Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Se video om PlayStation VR

PlayStation VR - lev dig ind i spillet

Nu kan du opleve Virtual Reality på din PlayStation! I det sekund du tager Virtual Reality brillerne på, kommer du ind i en helt ny verden! Bliv en del af det virtuelle univers og kom direkte i centrum af handlingen. Få din PlayStation VR oplevelse hos Elgiganten!

Glem tid og sted og tag ind i den virtuelle verden

PlayStation VR

PlayStaion VR passer til alle

PlayStation VR er utroligt nemt at bruge og koble til din PlayStation 4. Tag headsettet på og gør dig klar til at udforske et helt nyt univers. Headsettet er let og behageligt og giver dig derfor en komfortabel oplevelse. Den justerbare strop gør at headsettet nemt kan tilpasses hele familien.

PlayStation VR

En spændende fremtid

PlayStation VR får dig ikke bare til at glemme tid og sted, den tager dig med på en rejse du ikke vil opleve andre steder. I fremtiden vil der komme mere indhold fra PlayStation og Sony, der er tilpasset Virtual Reality - kun fantasien sætter grænser!

PlayStation VR

Skubber grænser

PlayStation VR gør, at du kan spille på en helt ny måde. Takket være en OLED-skærm i headsettet, bliver billederne vist i suveræn 120 Hz og 360-graders visning. Lyden er i 3D og kommer derfor fra alle retninger og giver dig den ultimative Virtual Reality oplevelse.

PlayStation VR - lev dig ind i spillet

Ingen egotrip

Med et PlayStation VR headset får du fantastisk men måske ensom oplevelse, da det kun er dig der kan se hvad der sker. Dette har PlayStation tænk på og derfor kan du bruge PlayStation VR Social skærm-funktionen, der gør det muligt for andre, at se på TV-skærmen hvad du ser i headsettet. Med PlayStation VR Social skærm-funktion kan du involvere dine venner i dit spil og få mere sjov ud af den virtuelle verden.

Inviter vennerne med ind i VR

Med det underholdende The Playroom VR kan du opleve PlayStation VR’s underholdende verden med hele din vennekreds. Udfordre morsomme, spændende og skumle verdner hvor alt kan ske. Mød alt fra slimende sømonstre og spøgelser til katte og cowboys. The Playroom handler om samarbejde og teamwork, men også om at vinde over modspillerne. The Playroom følger med gratis, når man køber PlayStation VR.

En enorm verden af muligheder

Med PlayStation VR åbenbarer sig ikke bare en helt ny verden, men en verden med kendte og elsket spil. Med mere end 50 spil tilgængelig i 2016 og mere end 100 spil fremover, er der mere end nok at glæde sig til. Lad dig fange af alt fra mekaniske gladiatorkampe til racerspil med Gran Turismo Sport. Udforsk en visuel smuk og spændende verden med Robinson eller vandre i de milelange gader i Gotham City sammen med selveste Batman. Derudover kan du også udforske 5 unikke VR-verdner fra PlayStation og mange underholdne titler.

1 997
 
 
OBS: Demomodeller vil forekomme
  • 5.7" OLED-skærm
  • 120 fps, 3D-lyd
  • Realistiske 3D-verdener
Læs mere om PlayStation VR-headset/brille
799
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (100+)  
  • 2 x PS4 Move-controllere
  • Vibrationsfunktion
  • Feedback via farve
Læs mere om PS4 Move controller twin pack