Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Surface Laptop 2

Surface Laptop - Perfekt balance

Nu behøver du ikke at vælge mellem computerkraft og fuldstændig bærbarhed. Den smukke og nyskabende Surface Laptop 2 er en bærbar computer, der giver dig perfekt balance mellem de to.
8. gen. Intel Core processor

Smuk, supertynd og stærk

Surface Laptop 2 er stilren og smuk, men også intelligent og kraftfuld. Denne premium-computer er let, tynd og passer nemt i tasken, hvilket gør den til et godt valg for studerende eller forretningsrejsende. Med den seneste 8. generations Intel® Core™-processorer, op til 14,5 timers batterilevetid og flere andre nyttige funktioner er Surface Laptop 2 en bærbar computer, der kan føre dig og dine ambitioner ind i fremtiden.

13,5” touchskærm

En fantastisk touchskærm

Oplev hurtigere, nemmere og mere naturlig navigering ved hjælp af computerens PixelSense™-touchskærm. Skærmen, der er 13,5 tommer, viser klare, stærke farver i 3,4 millioner pixels. Skærmen er også kantløs, hvilket skaber en intens billedoplevelse og giver dig mere plads til dine ideer. Med den intelligent og følsomme Surface Pen (købes separat), kan du også tegne og skabe - direkte på skærmen.

Windows 10

Gør mere med det Windows du kender

Kom straks i gang med Windows 10 Home. Få velkendte funktioner som f.eks. log ind med Windows Hello uden adgangskode og skab dit bedste arbejde med Office 365 på Windows.

Tynd og elegant

Læg den i tasken og tag af sted

Skil dig ud og komplementer din stil med den tynde, elegante Surface Laptop 2, som nemt kan være i din taske. Fuldend dit look ved at vælge mellem et udvalg af flotte farver, herunder den nye klassiske sort.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: