Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Sonos Play 1, 3 og 5 - Du fortjener mere

De mange moderne muligheder for musikafspilning kan tage pusten fra de fleste af os. Selvopfundne løsninger med dockingstations, irriterende ledninger, minimale PC-højttalere og Bluetooth der bryder ud, kan være bare nogle af de problemer du har, når du vil streame musik til hverdag og fest. Ofte er de nemmeste løsninger også de mest tiltalende. Men lad os være ærlig. Du fortjener bedre. Med Sonos får du et højttalersystem, der tager trådløs streaming af dine playlister til et helt nyt niveau. Sonos giver din favoritmusik den kærlighed den fortjener. Oplev en ægte trådløs streaming med Sonos Play: 1, 3 og 5 og fyld hele dit hjem med musik.

Få bedre lyd med Sonos

Med Sonos kan du sige farvel til dårlig lydkvalitet. Sonos fylder hele hjemmet med musik i høj kvalitet. Start dagen med afslappende musik på badeværelset, lyt til de nyeste nyheder i køkkenet og afslut dagen med en fest i stuen.

Ved at placere højttalerene overalt i hjemmet, kan du skabe den stemning, der passer til øjeblikket og din personlighed. Glem alt om små bærbare højttalere, med sære løsninger og dårlig lyd. Du og din yndlingsmusik fortjener bedre. Sonos Play: 1, 3 og 5 giver dig den trådløse streamingskvalitet som din yndlingsmusik fortjener.

Tag del i den trådløse bevægelse med Sonos Play: 1, 3 og 5

Vær god mod din yndlingsfilm - og familien

Irriteret over du hele tiden skal skrue op og ned på TV’et? Film med hviskende dialoger og pludselige voldsomme eksplosioner kan ødelægge en hvilken som helst filmoplevelse. Med Sonos Playbar og hjemmebiografsystemer vil en dårlig lydoplevelse kun være et fjernt minde.

Sonos leverer en fantastik lydoplevelse til filmen, så du bliver draget ind i historien, uanset om det er på et rumskib bland millioner af stjerner, eller i en tropisk jungle hvor en T-Rex lurer omkring næste hjørne.

Med Sonos vil du heller ikke længere forstyrre familiens nattesøvn, da Sonos’ unikke natfunktion fungerer som en børnevagt for volumen.

Slut med afbrydelser i musikken

Med højttalere fra Sonos befinder musikken sig i dit netværk og ikke i din lomme sammen med telefonen. Sonos streamer via WiFi i stedet for Bluetooth, hvilket gør at musikken aldrig bliver afbrudt af indkommende meddelelser og opringninger. Din yndlings guitarsolo eller vokalomkvæd, bliver derfor ikke forstyrret af irriterende ”pling”-lyde fra notifikationer.

Med Sonos er det bare musik der kommer ud af højttalerne, for en ringetone lyder ikke godt i stereo.

Sonos Play: 1, 3 og 5 giver dig den trådløse streamingskvalitet som din yndlingsmusik fortjener

Oplev en ledningsfri herlighed

Sonos højttalerne har en utrolig trådløs teknologi. Højttalerne er nemme at installerer og giver dig en rækkevidde, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne af tekniknørder.

Sonos kan bruges i stuen, køkken, soveværelset, badeværelser, gangen – ja i hvilket som helt rum, du ønsker fyldt med musik. Og alt sammen helt uden ledninger.

Tag del i den trådløse bevægelse med Sonos Play: 1, 3 og 5.

Læs mere om vores mange produkter:

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner