opdateret kaffeoplevelse.