Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Trade-in

Elgiganten Trade-In

Byt din gamle enhed og få rabat på dit næste køb!


Hos Elgiganten kan du gøre en god handel med din gamle smartphone, tablet eller computer! Byt dine gamle elektronikenheder og få kredit i butikken, som du kan bruge til dit næste køb hos Elgiganten – en let, smart og billig måde at udskifte din gamle enhed på, og du skåner samtidig miljøet.


Sådan fungerer Trade-InTjek værdien

Tjek videresalgsværdien af din gamle enhed via vores widget nedenfor.Find din nærmeste Elgiganten butik

Tag din gamle enhed med til Elgiganten – så tjekker vi dens kvalitet og registrerer din kredit.Opgradér din enhed

Du får kredit for værdien af din gamle enhed, som du kan bruge til dit næste køb hos Elgiganten.
Tjek værdien af din gamle enhed
Trade-In + RENEW IT = ❤


RENEW IT er Elgigantens rentefri finansieringsmulighed, som giver dig mulighed for at købe de nyeste elektronikenheder til en overkommelig månedlig ydelse.

Udnyt din byttekredit og sænk din månedlige RENEW IT-ydelse. Byttekreditten fordeles over de resterende måneder.

Læs mere om RENEW IT.

Dine gamle enheder kan stadig være værdifulde for andre et andet sted i verden. Via vores europæiske partnere arbejder vi på, at så mange som muligt af de indleverede enheder genanvendes andre steder i verden.

Skulle en enhed ikke stå til at reparere, vil den blive skilt ad, og så mange af dens komponenter som muligt vil blive genanvendt. For eksempel: To enheder af den samme model er i stykker, men tilsammen kan de bruges til at lave én ny enhed, som kan bruges af en anden.

Genanvendelsesprocessen er fuldt ud i overensstemmelse med det Europæiske WEEE-direktiv.

Når enheden indleveres, tjekkes den i en international database kaldet Checkmend for at sikre, at den ikke er meldt stjålet.

Enheder med aktiveringslås kan ikke genanvendes. Alle aktiveringslåse bør derfor fjernes, før du du indsender din enhed..


Hvordan låser jeg min enhed op eller afregistrerer den?

Du skal afkoble din enhed fra de forskellige cloud-tjenester, den er forbundet til, før du indleverer den. Du kan finde vejledning her:


Fjern Find my iPhone

Fjern Apple Activation Lock

Nulstil din Android-enhed


Kan jeg få min indleverede enhed tilbage, hvis jeg ombestemmer mig?

Hvis din enhed ikke står oplistet i byttedatabasen, har vi i øjeblikket ikke et tilbud på den. Databasen opdateres dog løbende og tilføres nye enheder, så du bør tjekke regelmæssigt.


Hvad sker der med mine persondata?

Før du indleverer en enhed, bør du sikre dig, at du har lavet en backup-kopi af dine data, så du ikke mister noget af værdi. Alle indleverede enheder gennemgår en sikker datasletningsproces, hvor alle data slettes helt.

Hvornår modtager jeg betalingen for min enhed, når jeg har byttet den?

Når din enhed er blevet vurderet i en af vores butikker, modtager du bytteværdien, så snart du sætter bytteprocessen i gang.

Brug vores værdiberegner til at finde frem til din enheds gældende værdi. Bemærk, at den endelige værdi først fastsættes, når enheden vurderes i vores butik.

Bæredygtighed, ansvar og miljøbevidsthed er de tre hjørnesten i Elgigantens Trade In-tjeneste. Alle enheder bør genanvendes ordentligt, selvom de er i stykker. Når en enhed indleveres, vurderer vi dens værdi via en hurtig vurderingsproces. Er enheden i stykker, er den stadig værdifuld, selvom den er mindre værd end en funktionsdygtig enhed.

VILKÅR FOR NETTBASERT PRISVERKTØY FOR INNBYTTE

Tjenesteleverandøren av det nettbaserte prisverktøyet for innbytte er Upgraded Technologies Nordics AB. Dette er et svensk selskap som er registrert i Sverige. Selskapet kalles heretter «Upgraded».

Når du bruker det nettbaserte prisverktøyet for innbytte, samtykker du til følgende vilkår.

  • Prisen som vises i det nettbaserte prisverktøyet, er en indikasjon på gjeldende markedsverdi for enheten basert på den informasjonen du gir om produkt, modell, lagringskapasitet og enhetens fysiske tilstand.
  • Prisen som vises, er kun en indikasjon. Den er ikke en garantert innbytteverdi.
  • Enhetens endelige verdi avgjøres ved innbytte i en av butikkene våre. Prisen gis etter at en medarbeider har kontrollert modell og lagringskapasitet, og etter at enheten har blitt vurdert for å finne den fysiske tilstanden.

Når du bruker innbyttetjenesten i en av butikkene våre, bekrefter du at:

  • Du eier varen som skal byttes inn og samtykker til at eierskapet av varen som skal byttes inn overføres til Upgraded og at produktet du bytter inn, er fritt for heftelser, lisenser og lignende.
  • Alle aktiveringslåser på produktet som byttes inn, er deaktivert.
  • Du frasier deg enhver rettighet, ethvert eierskap og enhver interesse i produktet som byttes inn.
  • Endelig transaksjon. Ingen angrerett. Du samtykker til at innbyttet er endelig og at du ikke har angrerett etter at varen er sendt fra butikken til Upgradeds partnere.
  • Varene som byttes inn, er det de fremstår som, og de er ikke underlagt krav fra tredjepart.
  • Du samtykker til at all informasjon som er lagret på enheten som byttes inn, slettes, og du samtykker til at du ikke kan rette krav mot Upgraded for eventuelle tap som kan oppstå som følge av at slik informasjon slettes.
  • Du skal holde Upgraded skadesløs mot krav for tap som tredjepart kan rette mot Upgraded som følge av at informasjonen på enheten som byttes inn, blir slettet. Dette inkluderer kostnader som tilsvarer kostnader mellom advokat og klient.