Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Få mælkeskummer med til din Nespresso Vertuo Få mælkeskummer med til din Nespresso Vertuo Få mælkeskummer med til din Nespresso Vertuo

*Få en mælkeskummer, værdi 560.- ved køb af Nespresso Vertuo

Få en sort Aeroccino3 mælkeskummer (værdi 560 kr.) i gave
Gælder ved køb og registrering af Nespresso Vertuo-kaffemaskiner i perioden 31. maj til 15. august 2021
Indløsningsfristen for din gave er til og med d. 29. august 2021
*Når du har købt og modtaget din maskine fra www.Elgiganten.dk skal du følge fremgangsmåden som er beskrevet i vilkår og betingelser

Nespresso Vertuo - en stor kop kaffe

Genopdag kaffe med Nespresso Vertuo. En kaffemaskine hvori moderne teknologi møder Nespressos kvalitetskaffe, som er kendt for sin gode smag og aroma. Med Nespresso Vertuo og de nye kapsler kan du nu nyde en stor kop kaffe.
Nespresso Vertuo

25 unikke smage

Med 25 forskellige smage kan du udforske en helt ny verden af kaffe. De 25 smagsvarianter kommer i fem forskellige størrelser, så de dækker alle dine ønsker og behov. Hver smag er sin egen med en unik intensitet og aroma. Prøv en opfriskende Espresso. Eller måske en Double Espresso? Hvad med en smagfuld Gran Lungo? Eller du skal måske have en stor kop kaffe? Kan du ikke få kaffe nok, så vil den største variant Alto være lige noget for dig.

 Nespresso Vertuo

One-Touch system

Nespresso har aldrig været smartere, og med Vertuo maskinen bliver hver proces tilpasset kapslen og kaffen. Kaffemaskinerne genkender hver kapsel og foretager automatisk de nødvendige justeringer, så din kop kaffe bliver præcis, som du vil have den. Hver kapsel har en stregkode, der fortæller maskinen om den rigtige vandmængde, temperatur, tid og hastighed på kapslens rotation.

Derudover har VertuoPlus-modellen en elektronisk lås og aftagelig vandtank.

Nespresso

Med Crema

Takket Vertuos unikke processor får din kaffe automatisk et unikt og silkeblødt cremet skum. Dette skum beskytter kaffens aroma, så du får den bedst mulige kaffeoplevelse. I takt med at du udforsker udvalget af Vertuo kapsler, vil du opdage, at hver kapsel har hver sin unikke smag og kendetegn. Det er på tide at genopdage kaffe.

Læs mere her om vores relevante produkter: