Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spil og vind

Konkurrencebetingelserne

Generelle vilkår og deltagelse i kampagnen Udbyder af skrabe kampagne er:
Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16
2300 København S
Telefon: 70807070
CVR: 17237977

Sådan deltager du
Klik på deltag og udfyld navn, email, postnummer og telefonnummer. Du kan deltage i konkurrencen én gang pr. dag. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Deltagelse er gratis. Konkurrencen løber fra d. 29/07/2019 til d. 25/08/2019. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.
Udtrækning af vindere
Du har mulighed for at vinde ved at skrabe 3 ens eller via lodtrækning. Lodtrækning forgår hverdagen efter kampagnen slutter. Hvis du vinder modtager du en mail med information om gevinsten senest 3 hverdage efter. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Elgiganten må offentliggøre navn og by på vinderne på de medier Elgiganten anvender. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet. Præmien leveres til vinderen.
Præmier
Der er i alt 29 gevinster i konkurrencen samt ekstra lodder til hovedpræmien. Du kan se præmieoversigten under gevinster. Vinderchance: Hvis der er 10.000 der deltager i konkurrencen er gevinstchancen 0,29%. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed. Yderligere kan dine oplysninger bruges til at kontakte dig med henblik på markedsføring for virksomhedens varer og tjenesteydelser. Markedsføringen kan ske via e-mail, opkald eller sms-beskeder. Det er altid muligt at frabede sig fremtidige henvendelser fra virksomheden ved at tage kontakt til denne. Data kan ikke bruges af tredjepart.
Elgiganten er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv.
Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Elgiganten .

Skrabespil - spil med her!


Deltag hver dag og vind fede præmier eller flere lodder til hovedpræmien, som er en HP Pavilion 14 bærbar computer til en værdi af 6.999 kr.
Giv samtykke til at modtage målrettet markedsføring fra Elgiganten og deltag samtidig i skrabekonkurrencen om 28 præmier fra 349 kr. - 399 kr. samt hovedpræmien på 6.999 kr.
Du kan altid afmelde dig igen via et afmeldingslink i nyhedsbrevene. Konkurrencen løber fra 29/07/2019 til 25/08/2019.
Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i konkurrencen.

Vi trækker lod om hovedpræmien d. 26/8.

Læs konkurrencebetingelserne her


Vindere:
(Vinderne får direkte besked på mail)
Michael
Mads
Claus
Anna
Tim
Carsten
Jalal
Mia
Dennis
Nikolaj
Morten
Niels
Oluf