SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Konkurrencebetingelserne

Generelle vilkår og deltagelse i kampagnen
Udbyder af skrabe kampagne er:
Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16
2300 København S
Telefon: 70807070
CVR: 17237977

Sådan deltager du
Klik på deltag og udfyld navn, email og telefonnummer. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Deltagelse er gratis. Konkurrencen løber fra d. 9/05/2019 til d. 1/06/2019 kl. 21:00. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.
Udtrækning af vindere
Alle deltagere der gætter på det rigtige resultat i kampen mellem Tottenham og Liverpool d. 1/6 kl. 21:00 deltager i lodtrækningen om præmierne. Lodtrækning foregår d. 2/6. Hvis du bliver trukket som vinder, vil du modtage en mail den efterfølgende hverdag, med information om gevinsten og levering. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Elgiganten må offentliggøre navn og by på vinderne på de medier Elgiganten anvender. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet. Præmien leveres til vinderen.
Præmier
Der er i alt 3 gevinster i spillet. Du kan se præmieoversigten under præmier. Vinderchance: Hvis der er 10.000 af deltagerne der tipper på det rigtige resultat er gevinstchancen 0,03%. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed. Yderligere kan dine oplysninger bruges til at kontakte dig med henblik på markedsføring for Elgigantens varer og tjenesteydelser. Markedsføringen kan ske via e-mail, opkald eller sms-beskeder. Det er altid muligt at frabede sig fremtidige henvendelser fra Elgiganten ved at tage kontakt til dem. Data kan ikke bruges af tredjepart.
Elgiganten er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv.
Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Elgiganten .

Tip resultatet


Fra d. 9/05 2019 til d. 1/06 2019 kl. 21:00 kan du tippe resultatet på kampen mellem Tottenham og Liverpool.
Tip reaultatet og vær med i lodtrækningen om 3 stk. PlayStation 4 Pro 1 TB inkl. FIFA 19 til en samlet værdi af 3.548 kr. hvis du tipper rigtigt.

Giv samtykke til at modtage målrettet markedsføring fra Elgiganten for at deltage i spillet med i alt 3 præmier til en værdi af 3.548 kr. pr. præmie.
Du kan altid afmelde dig igen via et afmeldingslink i nyhedsbrevene. Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i spillet.

Læs konkurrencebtingelserne her