Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

PlayStation VR – Bliv ét med spillet

VR-gaming er kommet for at blive. PlayStation VR-systemet er særligt udviklet til din PS4, og det vil tage dig med på en fantastisk rejse ind i virtual reality, hvor du vil opleve og udforske utrolige, smukke og spændende lokationer. Med PlayStation VR bliver du placeret lige i midten af handlingen. Og hos Elgiganten vil du finde VR-headsets, alt det vigtigste tilbehør og alle de populære PlayStation spil.
PlayStation VR er nemt at opsætte og bruge

PlayStation VR passer til alle

PlayStation VR er utroligt nemt at bruge og koble til din PlayStation 4. Tag headsettet på og gør dig klar til at udforske et helt nyt univers. Headsettet er let og behageligt og giver dig derfor en komfortabel oplevelse. Den justerbare strop gør, at headsettet nemt kan tilpasses hele familien.

PlayStation VR åbner døren til en helt ny og spændende virtuel verden

En spændende fremtid

PlayStation VR får dig ikke bare til at glemme tid og sted, den tager dig med på en rejse, du ikke vil opleve andre steder. I fremtiden vil der komme mere indhold fra PlayStation og Sony, der er tilpasset Virtual Reality - kun fantasien sætter grænser!

Opnå en realistisk VR-oplevelse med PlayStation

Skubber grænser

PlayStation VR gør, at du kan spille på en helt ny måde. Takket være en OLED-skærm i headsettet, bliver billederne vist ved suveræne 120 Hz og i 360-graders visning. Lyden er i 3D og kommer derfor fra alle retninger og giver dig den ultimative Virtual Reality oplevelse.

Oplev mere social gaming med PlayStation VR Social Screen funktionen

Inviter vennerne med ind i VR

Med et PlayStation VR headset får du fantastisk, men måske ensom oplevelse, da det kun er dig der kan se, hvad der sker. Dette har PlayStation tænkt på, og derfor kan du bruge PlayStation VR Social skærm-funktionen, der gør det muligt for andre at se på TV-skærmen, hvad du ser i headsettet. Med PlayStation VR Social skærm-funktionen kan du involvere dine venner i dit spil og få mere sjov ud af den virtuelle verden.

Med det underholdende The Playroom VR kan du opleve PlayStation VR’s underholdende verden med hele din vennekreds. Udfordre morsomme, spændende og skumle verdner hvor alt kan ske. Mød alt fra slimede sømonstre og spøgelser til katte og cowboys. The Playroom handler om samarbejde og teamwork, men også om at vinde over modspillerne. The Playroom følger med gratis, når man køber PlayStation VR.

1 999
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • 5,7" OLED-skærm
  • 120 fps, 3D-lyd
  • Til PlayStation 4
Læs mere om PlayStation VR headset 2018 + PS4 kamera og VR Worlds