Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Folk i et træningslokale

Restituer hurtigere med disse produkter

Uanset om man løber, cykler eller styrketræner er træning hårdt for kroppen. Når man træner hårdt, sker der nemlig mikroskopiske skader på musklerne, som skal heles med hvile og tilførsel af energi. Det bedste for slidte muskler er derfor lidt tiltrængt pleje, gerne i form af massage. Massage får blodet til at flyde hurtigere gennem musklerne og fjerner samtidig affaldsstoffer.

På denne side finder du en række produkter, som alle kan bidrage til hurtigere restitution, så du kan få mere ud af din træning.
Hypervolt

Hypervolt

Hypervolt er perfekt til dig, som ønsker øget mobilitet og hurtigere restitution. Massagepistolen kombinerer kraft, præsentation og variation, og du vil mærke, hvordan kroppen langsomt, men sikkert føles mere udhvilet som et resultat av den dybdegående vibrationsmassage. Brug de forskellige massagehoveder til at fokusere på forskellige muskelgrupper og tilpas behandlingen til dit behov.

Z Roller

Z Roller

Z Roller er velegnet til slidte ben og fødder. Den giver en dyb sportsmassage til hurtig restitution, samtidig med at den er ideel til at fremme blod- og lymfecirkulationen. Z Roller er først og fremmest lavet til massage under fødderne, læggene og på baglårene, og den praktiske størrelse gør den let at tage med sig, hvilket er praktisk, hvis man for eksempel er sportsatlet.

Vyper 2.0

Vyper 2.0

Vyper 2.0 er en vibrerende massagerulle, som giver dig let adgang til massage. Massagerullen er velegnet til øget blodcirkulation og restitution, samtidig med at den også er velegnet før træningen for at løsne op for musklerne.

PowerDot

PowerDot

Muskelstimulatoren PowerDot styres helt enkelt fra din telefon, og kan bidrage til øge muskelstyrke, såvel som hurtigere restitution. PowerDots er også fremragende til rehabilitering efter skader eller hvis man ønsker at blive fri for spændinger i kroppen.

Hypersphere

Hypersphere

Hvis du ønsker at fokusere på enkelte muskelgrupper og triggerpunktsbehandling, er denne Hypersphere lige noget for dig. Den vibrerende bold går dybere og hurtigere ned i musklerne, så man får en endnu mere fuldstændig behandling end med almindelige massagebolde.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: